Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen menivät kihloihin marraskuussa 2014. Kuva: MVPhotos
Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen menivät kihloihin marraskuussa 2014. Kuva: MVPhotos

Moni luuli Mintun ja Kimin menneen salaa naimisiin New Yorkissa.

Minttu Virtanen, 29, kertoo Kauneus ja Terveys -lehden blogissaan, että hän ja Kimi Räikkönen menevät naimisiin ensi kesänä. Minttu ja Kimi lomailivat hiljattain New Yorkissa, ja moni luuli parin karanneen naimisiin, koska Minttu käytti Kimistä nimeä ”husband” (aviomies).

– Ei menty naimisiin New Yorkissa, mutta löysin kyllä hääpukuni siltä reissulta. Tulevana kesänä voin siis luvan kanssa kutsua mielitiettyäni husbandiksi, Minttu kirjoittaa blogissaan.

Minttu julkaisi blogissaan myös kuvan, jossa hän sovittaa yhtä hääpukua. Se ei kuitenkaan ole puku, johon Minttu aikoo pukeutua häissään.

Minttu avasi blogissaan myös Kimin merkitystä hänelle.

– Siitä hetkestä, kun sain tietää odottavani hänen lastaan, puolisoni on ollut minulle enemmän kuin aviomies. Miehistähän pääsee eroon, jos yhdessäolo ei tunnu enää hyvältä. Lapseni isä tulee aina olemaan erityisellä paikalla elämässäni, mitä ikinä tapahtuukaan. Me ollaan yhdessä saatu tähän maailmaan meidän oma mestariteos, Robin, ja me tullaan aina olemaan vahva tiimi, Minttu kirjoitti.

Minttu sekä Ville

Minttu Virtanen ja Kimi Räikkönen: hääpäivä päätetty

Totta. Tyttö-tavallinen on päässyt parissa vuodessa 34 m2:n asunnosta luksuksen huipulle ja se kyllä näkyy. Valitettavasti, todellisena pyrkyryytenä olla "tavallinen", "mukava", "sporttinen" ja "kiva". On todella noloa lukea hänen blogejaan, joissa hän tyrkyttää "syvällistä" elämäänsä kaikelle kansalle. Eli " sporttipostauksiaan", laukku- ja lentokonepostauksiaan" Hän itse on luonut ällöttävän imagonsa, jossa ei näy syvällinen elämä ja aito arki, jota hän väittää arvostavansa. Vasta hän julisti...
Lue kommentti
Vierailija

Minttu Virtanen ja Kimi Räikkönen: hääpäivä päätetty

Voi teitä te kateelliset ja onnettomat ihmiset! Kimin formulamenestyksestä kyllä kirjoitetaan mediassa paljon, ihan riittävästi, että pysytään mukana, menestyksen seurannassa. Meitä on kuitenkin myös monia jotka haluamme olla jakamassa Mintun ja Kimin onnea yksityis elämässä, ihan vilpittömästi. Olemme onnellisia heidän kanssaan ja puolestaan, siksi Mintun kirjoitukset meille tervetulleita. Kirjoita ja päivitä vaan Minttu itsesi ja perheesi asioita, meitä on paljon, jotka iloitsemme sinusta ja...
Lue kommentti
Kiti Kokkonen. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg
Kiti Kokkonen. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg

Lyhyydestä voi olla myös harmia, mutta paljon hauskempaa on keskittyä niihin hyviin puoliin.

Jalat eivät yllä bussissa lattialle, farkkujen lahkeet ovat aina liian pitkät ja usein tuntuu, että ne kivoimmat vaatteet on sijoiteltu kaupassa ihan katon rajaan. Muun muassa tällaisia asioita lyhyet ihmiset kohtaavat lähes päivittäin.

Saman tietää myös Putous-tähti Kiti Kokkonen, 43, joka on vain 150 senttimetriä pitkä. Tai oikeastaan enää 148,5-senttimetriä: Kokkonen kertoo lyhentyneensä viime vuosien aikana.

– Olin joskus 150-senttimetriä pitkä, mutta olen jotenkin tullut siitä alaspäin – tai lyhentynyt. En tiedä, jatkuuko tämä vielä, Kokkonen nauraa.

