Mira Kasslin keskittyy nyt odottamaan kevättä. Kuva: Leena Koskela / Sanoma-arkisto
Mira Kasslin keskittyy nyt odottamaan kevättä. Kuva: Leena Koskela / Sanoma-arkisto

Seitsemän vuoden parisuhde päättyi ystävyyteen.

Kiinteistönvälittäjä Mira Kasslin, 37, vahvistaa Me Naisille, että hänen vuodenvaihteessa loppunut parisuhteensa päättyi hyvissä merkeissä. Mira ja häntä kahdeksan vuotta nuorempi avomiehensä Jaakko erosivat seitsemän yhteisen vuoden jälkeen.

– Erosimme monen hyvän vuoden jälkeen ystävinä. Lapset yhdistävät meitä jatkossakin, Mira kertoo.

Miralla ja Jaakolla on 4-vuotias poika, ja Miralla on tytär aiemmasta suhteestaan.

Kurkistus suomalaisiin luksusasuntoihin

Nyt kiinteistönvälittäjä aikoo keskittyä töihinsä ja toivoo ihanaa kevättä perheensä lisäksi itselleen.

Ensi viikosta eteenpäin Mira nähdään televisiossa myymässä suomalaisia miljoonakoteja. Tiistaina 17.3. alkavassa Mira ja miljoonakodit -sarjassa nähdään, millaisista arvoasunnoista suomalaiset pitävät. Katso esimakua sarjan kodeista: Kylpyhuonepatsaita ja kattokruunuja – tällaisia ovat suomalaiset miljoonakodit.

– Luksusasuntojen kanssa on usein niin, ettei niitä haluta julkisuuteen. Osa kodeista on sellaisia, joita ei ole nähty koskaan aikaisemmin missään, Mira kertoi aiemmin Me Naisille.

Mira ja miljoonakodit ti 17.3. klo 21.00, AVA.

Erosta kertoi ensimmäiseksi Ilta-Sanomat.

Lue myös:

IS: Mira Kasslin erosi – seitsemän vuoden suhde ohi

Mira Kasslin: ”Hoikkuus on merkki kurinalaisuudesta”

Mira Kasslinin laihdutusprojekti: takapakkia ja uutta tarmoa

”Kuvaustilanteessa kisa välillämme oli täyttä totta, mutta se osattiin laittaa oikeisiin mittasuhteisiin sitten takahuoneessa. Olen itse älyttömän kilpailuhenkinen, mutta ihan hyvä häviäjä”, VOF-tuomari Anna Puu naurahtaa. Kuva: Jonna Öhrnberg
”Kuvaustilanteessa kisa välillämme oli täyttä totta, mutta se osattiin laittaa oikeisiin mittasuhteisiin sitten takahuoneessa. Olen itse älyttömän kilpailuhenkinen, mutta ihan hyvä häviäjä”, VOF-tuomari Anna Puu naurahtaa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Voice of Finlandin tähtivalmentajana jatkava Anna Puu rauhoittaa tahtiaan jättämällä keikkailun puoleksi vuodeksi.

Laulaja Anna Puu on kuulunut viime vuosina maamme suosituimpiin esiintyjiin. Viimeiset kaksi vuotta ja kaksi kuukautta hän onkin kiertänyt bändinsä kanssa Suomea ilman pidempiä taukoja.

Klubikeikkojen, festareiden ja konserttien lisäksi kahteen vuoteen on mahtunut muun muassa yksi kausi Voice of Finlandia sekä Vain elämää, jonka myötä keikkasettiin tuli uusia kappaleita. Koko ajan Anna on myös tehnyt uutta musiikkia.

– Tämä on ollut hulluin kaksi vuotta koskaan. Tuntuu, että en enää edes muista, mikä on tapahtunut missä kuussa ja minä vuonna. Ajantaju on ihan sekaisin, Anna kuvaili Voice of Finlandin seitsemännen kauden lehdistötilaisuudessa.

”Yritän nyt ottaa joulunajan hemmottelun, rentoutumisen ja suolakylpyjen kannalta, ja palaan sitten freesinä vuoden alusta Voicen.”

Nyt tilanteeseen on kuitenkin tulossa muutos. Anna tekee vuoden viimeisen keikkansa Tavastialla keskiviikkona, ja palaa keikkalavoille seuraavan kerran vasta ensi kesän festareilla.

Näin joulun alla Anna myöntää olevansa väsynyt. Varsinaista lomaa kevät ei kuitenkaan tule olemaan, sillä häntä työllistävät Voice of Finlandin kuvaukset, minkä lisäksi hän tekee uutta musiikkia ja levyä.

– Olen kyllä todella loman tarpeessa. Mutta yritän nyt ottaa joulunajan hemmottelun, rentoutumisen ja suolakylpyjen kannalta, ja palaan sitten freesinä vuoden alusta Voicen, Anna suunnittelee.

Ruotsin kruununprinsessa Victorian joulutervehdys on täydellistä katsottavaa.

No niin, unohdetaanpas Harry ja Meghan -huuma hetkeksi. On nimittäin perinteisen, ruotsalaisen joulutervehdyksen aika.

Kuten monena aiempana jouluna, hovi julkaisi myös tänä vuonna iloisen jouluiset videoterveiset kruununprinsessa Victorian perheeltä.

Videolla Victoria, prinssi Daniel sekä aina suloiset lapset Oscar, 1, ja Estelle, 5, koristelevat kuusta, laskevat mäkeä kotinsa, Hagan linnan pihalla ja riemuitsevat talvesta. Pikkuprinssi Oscar istuu haltioituneena Stigan kyydissä. Heillä on jopa idyllinen, luminen talvi. Täydellistä!

Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Todella hyvää joulua myös teille, rakkaat länsinaapurimme!