Minna Parikka vietti sunnuntaita Aira Samulinin perinteisillä pikkujoulujuhlilla tämän tilalla Hyrsylän mutkassa. Kuva: Sakari Majantie
Minna Parikka vietti sunnuntaita Aira Samulinin perinteisillä pikkujoulujuhlilla tämän tilalla Hyrsylän mutkassa. Kuva: Sakari Majantie

Kenkäsuunnittelija Minna Parikka ei muista enää aivan kaikkea uuden seikkailu-realityn kuvauksista, koska vuoriston korkeapaine teki tepposet aivoille.

Kenkäsuunnittelija Minna Parikkaa jännittää uuden haasteen edessä. Hänestä on nimittäin tulossa reality-tähti. Minnaa ei kuitenkaan nähdä Voice of Finlandissa tai Viidakon tähtösissä vaan MTV3:n uudessa Huippujengi-sarjassa, joka alkaa keväällä. Siinä lauma julkkiksia kiipeä Perun Andeille kohti vuoren huippua.

Minna kertoi Me Naisille, että ohjelman katsominen jännittää jo nyt.

– Olimme tietenkin ilman meikkejä ja peilejä. Sanotaan näin, että ei siellä kovin nätteinä oltu.

Sekin jännittää, että sarjassa nähdään todennäköisesti myös sattumuksia, jotka ovat jo unohtuneet Minnalta.

­– Vuoriston korkeapaine tekee oikeasti hassuja asioita ihmiselle. Porukka oli vuorilla myös tosi pitkään, joten juttujen taso oli lopulta aika huono.

Sarjan tähdet ovat jo suunnitelleet ensi vuodelle kisakatsomoita, joissa kokoonnutaan jännittämään jaksoja porukalla. Mukana ovat Parikan lisäksi Antti ReiniCristal Snow, Lola Wallinkoski, Tuija Pehkonen, Janne Niinimaa, Antti Luusuaniemi ja Leena Harkimo.

Pupukenkien maailmanvalloitus jatkuu

Hyväntuulinen Minna on innoissaan yrityksensä nousukiidosta.

– Ohjelman kuvauksissa tajusin myös sen, miten paljon oikeasti rakastan ihan jokapäiväistä elämääni kotona.

Minnat kenhät ovat hiljattain päässeet myyntiin esimerkiksi Lontoon kuuluisiin Harrodsin ja Selfridgesin tavarataloihin. Myös juuri avattu nettikauppa jouduttanee kauppaa ulkomailla.

Minna kertoi aiemmin tänä vuonna Voicelle, että hän ja muusikko Jussi 69 erosivat ystävinä noin vuoden seurustelun jälkeen keväällä. Nyt Minna kuittasi kyselyt siitä, onko hän viihtynyt sinkkuna, hyväntuuliseen tapaansa:

– Sanotaan näin, että rakastan elämääni juuri sellaisena kuin se on.

Minna kertoi, että hänellä on sellainen kutina, että tulevasta vuodesta on tulossa ”aivan paras”. Aktiivinen matkustelija viettää vuodenvaihteen kaveriporukalla Kuuban Havannassa.

– Toivottavasti salsaten, vaikken mitään askelia osaakaan, Minna hymyili.

Brittihovissa on hämmentävä kihlajaissuma. Erikoisesta hääeleganssistaan parhaiten tunnettu prinsessa Eugenie avioituu Jack Brooksbankin kanssa loppuvuodesta, mutta ihaninta tässä uutisessa on kosintatapa. Se oli kuin elokuvista.

Prinssi Andrew'n ja tämän entisen kohuvaimon Sarah Fergusonin nuorempi tytär prinsessa Eugenie, 27, astelee pian kohti alttaria.

Hovi tiedotti eilen, että Eugenie ja yökerhonomistaja Jack Brooksbank, 29, ovat sinetöineen seitsemän vuoden suhteensa.

Nuoripari meni kihloihin aiemmin tässä kuussa vieraillessaan Nicaraguassa. 

BBC:n haastattelussa kaksikko paljastaa, että kosinta oli juuri prinsessalle sopiva, siis vähintäänkin täydellinen.

Herra Brooksbank oli polvistunut kosimaan rakastettuaan tulivuori (!) taustanaan. Juuri ennen kosintaa kaksikko oli katsellut järvelle ja ihastellut sen ylle lankeavaa auringonlaskua.

