Ike esitti uutta musiikkiaan Nelonen Median uuden elokuvia ja tv-sarjoja tarjoavan Hero-kanavan lanseerausbileissä. Kuva: Jonna Öhrnberg
Ike esitti uutta musiikkiaan Nelonen Median uuden elokuvia ja tv-sarjoja tarjoavan Hero-kanavan lanseerausbileissä. Kuva: Jonna Öhrnberg

Voice of Finlandista naisten suosikiksi noussut Ike Ikegwuonu jännittää nyt, lähteekö oma ura nousuun.

Vuoden 2013 Voice of Finland -ohjelmasta tuttu tummaääninen hurmuri Ike Ikegwuonu, 25, on viettänyt tarkoituksella hiljaiseloa kisan jälkeen. Hän kertoo, että takana on hyvä ja opettavainen vuosi.

– Olen treenannut ääntäni, kuunnellut paljon musaa ja koettanut löytää omaa soundiani. Hyvän tuottajan avulla se onkin löytynyt, eli teemme uudenlaista r&b-musiikkia suomeksi. Muutama kappale on jo valmiina, hän kertoi torstaina tv-kanava Heron lanseerausbileissä.

Ike ei ole halunnut ryhtyä laulu-uralle hätiköiden. Hän on hankkinut ammattiin rauhassa tuntumaa ja kokemusta. Ennen Voice of Finlandia hän ei ollut tehnyt päivääkään ammattimaisesti musiikkia. Nyt hän on hankkinut keikkakokemusta esiintymällä muun muassa Jontte Valosaaren kanssa. Miehen oma idoli ja ikisuosikki musiikkirintamalla on r&b-tähti Usher, joka konsertoi Suomessa helmikuussa. Liput eturiviin on kuulemma jo hankittu.

Tyttöystävän kanssa menee hyvin

Ikellä on it-alan tradenomin koulutus. Hän työskentelee tällä hetkellä palvelupäällikkönä Webrocol-nimisessä yrityksessä. Vapaa-aika menee musiikin ja jalkapallon parissa.

– Olen iloinen, että minulla on oikeakin ammatti, vaikka haaveilenkin tosissani musiikin teosta täysipäiväisesti, hän totesi.

Jalkapalloa Ike on pelannut koko ikänsä. Nyt hän pelaa kolmosdivisioonassa Malmin palloseurassa. Myös suhderintamalla menee mukavasti: rinnalla on sama Nanne-niminen tyttöystävä, joka kannusti Ikeä tämän Voice on Finland -taipaleella.

– Minulla on hieno perhe ja lähipiiri, jotka tukevat minua kaikessa. Ohjelma oli hieno kokemus, jota suosittelen kaikille. Hieman pelottaa, miten siivet kantavat tästä eteenpäin, mutta olen päättänyt onnistua, Ike pohti.

Kisasta saadun seksisymbolin maineen hän ottaa huumorilla.

 – Tuntuuhan se ihan hyvältä ja lämmittää sydäntä, Ike myhäili.

Kaikki Voice of Finland -jutut löydät täältä.

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!