Vuoden 2014 Putous-näyttelijät ovat Antti Holma (vas.), Niina Koponen (vas. takana), Essi Hellén, Joonas Nordman, Mari Perankoski, Jenni Kokander, Kari Ketonen ja Ville Tiihonen. Ohjelman juontaa Heikki Paasonen (kolmas vasemmalta). Kuva: MTV3, muut kuvat: Jonna Öhrnberg
Vuoden 2014 Putous-näyttelijät ovat Antti Holma (vas.), Niina Koponen (vas. takana), Essi Hellén, Joonas Nordman, Mari Perankoski, Jenni Kokander, Kari Ketonen ja Ville Tiihonen. Ohjelman juontaa Heikki Paasonen (kolmas vasemmalta). Kuva: MTV3, muut kuvat: Jonna Öhrnberg

Jenni Kokander, Antti Holma, Ville Tiihonen, Essi Hellén ja Niina Koponen ovat Putouksen tuntemattomimmat kasvot. Lue, mitä he ovat aikaisemmin tehneet.

Uudet Putous-näyttelijät julkistettiin maanantaina. Kuudennella kaudella mukana ovat entuudestaan suurelle yleisölle tutut Mari Perankoski, Kari Ketonen ja Joonas Nordman sekä juontaja Heikki Paasonen.

Tuntemattomia kasvoja ovat sen sijaan Jenni Kokander, Antti HolmaVille TiihonenEssi Hellén ja Niina Koponen. Lue lisää näyttelijöistä:

Jenni Kokander

Jennin kasvot ovat monille tutummat kuin nimi. Hän on tehnyt lukuisia sivurooleja teatterissa, tv:ssä ja elokuvissa, joista parhaiten muistetaan menestyskomedia Ainoa oikeat. Putouksessa Jenni pääsee tekemään suoraa lähetystä ensimmäistä kertaa elämässään.

– Jännitys ei ainakaan vielä ole kovin lamaannuttavaa. Uskon, että oikeanlainen boosti tulee sitten h-hetkellä, näyttelijä kertoi Me Naisille.

Marraskuusta alkaen kahden lapsen äiti nähdään myös Ylen kanavalla, sillä hän tutustuu eri maista kotoisin oleviin perheisiin Kuka kutsui Kokanderin? -ohjelmassa. Lue Jennin haastattelu täältä.

Antti Holma

Antti Holma, 31, on teatterin ja kirjallisuuden monilahjakkuus, mutta tuntematon kasvo muille kuin pääkaupunkiseudun teatteriyleisölle. Muun muassa Kansallisteatterissa ja Teatteri Takomossa näytellyt Antti muistetaan esityisesti hänen itsensä kirjoittamasta monologinäytelmästä Johtaja, joka oli arvostelu- ja yleisömenestys.

Antti on palkittu Vuoden näyttelijätulokkaana 2010, ja tänä keväänä hänet saattoi bongata Nelosen esittämästä Myllyrinne Company -sketsiohjelmasta. Syyskuussa ilmestyneessä esikoisromaanissaan Järjestäjä Antti kuvaa räävitöntä teatterimaailmaa.

Ville Tiihonen

Jos katsoit alkuvuonna Nelosen Mustat lesket -sarjaa, muistat ehkä myös Ville Tiihosen, 40. Hän esitti sarjassa Pihla Viitalan roolihahmon, Veeran, miestä, joka selvisi veneräjähdyksestä. Improvisointi on näyttelijälle entuudestaan tuttua, sillä hän on tehnyt toistasataa impronäytelmää Stella Polaris -improvisaatioteatterin riveissä.

Valkokankaalla Ville on nähty sivurooleissa Kulman pojat- ja Vares – Pimeyden tango -elokuvissa. Näyttelijän ammatin lisäksi Ville on valmistunut graafiseksi suunnittelijaksi. Ville nähdään myös MTV3:n uudessa draamassa Kiiltokuvia, joka alkaa ma 15.9. Lue Villen haastattelu täältä.

Essi Hellén

Essi Hellén, 26, on uusista Putous-näyttelijöistä nuorin. MTV3:n tiedotteesta selviää, että Essiltä voidaan odottaa lapsellisia juttuja, alkeellisia sanaleikkejä ja päättömiä hokemia.

Valkokankaalta näyttelijä tiedetään Johanna Vuoksenmaan 21 tapaa pilata avioliitto -leffasta. Hän näyttelee myös Vuoksenmaan tulevassa leffassa Viikossa aikuiseksi sekä Putous-ohjaaja Lauri Nurksen Nuotin vierestä -leffassa. Molemmat elokuva saavat ensi-iltansa ensi vuonna.

Teatterilavalla Essi on nähty Kokkolan kaupunginteatterin ja Ryhmäteatterin näytelmissä. Näyttelijäntöiden ohella Essi esiintyy Käheät kurkut -lauluilloissa, jossa hän esittää omia sovituksiaan.

Niina Koponen

Niina Koponen, 28,  tiedetään sivurooleistaan elokuvissa Elokuu, Juoppohullun päiväkirja, Rat King ja Ei kiitos. Teatterissa Niina on nähty Teatteri Takomossa, Q-teatterissa, Tampereen Teatterissa ja Linnateatterissa. Lisäksi hän on mukana Riskiryhmä-improvisaatioryhmässä.

Niinalta sopii odottaa suorissa lähetyksissä ääninäytteitä, sillä hän tekee omaa musiikkia. Näyttelijä on vieraillut myös räppäri Super Jannen albumeilla.

Putous alkaa 11.10. MTV3-kanavalla klo 19.30

Lue myös:

Tässä ovat uudet Putous-näyttelijät

Kari Ketonen: "Olen nähnyt painajaisia sketsihahmokisasta"

Vanha Putous-jengi palaa sittenkin ruutuun

Ville Myllyrinne: "Putous on raivostuttava ohjelma"