Rakkaan siskon häät saivat Minttu Virtasen raottamaan perhe-elämäänsä. Kuva: Veikko Kähkönen
Rakkaan siskon häät saivat Minttu Virtasen raottamaan perhe-elämäänsä. Kuva: Veikko Kähkönen

Kimi Räikkösen puoliso julkaisi herkkiä perhekuvia siskonsa häistä.

Kimi Räikkösen kihlattu Minttu Virtanen juhlisti siskonsa häitä viime viikonloppuna. Juhlinnan lomassa hän julkaisi Instagramissa aurinkoisen ja herkän yhteiskuvan isänsä kanssa. Kuvan yhteyteen hän kirjoitti, että he ovat todella ylpeitä morsiamesta.

 

Super proud sister and father of the bride?❤️

Kuva, jonka Minttu Virtanen (@minttuvirtanenofficial) julkaisi

Hän julkaisi kuvan myös siskonsa häätanssista. Kuvatekstistä selvisi, että Mintun sisko on ollut miehensä kanssa yhdessä jo 15 vuotta.

 

Love those 2 from the bottom of my heart❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #lovestorybegan15yearsago and they are still rockin?

Kuva, jonka Minttu Virtanen (@minttuvirtanenofficial) julkaisi

Minttu esitteli myös häätyylinsä.

 

Blog updated! #blog #beautytreatments #volumelashes #nails #sugaring #olaplex

Kuva, jonka Minttu Virtanen (@minttuvirtanenofficial) julkaisi

Blogissaan hän kertoi näyttävän häätyylinsä taustoja:

"Menin juhlapukuliikkeeseen Zurichissä ja etsin aivan erilaista mekkoa, mihin lopulta päädyin. Halusin pitkän nuden värisen mekon, missä olisi saanut olla hieman läpikuultava helma, vähän kultaa ja avoin selkä. Mekko ei näyttänyt henkarissa juuri miltään, mutta päällä se oli ihan eri näköinen. Värikin sopi mielestäni minulle todella hyvin.”

Tavallisesti Minttu on hyvin vaitonainen perhe-elämästään. Kimin ja Mintun pojan Robinin kuvaa saatiin myös odottaa pitkään, kunnes Minttu maaliskuussa sellaisen julkaisi.

Perhekuvien julkaisemisesta uutisoi ensimmäisenä MTV.

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.