Me Naiset
|
Me Naiset
Tom Cruise. Kuva: Reuters
Tom Cruise. Kuva: Reuters

Tämä suhde on melkoinen pala nieltäväksi. Jos se on totta.

Onko näyttelijä Tom Cruise, 52,  löytänyt uuden rakkaan parin vuoden sinkkuuden jälkeen? Hänen kerrotaan lähentyneen huumekohuissa ryvettyneen entisen teinitähden Lindsay Lohanin, 28, kanssa. Melkoinen väite yhdysvaltalaiselta OK! Magazinelta!

Todisteeksi suhteesta lehti julkaisi nimettömänä pysyttelevän lähteen haastattelun, jossa kerrotaan, kuinka Lindsay on etsinyt rinnalleen sivistynyttä vanhempaa miestä, jolta saisi turvaa. Kun Lindsay sitten törmäsi entiseen ihastukseensa Tomppaan Lontoossa, loppu sujui kuin itsestään.

Mistään sormustason sitoutumisesta ei kuitenkaan ole vielä kyse, vaan lehden mukaan Lindsay ja Tom ovat vaihtaneet numeroita, flirttailleet ja tapailleet salaa. Lindsay saisi suhteesta uutta pontta uralleen, Tom taas rentoutta elämäänsä, lehti väittää. Koko huhua on vähän vaikea uskoa, varsinkin kun Lindsay on kiirehtinyt jo kumoamaan väitteet kohusuhteesta. Lindsayn edustajat totesivat Daily Mailille, ettei väitteissä ole mitään perää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lindsay Lohan on kieltänyt suhteen Tom Cruiseen. Kuva: Reuters

Tom Cruise ja hänen entinen vaimonsa Katie Holmes, 35, erosivat vuonna 2012. Pariskunnalla on yhteinen tytär Suri Cruise, 8. Lindsay on taistellut viime vuodet addiktioitaan vastaan ja ollut useasti vieroituksissa.

Ennen uusimpia huhuja Tom Cruise on yhdistetty näyttelijä Laura Preptoniin, joka on Tomin tavoin skientologi. Miehen tiedottajan mukaan suhde oli puppua, eikä Tom ollut ikinä edes tavannut koko näyttelijätärtä. Lue lisää aiheesta: Tom Cruise kieltää suhteen skientologi Laura Preponiin.

Lue myös:

Nämä Hollywood-tähdet eivät siedä toisiaan

Salaisuus paljastui: Marilyn Monroella oli pitkä rakkaussuhde naisen kanssa

Kaikkien aikojen tunnetuimmat salarakkaat

Sisältö jatkuu mainoksen alla