Miss Suomi Bea Toivonen säteili Tuhkimo-elokuvan kutsuvierasnäytöksessä upeassa sulkapuvussa, joka oli hankittu Niinatar-hääliikkestä.
Miss Suomi Bea Toivonen säteili Tuhkimo-elokuvan kutsuvierasnäytöksessä upeassa sulkapuvussa, joka oli hankittu Niinatar-hääliikkestä.

”Kaukosuhde voi toimia, jos on tarpeeksi kipinää”, Bea Toivonen ja Jesse Smith uskovat.

Hallitseva Miss Suomi Bea Toivonen, 22, edusti tiistaina Cinderella – Tuhkimon tarina -elokuvan kutsuvierasnäytöksessä upeassa valkeassa prinsessapuvussa ja tiarassa. Lontoosta paikan päälle oli saapunut myös Bean muusikkona ja näyttelijänä työskentelevä poikaystävä Jesse Smith, 24. Joitakin kuukausia tapaillut pari ujosteli yhteiskuvia mutta antoi varovaisen hempeitä lausuntoja toisistaan.

– Bea on kaunis sisältä ja ulkoa. Hän on myös hyvä tanssija, The Quotes -bändiään luotsaava laulaja-kitaristi Jesse hehkutti rakastaan.

– Parasta Jessessä on maanläheisyys ja romanttinen luonne, viime kesänä pitkästä suhteesta eronnut Bea puolestaan kuvaili.

Pariskunta tapasi puoli vuotta sitten Lontoossa, jossa Bea oli katsomassa Michael Jacksonin musiikkiin perustuvaa Thriller Live -musikaalia, jota Jesse tähdittää. Pitkänhuiskea kaunotar kiinnitti heti Jessen huomion, ja pari päätyi treffeille. Sen jälkeen Bea on käynyt muutaman kerran Lontoossa ja Jesse on nyt toista kertaa Suomessa.

Jesse on tavannut myös Bean vanhemmat, ja he tulivat kuulemma hyvin juttuun keskenään. Myös Bea on tavannut Jessen perheen, joten liikkeellä ollaan tositarkoituksella.

– Olemme vielä alkuvaiheessa, eikä meillä ole kiire mihinkään. Nyt tuntuu tosi hyvältä, Bea kuvaili.

Jesse viipyy tällä kertaa viisi päivää Helsingissä, ja Bea suunnittelee matkustavansa rakkaansa luo taas ensi kuussa.

– Kaukosuhde voi toimia, jos on tarpeeksi kipinää. Meitä yhdistää muun muassa taiteellisuus, he kertoivat.Bean rakas Jesse Smith on viiden päivän mittaisella vierailulla Helsingissä. ”Helsinki on todella kaunis ja ihmiset ystävällisiä”, hän kehui.

Huhtikuussa Miss Suomen kruunun eteenpäin luovuttava Bea on tyytyväinen missivuoteensa. Hän kertoo itsenäistyneensä ja saaneensa rutkasti itseluottamusta. Hän on myös saanut paljon uusia ystäviä ja solminut tulevaisuuden kannalta tärkeitä kontakteja.

– Tuntuu haikealta, kun joutuu luopumaan kruunusta. Samaan aikaan olo on helpottunut. Jännää nähdä, mitä ensi vuosi tuo tullessaan, hän pohti.

Lue myös:

Bea Toivosella uusi mies Lontoossa

Bea Toivosen Miss Universum -pukuun tarvittiin 60 metriä kangasta – tältä se näyttää

Elokuussa eronnut Bea Toivonen muutti Keravalle