Mira Luoti lopetti alkoholinkäytön, koska ei halua kohdata asioita suodattimien läpi.

PMMP-yhtyeestä tuttu Mira Luoti vietti ennätysajan erossa perheestään, kun hän oli kymmenen päivän ajan mukana Vain elämää -ohjelman kuvauksissa Espanjassa. Miralla ja Happoradion Mika Haapasalon uusioperheeseen kuuluu viisi lasta. Lapsista nuorin, 3-vuotias Urho, on parin yhteinen.

– He pärjäsivät hienosti. Tiesin sen jo lähtiessäni. He lähtivät vielä poikien reissuun Teneriffalle, vanhemmat lapset olivat entisillä puolisoillamme sen ajan.

Urholla todettiin vauvana sydänvika. Diagnoosin jälkeen Mira on opetellut käsittelemään huoltaan järkeväksi.

– Tietysti olen huolissani, jos hän kipeytyy. Mutta kun hän on terve, pyrimme elämään normaalia elämää. Ja jos haluaa työkseen keikkailla, on helpompi ajatella, että lapsilla on kaikki hyvin. Äidin huoli lapsista on kuitenkin ikuista.

Vapauttavan pitkät päivät

Kuvaukset Mira koki vapauttavana omana aikana.

– Joku saattoi olla sitä mieltä, että päivät olivat pitkiä, mutta itse koin vapauttavana, kun ei tarvinnut tiskata tai touhuta koko ajan rätin kanssa. Jäin mielelläni illalla vielä hengailemaan muiden artistien kanssa kuvausten jälkeen.

Alkoholia Mira ei kuitenkaan illanvietoissa nauttinut. Urhon syntymän jälkeen ja uusioperhettä pyörittäessä Mira on opetellut pitämään huolta myös omasta jaksamisesta. Alkoholin käytön lopettaminen on ollut yksi hyvinvointia tukevista päätöksistä.

– Viime vuosina en ole juonut edes viinilasillista, hän kertoo. 

”Urhon syntymän jälkeen ei ole tullut mieleenkään juoda.”

Lopettaminen on tullut Miralle luonnostaan.

– Ensin olin vuosia peräkkäin raskaana. Urhon syntymän jälkeen ei ole tullut mieleenkään juoda.

Mira myös haluaa nauttia elämästään täysin skarppina.

– Ajattelen, että minusta asiat on parempi kohdata ilman mitään suodatinta. Se, että ihmiset ihmettelevät juomattomuuttani, kertoo eniten meidän juomakulttuurista, hän sanoo.

Arjessa Mira pitää tiukasti kiinni rutiineista ja lasten ruoka-ajoista.

– Jos lapset ovat mukana keikoillakin, niin ruoka-ajat pysyvät samana. Menen itse nukkumaan illalla lasten kanssa samaan aikaan. Kun lapsia on parhaimmillaan viisi, niin lähes aina omatkin yöunet jäävät katkonaisiksi. Torkun yleensä sohvalla Pikku Kakkosen ajan, ja viidetä kuuteen minulla oli viimeisinä päivinä vaikeuksia pysyä hereillä myös kuvauksissa.

Hanna-Maria ja Anssi ovat tehneet häiden jälkeen myös avioehdon.

Entinen MM-kilpauimari Hanna-Maria Seppälä, 33, on avioitunut pitkäaikaisen kumppaninsa, liikemies Anssi Hintsan, 56, kanssa. Hanna-Maria vahvistaa asian Me Naisille puhelimitse.

– Pitää paikkansa, olemme menneet vuoden alussa naimisiin, Hanna-Maria kertoo.

Sen enempää yksityiskohtia häistä Hanna-Maria ei halua paljastaa. Hän haluaa pitää häiden kokoon ja järjestämispaikkaan liittyvät asiat vain lähipiirinsä tiedossa.

Hanna-Marian ja Anssin avioitumisesta kertoi ensimmäisenä Seiska. Lehden maistraatilta saamien tietojen mukaan pariskunta on tehnyt häiden jälkeen avioehdon, joka on rekisteröity maistraattiin elokuun lopulla. Asia vahvistetaan maistraatista myös Me Naisille. Sopimuksen mukaan pariskunta asteli avioon tammikuun 31. päivä.

Pariskunta kihlautui vuonna 2016 Havajilla. He asuvat yhdessä Helsingissä.