– Järvi oli niin kaunis. Ja se auringonlaskun kajo oli erilainen kuin mikään ennen näkemäni. Olin juuri sanonut ääneen, että tämä on uskomattoman hieno hetki. Ja sitten hän täysin yllättäen kosi! Se oli täydellistä, prinsessa Eugenie kertoi BBC:n haastattelussa. 

Täydellinen kosinta viimeisteltiin täydellisellä sormuksella, jossa komeilee punertava Padparadscha-safiiri timanttiryppään keskellä. Häät pidetään loppuvuodesta, jolloin prinssi Harryn ja Meghan Marklen keväthäistä on ehtinyt kulua jo tovi.

No, prinsessa Eugenie ansaitsee onnensa. Edellisen kerran, kun hän nousi laajemman yleisön tietoisuuteen vuonna 2011, tilanne oli vähemmän mairitteleva.

Prinssi Williamin ja Katen häissä prinssin serkkujen Beatricen ja Eugenien vitsailtiin näyttävän aivan Tuhkimon pahoilta sisarpuolilta Anastasialta ja Drusellalta. 

Onneksi näissä 2000-luvun moderneissa prinsessasaduissa myös pahat sisarpuolet löytävät onnen!

Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos
Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos

Toni Wirtanen kertoo tällä viikolla tv:ssä syyttävänsä vaimonsa masennuksesta musabisnestä. ”Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi.”

Apulanta-yhtyeen keulakuva Toni Wirtanen, 42, ja hänen muusikkovaimonsa Jannika B, 32, nähdään tämän viikon torstaina Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Jaksossa Maria Veitola vierailee Tonin ja Jannikan kesämökillä Lahden kupeessa, Hollolassa. Pariskunta keskustelee Marian kanssa rakkaudestaan, perhe-elämästään ja kamppailuistaan mielenterveyden kanssa. Kumpikin pariskunnasta on puhunut avoimesti sairastaneensa masennusta.

Toni kertoo Marialle elämänsä vaikeimmaksi paikaksi sen, kun vuonna 2003 alkoi kärsiä paniikkihäiriöstä ja ahdistuksesta.

– Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha. Siinä oli elämässä vähän kaikenlaista ja sitten tuli paniikkihäiriöshow’t ja ahdistuskysymys siihen perään, Toni sanoo.

– Se veti todella synkkyyteen. Se oli pahinta.

Tonin mukaan mielenterveyden kanssa painiskelu on musiikkialalla yleistä.

”Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha.”

– Meidän alalla ei ole ketään, joka vetäisi ilman nappeja ja terapiaa, mikä on hyvin hämmentävää.

Myöhemmin Marian yökyläilyn aikana pariskunta kertoo myös Jannikan uupumuksesta ja masennuksesta, johon hän sairastui pari vuotta sitten. Jannikan mukaan hänen tilanteensa johtui monesta tekijästä. Yksi syistä oli se, että hän on painanut töitä 15-vuotiaasta saakka ilman kesälomia: kiireinen elämä ajoi siihen, ettei Jannika ehtinyt käsitellä vaikeuksiaan.

Toni toteaa, että hänen mielestään yksi syy Jannikan sairastumiseen löytyy musabisneksestä:

– Mä syytän tätä hiton musabisnestä. Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi. Jannika on tehnyt aina helvetisti töitä ja uskonut siihen, että mitä enemmän tekee, niin se myös palkitaan. Mutta musa-ala ei toimi niin.

Rakkaus otti aikansa

Jannika ja Toni tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2011, kun Jannika lähestyi Tonia saadakseen apua artistinuralleen. Jannikan mukaan heidän ensimmäinen tapaaminen ei ollut erityisen innostava.

– Täytyy sanoa, etten ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä. Toni sanoi, että älä jätä työtäsi, älä tule alalle, tämä on perseala, Jannika kertoo.

Rakkaus ei syttynyt Jannikan mukaan todellakaan ensisilmäyksellä. Pariskunta tapasi kuitenkin uudelleen ja uudelleen yhteisten tuttujen kautta, ja lopulta se oli menoa.

”En ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä kuin Toni.”

– En tiedä miten, mutta tässä sitä ollaan. Olen sanonut kaikille, ettei koskaan kannata ensimmäisen hetken perusteella tehdä päätelmää ihmisestä. Rakastan tuota miestä joka päivä enemmän, Jannika kertoo.

Haastattelimme Jannikaa viime kesänä, kun hän oli toipumisprosessinsa alussa. Lue juttu tästä: