Tämä suhde on melkoinen pala nieltäväksi. Jos se on totta.

Onko näyttelijä Tom Cruise, 52,  löytänyt uuden rakkaan parin vuoden sinkkuuden jälkeen? Hänen kerrotaan lähentyneen huumekohuissa ryvettyneen entisen teinitähden Lindsay Lohanin, 28, kanssa. Melkoinen väite yhdysvaltalaiselta OK! Magazinelta!

Todisteeksi suhteesta lehti julkaisi nimettömänä pysyttelevän lähteen haastattelun, jossa kerrotaan, kuinka Lindsay on etsinyt rinnalleen sivistynyttä vanhempaa miestä, jolta saisi turvaa. Kun Lindsay sitten törmäsi entiseen ihastukseensa Tomppaan Lontoossa, loppu sujui kuin itsestään.

Mistään sormustason sitoutumisesta ei kuitenkaan ole vielä kyse, vaan lehden mukaan Lindsay ja Tom ovat vaihtaneet numeroita, flirttailleet ja tapailleet salaa. Lindsay saisi suhteesta uutta pontta uralleen, Tom taas rentoutta elämäänsä, lehti väittää. Koko huhua on vähän vaikea uskoa, varsinkin kun Lindsay on kiirehtinyt jo kumoamaan väitteet kohusuhteesta. Lindsayn edustajat totesivat Daily Mailille, ettei väitteissä ole mitään perää.

Lindsay Lohan on kieltänyt suhteen Tom Cruiseen. Kuva: Reuters

Tom Cruise ja hänen entinen vaimonsa Katie Holmes, 35, erosivat vuonna 2012. Pariskunnalla on yhteinen tytär Suri Cruise, 8. Lindsay on taistellut viime vuodet addiktioitaan vastaan ja ollut useasti vieroituksissa.

Ennen uusimpia huhuja Tom Cruise on yhdistetty näyttelijä Laura Preptoniin, joka on Tomin tavoin skientologi. Miehen tiedottajan mukaan suhde oli puppua, eikä Tom ollut ikinä edes tavannut koko näyttelijätärtä. Lue lisää aiheesta: Tom Cruise kieltää suhteen skientologi Laura Preponiin.

Lue myös:

Nämä Hollywood-tähdet eivät siedä toisiaan

Salaisuus paljastui: Marilyn Monroella oli pitkä rakkaussuhde naisen kanssa

Kaikkien aikojen tunnetuimmat salarakkaat

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio