Minttu Räikkönen matkustaa Kimin mukana kilpailuissa lasten ehdoilla. ”Ei minua pelota katsoa kisoja. Ennemmin jännittää, kun toivon, että toinen onnistuisi.” Kuva: Jonna Öhrnberg
Minttu Räikkönen matkustaa Kimin mukana kilpailuissa lasten ehdoilla. ”Ei minua pelota katsoa kisoja. Ennemmin jännittää, kun toivon, että toinen onnistuisi.” Kuva: Jonna Öhrnberg

Minttu Räikkönen viihtyy Sveitsissä, mutta ikävöi ihmisiä Suomesta.

Minttu Räikkönen piipahti eilen Helsingissä ystävänsä perustaman BeAlive Health Clubin avajaisissa. Mintun ja F1-kuljettaja Kimi Räikkösen arkikoti on Sveitsissä.

– Ihmisiä on Suomesta ikävä. Onneksi meillä käy täältä paljon vieraita. Koti on Sveitsissä ja siellä on hyvä olla, ystävällinen Minttu kertoi avajaishumussa.

Tällä hetkellä Minttu elää lasten ehdoilla. Hän kiittelee sitä, että perheen molemmat lapset, 2-vuotias Robin ja 4 kuukauden ikäinen Rianna, ovat olleet hyviä nukkujia.

– Meillä on kaksi tosi helppoa tapausta. Arki on ihan normaalia lasten kanssa touhuamista. Haipakkaa on positiivisella tavalla. Ei voi olla kuin kiitollinen ja onnellinen.

”Ei voi olla kuin kiitollinen ja onnellinen.”

Parille on tärkeää, että lapset oppivat suomen lisäksi myös englantia.

– Puhumme Robinille suomea, englanti tulee hoitajan kautta.

Minttu on ehtinyt tottua reilun neljän yhdessä eletyn vuoden aikana Kimin myötä tulleeseen julkisuuteen. Tiettyjä rajanvetoja hän on joutunut myös omassa elämässään tekemään. Minttu ei ole esimerkiksi rakentanut Sveitsissä ystäväpiiriä, vaan läheisimmät ystävät ovat pysyneet samoina.

– En ole oikeastaan tutustunut Sveitsissä lähemmin kehenkään. Se on ollut tietoinen valinta. Toimii hyvin, että pidän parhaimmat ystävät Suomessa.

Kuntoklubin avannut ystävä Johanna Muhonen on Mintun kaaso ja tyttären kummitäti. Hän toimii myös Mintun personal trainerina, kun tämä käy urheilemassa klubilla.

– Jos otan johonkin omaa aikaa, niin treenaamiseen. Urheilen 3–5 kertaa viikossa. Aina vähän riippuu, miten olen jaksanut. En usko siihen, että itseään kannattaa pakottaa, Minttu sanoi.

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.