Mira Kasslin. Kuva Liisa Valonen
Mira Kasslin. Kuva Liisa Valonen

Kevät etenee, mitä kuuluu Miralle?

Eletään maaliskuuta. Hoikemman ja timmimmän mimmin metsästys on hyvässä vauhdissa: suunnitellusta kolmesta viiden viikon jaksosta on jo viimeinen menossa. Vai näinköhän se jää siihen?

Treenit:

”Polvi teki tenän. Se venähti eikä koukistu kunnolla, enkä ole kuukauteen päässyt treenaamaan kunnolla. Nyt se antaa jo kävellä. Koska jouduin ottamaan pitkään iisimmin, projektikin otti takapakkia. Tavallaan se harmittaa, mutta ei auta: ehkä kroppa vain pakottaa huilaamaan silloin, kun aivot haluaisivat repiä siitä irti liikaa.

Nyt olen taas nostanut tahtia. Olen viikon verran tehnyt neljä vajaan tunnin aamulenkkiä viikossa ja 3–5 salitreeniä päälle. Aion jatkaa pääsiäiseen asti. Vaikka tähtäimessäni ei ole fitness-kroppa vaan parempi kunto, tauon jälkeen aloin haluta näkyviä tuloksia! Ryhdin parantumisen huomaa kyllä jo selvästi, ja sisäinen korsetti pitää eri tavalla kasassa kuin ennen.

On aika ihanaa käydä aamulla lenkillä, kun kevään etenemisen huomaa. Uudet geelipohjaiset lenkkarit jalkaan, nappikuulokkeet korviin ja menoksi.”

Ravinto:

”Ruokailu on edelleen se vaikein osuus. Nyt olen taas viikon ajan jaksanut tehdä eväitä mukaan. Sain traineriltani Tiinalta lahjaksi termoskassin, jotta tekosyyt vähenisivät. Häneltä on myös tämä mahtava proteiinipannukakun ohje, josta on tullut koko perheen lemppari:

5 munaa
5 munanvalkuaista
2 banaania soseutettuna
250-500 g maitorahkaa
1 tl leivinjauhetta
mausteiksi kanelia ja vaniljaa
proteiinijauhetta, jos haluaa

Aineet sekoitetaan, uuniin 185 asteeseen vartiksi. Syödään vaikka mustikoiden kanssa.”

Tulokset:

”Nyt en ole käynyt missään vaa’alla enkä mitannut senttejä! Ei ole tehnyt mieli tauon jälkeen. Palataan asiaan.”

Lue myös:

Mira Kasslinin laihdutusprojekti: ensimmäinen välitsekkaus

Mira Kasslin: "Hoikkuus on merkki kurinalaisuudesta"

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.