Timanttikorviksethan sopisivat vaikka tämän Mirandan asun kanssa. Kuva: Reuters
Timanttikorviksethan sopisivat vaikka tämän Mirandan asun kanssa. Kuva: Reuters

Ihan kivat 80 000 euron arvoiset timanttikorvikset.

Mitä sanoisit, jos joulupaketista paljastuisi noin 82 000 euron arvoiset timanttikorvikset? Summahan vastaa suomalaisen parin vuoden keskiansiota!

No tuota skenaariota ei monen tarvitse murehtia. Näyttelijä Orlando Bloomista, 37, viime vuoden syksynä eronneen mallin Miranda Kerrin, 31, ehkä. Woman’s Day -lehden mukaan Miranda uusi kulta James Packer, yksi Australian rikkaimmista miehistä, nimittäin osti mielitietylleen kivat korvakorut.

Kosiskeleeko James Mirandaa ökylahjallaan? Victoria’s Secret -mallihan on mainostanut olevansa ”erittäin sinkku” ja viihtyvänsä sellaisena. James Packer erosi Mirandan tavoin viime syksynä puolisostaan.

Ainakaan Miranda ei vietä joulua Jamesin kanssa, vaan ex-puolisonsa. Miranda ja Orlando aikovat juhlia joulua yhdessä kolmevuotiaan poikansa Flynnin takia. Ihailtavaa! Orlando kommentoi aiemmin haastattelussa, että vaikka he ovat eronneet, tulee Miranda aina olemaan hänen elämässään.

Mirandan tapaillessa miljonääriä (ehkä, suhdetta ei ole varmistettu), Orlando on viettänyt aikaansa parikymppisen ruotsalaismallin Lykke Glommen kanssa. Huhujen mukaan Orlando on niin rakastunut, että aikoo viedän Lykken vihille. Saakohan hänkin timattikorvikset pukilta?

Lue myös:

Miranda Kerrin ja Orlando Bloomin eron syy saattoi paljastua

Onko Orlando Bloomin tuleva vaimo skandinaavi?

Tom Cruisella suhde kuuluisan alusvaatemallin kanssa?

Onko tässä kallein 1,5-vuotiaalle ostettu joululahja?