Miranda Kerr ja Orlando Bloom vuonna 2013. Kuva: Reuters
Miranda Kerr ja Orlando Bloom vuonna 2013. Kuva: Reuters

Kuusi vuotta yhdessä olleiden Miranda Kerrin ja Orlando Bloomin eron syynä saattoi olla alkoholinkäyttö.

Victoria's Secret -malli Miranda Kerr, 31, ja näyttelijä Orlando Bloom, 37, erosivat vuoden 2013 syksyllä kolmen avioliittovuoden jälkeen. Pariskunta ehti olla yhdessä yhteensä kuusi vuotta.

Pariskunnan lähipiiriin kuuluva lähde paljasti nyt RadarOnline-sivustolle, että eron syynä saattoi olla Bloomin rankka juhliminen. Lähteen mukaan Taru sormusten herrasta -näyttelijällä oli tapana juoda usein ja sammumispisteeseen asti.

Miranda Kerrin kerrottiin löytäneen uuden rakkaan vain muutama kuukausi eron jälkeen. Tuolloin hänet yhdistettiin Australian rikkaimpiin lukeutuvaan liikemieheen, 46-vuotiaaseen James Packeriin. Eron jälkeen Orlando Bloom on viihtynyt brittimalli Laura Painen seurassa, mutta Daily Mailin mukaan kyseessä on vain pitkäaikainen ystävyys.

Miranda Kerrillä ja Orlando Bloomilla on yksi lapsi, 3-vuotias Flynn-poika.

Lue myös:

Gwyneth Paltrow ja Chris Martin palaavat sittenkin yhteen?

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!