Me Naiset
|
Mia Malmi
Ike esitti uutta musiikkiaan Nelonen Median uuden elokuvia ja tv-sarjoja tarjoavan Hero-kanavan lanseerausbileissä. Kuva: Jonna Öhrnberg
Ike esitti uutta musiikkiaan Nelonen Median uuden elokuvia ja tv-sarjoja tarjoavan Hero-kanavan lanseerausbileissä. Kuva: Jonna Öhrnberg

Voice of Finlandista naisten suosikiksi noussut Ike Ikegwuonu jännittää nyt, lähteekö oma ura nousuun.

Vuoden 2013 Voice of Finland -ohjelmasta tuttu tummaääninen hurmuri Ike Ikegwuonu, 25, on viettänyt tarkoituksella hiljaiseloa kisan jälkeen. Hän kertoo, että takana on hyvä ja opettavainen vuosi.

– Olen treenannut ääntäni, kuunnellut paljon musaa ja koettanut löytää omaa soundiani. Hyvän tuottajan avulla se onkin löytynyt, eli teemme uudenlaista r&b-musiikkia suomeksi. Muutama kappale on jo valmiina, hän kertoi torstaina tv-kanava Heron lanseerausbileissä.

Ike ei ole halunnut ryhtyä laulu-uralle hätiköiden. Hän on hankkinut ammattiin rauhassa tuntumaa ja kokemusta. Ennen Voice of Finlandia hän ei ollut tehnyt päivääkään ammattimaisesti musiikkia. Nyt hän on hankkinut keikkakokemusta esiintymällä muun muassa Jontte Valosaaren kanssa. Miehen oma idoli ja ikisuosikki musiikkirintamalla on r&b-tähti Usher, joka konsertoi Suomessa helmikuussa. Liput eturiviin on kuulemma jo hankittu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyttöystävän kanssa menee hyvin

Ikellä on it-alan tradenomin koulutus. Hän työskentelee tällä hetkellä palvelupäällikkönä Webrocol-nimisessä yrityksessä. Vapaa-aika menee musiikin ja jalkapallon parissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Olen iloinen, että minulla on oikeakin ammatti, vaikka haaveilenkin tosissani musiikin teosta täysipäiväisesti, hän totesi.

Jalkapalloa Ike on pelannut koko ikänsä. Nyt hän pelaa kolmosdivisioonassa Malmin palloseurassa. Myös suhderintamalla menee mukavasti: rinnalla on sama Nanne-niminen tyttöystävä, joka kannusti Ikeä tämän Voice on Finland -taipaleella.

– Minulla on hieno perhe ja lähipiiri, jotka tukevat minua kaikessa. Ohjelma oli hieno kokemus, jota suosittelen kaikille. Hieman pelottaa, miten siivet kantavat tästä eteenpäin, mutta olen päättänyt onnistua, Ike pohti.

Kisasta saadun seksisymbolin maineen hän ottaa huumorilla.

 – Tuntuuhan se ihan hyvältä ja lämmittää sydäntä, Ike myhäili.

Kaikki Voice of Finland -jutut löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla