Näyttelijä Minna Haapkylä kävi katsomassa Hobitti-trilogian päätösosan Viiden armeijan taistelu poikansa Elielin ja tämän kaverin Pessin kanssa. Mukana leffassa oli myös avopuoliso Joanna Haartti. Kuva: Jonna Öhrnberg
Näyttelijä Minna Haapkylä kävi katsomassa Hobitti-trilogian päätösosan Viiden armeijan taistelu poikansa Elielin ja tämän kaverin Pessin kanssa. Mukana leffassa oli myös avopuoliso Joanna Haartti. Kuva: Jonna Öhrnberg

Joulua näyttelijä viettää yhdessä ex-puolisonsa H-P Björkmanin ja parin yhteisten lasten kanssa.

Näyttelijä Minna Haapkylä, 41, on opiskellut jo vuoden verran elokuvatuottamista Taideteollisessa korkeakoulussa, eli Aalto-yliopistossa. Näyttelijän töitä Minna tekee opiskelujen lomassa. Viimeksi hän kuvasi Armi Ratiasta kertovan Armi elää! -elokuvan, joka saa ensi-iltansa keväällä.

– Aion pikku hiljaa siirtyä kameran toiselle puolelle, hän kertoi saapuessaan tiistaina katsomaan Hobitti-elokuvatrilogian päätösosaa Viiden armeijan taistelu Helsingin Tennispalatsiin.

Elokuvaseurana olivat Minnan esikoispoika Eliel ja tämän kaveri, sekä Minnan avopuoliso Joanna Haartti.

– Aika harvoin pääsemme perheen kesken elokuviin, varsinkaan ensi-iltaan. Olemme toki nähneet kaikki Hobitti-elokuvat, Minna puheli.

Minnan entinen aviomies, näyttelijä Hannu-Pekka Björkman asuu edelleen muun perheen kanssa samassa viiden asunnon sukutalossa Töölönlahden Linnunlaulussa, tosin nykyään eri kerroksessa. Jouluakin ex-puolisot kuulemma viettävät sopuisasti.

– Vietämme joulua yhdessä koko konkkaronkka. Tänään kävin juuri jouluostoksilla, hyväntuulinen Minna kertoi.

Lue myös:


Näyttelijä Minna Haapkylä: "Rakastuessa sukupuolella ei ole merkitystä"


Ex-pari Minna Haapkylä ja Hannu-Pekka Björkman työstivät yhteisen elokuvan eron keskellä


Joanna Haartti: "Puran tuskastumistani ihan avoimesti"

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.

 

Minttu Murphy-Kaulanen kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan, ettei Rianna-tyttären neuvolakäynti sujunut toivotusti.

Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen, 37, kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan siitä, miten suuri huoli voi lapsesta olla. Minttu huolestui, kun kävi tällä viikolla neuvolassa hänen ja tv:stä tutun kauppias Sampo Kaulasen, 38, Rianna-tyttären kanssa.

– Mun 4-vuotiaalla kuului sydämestä sivuääni. Ilmeisesti tavanomaista leikki-ikäisillä, mutta tutkia täytyy. Se mahan pohjasta kouriva tunne joka kerta, kun ajattelen asiaa saa mut voimaan fyysisesti niin pahoin. Tiedän järjellä, että olisi meillä kaiketi muitakin oireita, jos vakavasta sydänoireesta olisi kyse, mutta ei se minun tunnetta paranna,  Minttu kirjoittaa blogissaan.

”Rakastan lapsiani enemmän kuin elämää.”

Minttu kertoo kirjoituksessaan pohtineensa myös rokotuksia. Lisäksi hän miettii, että huoli lapsista helpottaa tuskin koskaan. Mintulla on kolme tytärtä ja yksi bonuslapsi, joka on Sampon edellisestä avioliitosta.

– Mä rakastan lapsiani enemmän kuin elämää. On kyse flunssaisesta 12-vuotiaasta tai vauvarokon kourissa olevasta pienestä tai 17-vuotiaasta, jolta poistetaan nielurisat, tämä mun huoli ja tunne lapsista on yhtälainen. 

Kokemusta kahdesta keskenmenosta

Tänä syksynä Minttu ja Sampo kertoivat Me Naisten haastattelussa, ettei yhteisen lapsen saaminen ollut itsestäänselvää. Ennen yhteisen Rianna-tyttären syntymää Minttu koki kaksi keskenmenoa. Molemmat olivat niin sanottuja tuulimunaraskauksia.

”Pohdin, haluanko tätä todella.”

– Pettymys ja suru oli suuri. Erityisesti siksi, että tiesin Sampon toivovan lasta kiihkeästi. Halusin suoda sen hänelle. Aloin väkisinkin miettiä, olenko jo liian vanha koko touhuun. Pohdin, haluanko tätä todella, Minttu kertoi haastattelussa tänä syksynä.