Mira Kasslin esittelee hulppeita miljoonalukaaleja maaliskuussa starttaavassa ohjelmassaan. Kuva: Jonna Öhrnberg
Mira Kasslin esittelee hulppeita miljoonalukaaleja maaliskuussa starttaavassa ohjelmassaan. Kuva: Jonna Öhrnberg

Kiinteistövälittäjä Mira Kasslin myy miljoonaluokan asuntoja. Kaupantekoa päästään seuraamaan keväällä televisiossa.

Kiinteistönvälittäjä Mira Kasslin iloitsee uudesta ohjelmastaan Mira ja miljoonakodit, joka alkaa maaliskuussa Ava-kanavalla.

– Teen kauppaa miljoonaluokan asunnoilla. Myyn Suomen kalleimpia koteja. Luksusasuntojen kanssa on usein niin, ettei niitä haluta julkisuuteen. Osa kodeista on sellaisia, joita ei ole nähty koskaan aikaisemmin missään, hän kertoo.

Mira myöntää, että sarja tarjoaa kiinnostavaa tirkistelyä maan ökyimpiin lukaaleihin.

– Kamerat seuraavat minua myös edustustehtäviin ja esiintymistilaisuuksiin. Ohjelma on bisneshenkinen, mutta lisäksi siinä on paljon lifestylea, Mira jutteli helsinkiläisravintola Königissä, jossa esiteltiin uutta KotiFustra-valmennusmetodia.

Mira kertoo löytäneensä Fustran vajaa vuosi sitten.

– Tarvitsin tehokkaan ja intensiivisen lajin, jolla saa tuloksia suhteellisen lyhyessä ajassa. Kahden lapsen äitinä korsetti pitää saada takaisin. Ykkösmotivaationani oli, että halusin keskivartalon kuntoon.

Mira tunnetaan entisenä kilpapyöräilijänä, joka osallistui muun muassa Atlantan ja Sydneyn olympialaisiin. Hän sanoo olevansa edelleen kilpailuhenkinen.

– Juoksen, kävelen ja treenaan salilla. Aamulenkit ovat päivieni ilo. Lähden liikkeelle ennen seitsemää, kun kaikkialla on vielä rauhallista. Puoli tuntia riittää, että saan aineenvaihdunnan käyntiin ja päivän alkuun. Olen opetellut ottamaan iisimmin, ilman liikaa puristamista, mikä ei ole aina ihan helppoa. Olen tottunut painamaan täysillä, hän virnistää.

Lue myös:

Kiloihinsa kyllästynyt Mira Kasslin: "Minähän hankin hyppyripeppuni takaisin"

Mira Kasslin: "Hoikkuus on merkki kurinalaisuudesta"

Mira Kasslinin laihdutusprojekti: takapakkia ja uutta tarmoa