Suomen Sillä silmällä -viisikko vuonna 2007. Kuva: Sanoma-arkisto / Numi Nummelin
Suomen Sillä silmällä -viisikko vuonna 2007. Kuva: Sanoma-arkisto / Numi Nummelin

Pari Sillä silmällä -ohjelman vetäjistä on pysynyt julkisuudessa, mutta esimerkiksi Mikael Hytönen opiskelee tällä hetkellä eläintenkouluttajaksi. 

Amerikkalainen Sillä silmällä -ohjelma tekee paluun. Ohjelmaa tehtiin Jenkeissä vuodesta 2003 vuoteen 2007. Myös Suomessa siitä versioitiin oma ohjelmansa vuonna 2005. Vaikka alkuperäisversio niitti suosiota ja pokkasi jopa Emmy-pystin, suomalaisversio ei koskaan noussut yhtä suosituksi. Ohjelmaa tehtiinkin vain kahden kauden verran.

Mitä suomalaisversiosta tutuille Tommy Kilposelle (muoti ja tyyli), Mikael Hytöselle (kulttuuri), Mikko Vesaselle (sisustus), Pekka Nikumatille (ruoka ja viini) ja Gekko Paavilaiselle (ulkonäkö) kuuluu nykyään? Selvitimme.

Tommy Kilponen

Muodista ja tyylistä vastannut Tommy on tehnyt ohjelman jälkeen runsaasti töitä TV-ohjelmissa. Parhaiten hänet tunnetaan puutarhaohjelma Edenistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla


Tommy vuonna 2005. Kuva: Ari-Veikko Peltonen
Tommy viihtyy edelleen TV-ohjelmissa ja kiertää seurapiiritapahtumia. Kuva: Jonna Öhrnberg
 


Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mikael Hytönen

Mikael tutustutti ohjelmassa heteromiehet kulttuurin saloihin. Hän on ammatiltaan hiusmuotoilija. Viime vuonna Mikael kertoi Ylelle muuttaneensa takaisin kotikaupunkiinsa Kuopioon. Hänelle tehtiin avosydänleikkaus, jonka vuoksi Mikael halusi tauon pääkaupunkiseudusta.

– Olin 20 minuuttia kuollut. Toipilaana mietin, että onko elämässä oikeasti tärkeää se, mikä Diorin huulipunan sävy on nyt muodissa, Hytönen kertoi Ylelle.

Nykyään hän opiskelee Pohjois-Savoin opistossa eläintenkouluttajaksi.

Mikael vuonna 2005. Kuva: Ari-Veikko Peltonen
Mikael vuonna 2005. Kuva: Ari-Veikko Peltonen
 

Ho ho ho 😈

Kuva, jonka Mikael Hytönen (@mikaelhytonen) julkaisi

Mikko Vesanen

Sarjassa sisustuseksperttinä tunnettu Mikko jatkoi samaa urasuuntaa ohjelman jälkeen. Viime vuosina sisustusarkkitehti on nähty esimerkiksi Huvila & Huussi -ohjelmassa.

– Tykkään hirveästi olla luonnossa ja mökillä, mutta arjen hektisyyden vuoksi itselläni ei vielä ole mökkiä, Mikko kertoi viime vuonna Ilta-Sanomille.


Mikko vuonna 2005. Kuva: Ari-Veikko Peltonen
Mikko on jatkanut ohjelman jälkeen uraansa sisustuksen maailmassa. Kuva: Päivi Anita Ristell
 


Pekka Nikumatti

Ruokaan ja viiniin ohjelmassa erikoistunut Pekka ei jatkanut uraansa julkisuudessa. Hän on kehityspäällikkö Saunayoga Internation Oy -yrityksessä. Lisäksi hänellä on personal trainerin koulutus.

– Minulle sarjassa esiintyminen oli työkeikka muiden joukossa, minkä jälkeen jatkoin muiden töiden parissa. Minusta hienointa tuona aikana oli muutoksen kohdanneiden miesten aito kiitollisuus ja liikutus ohjelman teon aikana, Pekka kertoi Ilta-Sanomille viime vuonna.

Pekka vuonna 2005. Kuva: Ari-Veikko Peltonen
Pekka vuonna 2005. Kuva: Ari-Veikko Peltonen
 

#holiday #relaxation #whattodo #whattoeat #thailand #selfie #picoftheday #traveling #kohlanta #island #happy

Kuva, jonka Pekka Nikumatti (@nikumatti) julkaisi

Gekko

Sarjassa miesten ulkonäöstä vastannut Gekko kirjoittaa nykyään Man Made Lifestyle -blogia. Siellä hän kuvailee itse itseään sanoilla: ”Rakastaa kutsuja VIP-tapahtumiin ja edukasta valkoviiniä.” Tampereella asuva Gekko juonsi viime vuonna kaupungin oman Pride-kulkueen.

Gekko vuonna 2005. Kuva: Ari-Veikko Peltonen
Gekko vuonna 2005. Kuva: Ari-Veikko Peltonen

Miltä Gekko näyttää nykyään? Käy kurkistamassa hänen julkista Facebook-profiiliaan.

Mikael

Ohjelma oli nelosen katsotuin kotimainen viikko ohjelma, 400 t katselijaa. Kausia tehtiin kaksi ja extra juhla jakso. Olimme myös paraskotimainen tv- ohjelma Venla ehdokkaana, MTV3-kanavan Diili ohjelman kanssa. Diili voitti 🙂
Terveisin Mikael

Sisältö jatkuu mainoksen alla