Minttu Virtanen vuonna 2014. Kuva: Veikko Kähkönen
Minttu Virtanen vuonna 2014. Kuva: Veikko Kähkönen

Instagramissa onnellisena poseeraava perhe matkustaa paljon Kimin uran vuoksi.

F1-kuljettaja Kimi Räikkösen kihlattu Minttu Virtanen julkaisi Instagramissa suloisen potretin perheestään sunnuntaina ajetun Itävallan GP:n jälkeen. Kuvassa Minttu, Kimi ja 1-vuotias Robin hymyilevat onnellisen näköisinä.

 

Bye bye Austria👋🏻 #family #myeverything ❤️

A photo posted by Minttu Virtanen (@minttuvirtanenofficial) on

Kuvan yhteydessä Minttu heittää heipat Itävallalle. Hastagiksi hän on lisännyt #family ja #myeverything (eli perhe ja minun kaikkeni).

Minttu ja 1-vuotias Robin reissaavat usein Kimin työmatkoilla mukana. Nyt koko poppoo oli mukana kannustamassa Itävallan GP:ssä, jossa Kimi sijoittui kolmanneksi.

Kisojen kunniaksi Robin oli taiteillut isälleen kannustuskyltin.

Minttu jakoi eilen kuvan kyltistä Instagramissa. Kyltissä on yksivuotiaan jalkapohjilla paineltu teksti ”good luck”, eli onnea. Lisäksi siinä on liimattuna pikkuisen kuva.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...