Minna ja Sipe tapasivat Apulannan keikalla kolme vuotta sitten.
Minna ja Sipe tapasivat Apulannan keikalla kolme vuotta sitten.

Ex-suunnistaja Minna Kaupilla ei ollut aikomusta ihastua heti pitkän suhteen päätyttyä. – Varmasti jotkut salaa jupisivat nurkissa, että olisi nyt vähän odottanut.

Heinolassa Ruotsalainen-järven rannalla mökki on rakennettu luontoa mukaillen: kiveä, puuta eikä yhtään suoraa kulmaa. Sisällä tuvassa Minna Kauppi, 33, pysähtyy tarkkailemaan järveä ylittäviä hiihtäjiä.

– Kun Simo toi minut tänne ensimmäistä kertaa, tiesin heti, että tämä on minun paikkani, Minna sanoo.

– Tämä vastaa minun sielunmaisemaani jopa paremmin kuin hänen. Kesäisin hän porhaltaa täältä torikahveille ja ihmisten ilmoille, kun minua ei saa lähtemään kirveelläkään.

Persoonallinen talo on Apulanta-rumpali Simo ”Sipe” Santapukin sydämen projekti.Täällä Minna on totutellut uudenlaiseen arkeen suunnitusuran päätyttyä syksyllä. 

– Välillä tuli sellainenkin kausi, että minun piti oikein käskyttää itseni liikkumaan, Minna kertoo treenaamisen lopettamisesta.

Silloin homma oli lähteä lapasesta: Minna söi kuin urheilija ja veteli päälle herkkuja.

– Olemme Simon kanssa herkuttelijoita. Yhtenäkin viikkona söin tuoreen korvapuustin joka päivä.

Pörröpää tuli juttusille

Minna ja Simo tapasivat Apulannan keikalla, jota Minna oli tullut seuraamaan kaverinsa kanssa. Vasta viikkoa aikaisemmin Minna oli eronnut suunnistaja Pasi Ikosesta ja 12 vuotta kestäneestä suhteesta, eikä hänellä todellakaan ollut haku päällä.

– Olin ajatellut olla villi ja vapaa, mutta keikan jälkeen tuli yksi pörröpää jututtamaan minua. Siitä se sitten lähti, Minna naurahtaa.

– Olen aina ollut seikkailija. Varmasti jotkut salaa jupisivat nurkissa, että olisi nyt vähän odottanut. Elämä vain ei aina mene niin kuin klassisissa säännöissä sanotaan.

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.