Bea Toivonen näytti tältä vielä hetki sitten. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuomas Selänne
Bea Toivonen näytti tältä vielä hetki sitten. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuomas Selänne

Miss Suomen kruunustaan vähän aikaa sitten luopunut Bea Toivonen on nyt ruskeaverikkö.

Viime vuoden Miss Suomi Bea Toivonen luopui hiljattain kruunustaan – ja uusien Instagram-kuviensa perusteella myös vaaleista kutreistaan.

Bea julkaisi eilen sosiaalisessa mediassa kuvan itsestään tummaverikkönä ja hyvin erinäköisenä kuin hänet missivuotensa aikana totuttiin näkemään.

Hiusvärimuutos ei ilmeisesti ole edes ensimmäinen, sillä Bean hiukset olivat kertaalleen tummat jo noin kuukausi sitten. Silloinkin hän julkaisi itsestään kuvan uudessa hiusvärissään. Välillä hiusten väri ehti kuitenkin vaihtua jälleen vaaleaksi. Uusi tumma väri kuitenkin vaikuttaa hyvin tuoreelta, sillä värjäysaine näyttää tarttuneen myös Bean otsan ihoon, aivan hiusrajaan.

Sundays

Kuva, jonka Bea Toivonen (@beatoi) julkaisi

Kuva, jonka Bea Toivonen (@beatoi) julkaisi

Tonight at Shepherd's Bush Empire Boot Led Zeppelin Exciteed !! #bootledzeppelin #ledzeppelin #o2empire

Kuva, jonka Bea Toivonen (@beatoi) julkaisi

Bean kuvista kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

Bea Toivonen missivuodestaan: ”Töitä olisi voinut olla enemmänkin”

Bea Toivonen ryhtyi kuntokuurille: ”Pientä hienosäätöä”

Missi-Bea hempeili Jesse-rakkaansa kanssa elokuvissa: ”Taiteellisuus yhdistää meitä”

Ruotsin kruununprinsessa Victorian joulutervehdys on täydellistä katsottavaa.

No niin, unohdetaanpas Harry ja Meghan -huuma hetkeksi. On nimittäin perinteisen, ruotsalaisen joulutervehdyksen aika.

Kuten monena aiempana jouluna, hovi julkaisi myös tänä vuonna iloisen jouluiset videoterveiset kruununprinsessa Victorian perheeltä.

Videolla Victoria, prinssi Daniel sekä aina suloiset lapset Oscar, 1, ja Estelle, 5, koristelevat kuusta, laskevat mäkeä kotinsa, Hagan linnan pihalla ja riemuitsevat talvesta. Pikkuprinssi Oscar istuu haltioituneena Stigan kyydissä. Heillä on jopa idyllinen, luminen talvi. Täydellistä!

Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Todella hyvää joulua myös teille, rakkaat länsinaapurimme!

Ex-missi Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen saivat kolmannen lapsensa lauantaina.

Lauantaina synnyttänyt Essi Pöysti, 30, on julkaissut ensimmäisestä kuvan hänen ja puolisonsa Ville Mäkäläisen, 32, kolmannesta lapsesta.

– Täydellinen pikkuveli täydensi meidän perheen tänään, Essi on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Hän on käyttänyt muun muassa hashtägiä suurirakkaus.

Ville Mäkäläinen kertoi lauantaina Facebook-sivuillaan, että synnytys meni hyvin.

 

Raskaus ei ollut Essille helppo, sillä hän kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko varjosti odotusta aikaisempien keskenmenojen takia.

”Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi enkelivauvaa.”

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Hänellä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle vuonna 2015.