Kokkosen pituus on aina ollut huumorin väännön kohteena, ja esimerkiksi viime lauantain Putous-jaksossa Kokkonen nähtiin 191-senttimetriä pitkän Roope Salmisen kahvikupin alustana sekä jääkaappiin ahtautuneena.

Lue myös: Kuka Suomi-julkkis on kanssasi samanpituinen? Katso yli 150 nimen listasta

Arkielämässään Kokkonen kuulee paljon vitsejä tai kommentteja siitä, kuinka näppärää on käyttää häntä käsinojana tai kuinka hänen lyhyytensä jaksaa yllättää joka kerta. Yleensä vitsailu ei haittaa, mutta välillä lyhyyden jatkuva alleviivaaminen ärsyttää.

”Lyhyyteni on asia, mistä muut helposti vitsailevat.”

– Itse en usein tee lyhyydestäni numeroa, mutta se on asia, josta muut helposti vitsailevat. Yleensä muiden vitsailu menee vain ohi, kun olen niin tottunut siihen. Välillä on tosin sellaisia hetkiä, että ihmetyttää, miksi keskitymme ihmisissä niin paljon tällaisiin asioihin. Eli välillä vähän ärsyttää, Kokkonen sanoo.

Lyhyelle sattuu ja tapahtuu

Lyhyeeseen varteen voi liittyä kuitenkin monta erikoista ja hauskaakin sattumusta. Niitä Kokkosella todella riittää.

– Kun olin nuori, yksi poika jätti minut sen vuoksi, että olin niin lyhyt. Hän ihan sanoi, että tämä ei nyt toimi, koska hän on niin pitkä ja minä niin lyhyt, Kokkonen nauraa.

”Minulle haettiin pyllyn alle penkille jokin tyyny ja jalkojen alle koroke.”

– Olen kyllä useita kertoja myös hävennyt pituuttani. Kun esimerkiksi olen ollut haastateltavana, minulle haettiin pyllyn alle penkille jokin tyyny ja jalkojen alle koroke. Siitä tulee vain jotenkin typerä olo.

Onneksi useimmat kokemukset lyhyydestä ovat lopulta positiivisia.

– Näin lyhyenä mahtuu hyvin kaikkiin pieniin tiloihin, ja hyvin harvoin tarvitsee pelätä sitä, että löisi päänsä johonkin. Lisäksi caprihousut ovat pitkät housut ja voi ostaa lastenvaatteita, jotka ovat usein tosi kivoja, Kokkonen sanoo.

”Minulta ei kysytty lippua, koska olin saman pituinen kuin tarhalapset.”

– Metrossa olen pari kertaa unohtanut ostaa lipun. Kaksi kertaa on käynyt niin, että kun lipuntarkistajat ovat tulleet, on kohdalle osunut tarharyhmä ja olen ajautunut jotenkin sen keskelle. Minulta ei kysytty lippua, koska olin melkein samanpituinen kuin tarhalapset, eli olen varmaan jotenkin näyttänyt olevan osa tarharyhmää ja välttynyt niin tarkastusmaksulta.

Vielä muutama vuosi sitten bussisakin Kokkoselta saatettiin kysyä, tuleeko aikuisten vai lasten lippu. Vähän hävettää, mutta enemmän naurattaa.

Sari Salomaan paras kuntouttaja on vuokraheppa Tomppa. Kuva: Katja Lösönen
Sari Salomaan paras kuntouttaja on vuokraheppa Tomppa. Kuva: Katja Lösönen

Suomalaisilla on kivun vuoksi eniten sairauspoissaoloja koko Euroopassa. Nelikymppisen Sari Salomaan työkyvyn vei 20 vuotta kestänyt jalkakipu.

Nyt kävi pahasti, Sari Salomaa tajusi liukastuessaan jäisellä tiellä. Kaatuessa jalasta kuului pamahdus, ja kun Sari koetti nousta ylös, hän huomasi, että jalkaterä sojotti väärään suuntaan.

Oli maaliskuu vuonna 1998. Sari oli 22-vuotias yo-merkonomiopiskelija, kihloissa...