Hanna-Marialla ja Anssilla on 23 vuotta ikäeroa. Vuonna 2016 Hanna-Maria kertoi Eeva-lehdelle, että hänen ja Anssin suhde aiheutti aikoinaan monenlaisia reaktioita.

– Ymmärrän, että suhteemme oli monelle yllätys. Itselleni asia on ollut alusta saakka aivan luonnollinen juttu, sillä mielestäni rakkaudessa ikäerolla ei ole merkitystä. Tärkeintä on se, mitä löytyy korvien välistä ja mitä tuntee sydämessään, Hanna-Maria kertoi haastattelussa.

Anssilla on viisi lasta edellisestä liitostaan. Hän on viime vuonna menehtyneen urheilu- ja F1-lääkäri Aki Hintsan veli.

Käyttäjä4631
Seuraa 
Liittynyt31.8.2016

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Itselläni 25 vuotta nuorempi mies. Olen 57-vuotias nuorekas nainen. Olen ollut myös 10 vuotta itseäni 18 vuotta vanhemman miehen kanssa. Olin tuolloin 27 ja mies 45 kun tutustuimme. Oli mies parhaassa iässä ja tietysti hänen itsevarmuutensa iski. Valitettavasti vuosien saatossa hänestä tuli vanha ukko. Itse olin nainen parhaassa iässä. Ero tuli!
Lue kommentti
Anneliga

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Mitä ihmeellistä tässä on. Jos naisella sattuu olemaan nuorenpi mies, pidetään sitä kummajaisena naista puumana, mutta kun miehellä on puolet nuorenpi vaimo, niin sehän onkin hyväksyttävää. Treffisivustot on täynnä ukonrahjuksia, joiden mielestä heillä on velvollisuus hakea nuorta, vaikka omat edelletykset ei ole edes itseä vanhenpaan.
Lue kommentti

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, ahdistuu tilanteissa, joissa ympärillä on paljon vieraita ihmisiä, joiden kanssa pitäisi small talkata.

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, oli varsinkin uransa alussa niin sisäänpäinkääntynyt, että räppäsi lavalla selkä yleisöön päin.

– Vaimokin on sanonut, että olen haastavin hänen tuntemistaan ihmisistä, mutta toisaalta minun kanssani ei ole kuulemma koskaan tylsää.

Mikko on yksi tämän syksyn Vain elämää -tähdistä. Ennen kuvausten alkamista uran alkuajoilta tutut tuntemukset ja jännitys nousivat pintaan.

– Ahdistus tai jännitys eivät liity enää esiintymiseen, vaan ennemmin uusiin sosiaalisiin tilanteisiin. Minulle isot tilaisuudet, joissa pitää moikkailla puolituntemattomia ihmisiä ja käyttäytyä tiettyjen sosiaalisten normien mukaisesti ovat ahdistavia, päivätyönään levy-yhtiön tuotantopäällikkönä työskentelevä Mikko selvittää.

Nuoruudessa ahdistuskohtaukset tuntuivat fyysisinä. Pahimmillaan Mikko pelkäsi saavansa sydänkohtauksen.

– Yritin rauhoittaa mieltä, mutta en saanut fyysisiä oireita kuriin.

Myöhemmin kivikasvoisuudesta ja introverttiydestä on tullut Pyhimyksen tavaramerkkejä. Mikko on pystynyt pysymään tinkimättömänä siinä, että hän pyrkii aina olemaan oma itsensä, vaikka ympäristö asettaisi paineita olla sosiaalinen ja hymyilevä.

– En ole lähtenyt tekemään kaupallista menestyäkseni, enkä esittelemään lavalla itseäni. Kerron tarinoita.

Mies arvelee, että introverttiydestä ei ole ollut läheisimmissä ihmissuhteissa haittaa.

– Olen hyvä ihmistuntija, ja tunnistan kyllä ihmiset, joiden kanssa voin olla oma itseni.

Millainen oli Mikon lapsuus helsinkiläisessä lähiössä? Miten Mikko selätti ahdistuksensa ja miten hän hallitsee sitä nykyään? Mitä Mikko ajattelee isyydestä? Lue Mikon haastattelu kokonaisuudessaan tämän linkin kautta. Voit lukea jutun myös Me Naisten uusimmasta numerosta 38/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.