Kuva Andreas Janett
Kuva Andreas Janett

Näyttelijä Mari Perankoski, 42, vastasi Milloin viimeksi -kysymyksiin.

Milloin viimeksi nauroit?
Nauran paljon, mutta viimeisimmät kunnon möhönaurut aiheutti Kerran viikossa -vastanäyttelijäni Taneli Mäkelä. Siihen riitti vain se, että katsoin häntä silmiin. Tanelilla on Suomen huonoin pokka. Ihmisten puolueen kuvauksissa jouduttiin joskus ottamaan kymmenenkin ottoa.

Itkit?
Maksettua itkua itkin viikonloppuna Kaupunginteatterin lavalla. Se syntyy nykyään helposti, eikä teatteri-itkua tarvitse ammentaa omista elämänkokemuksista. Esimerkiksi sopiva biisi riittää.

Suutuit?
Viime lauantaina. Olin tullut reissusta ja matkalaukkuni oli jäänyt lennolta. Lähdin siis kohti Mikkeliä sandaaleissa. Pysähdyin Lahden Prismaan ostamaan huopikkaita ja muuta lämmintä, jonka itsepalvelukassa teki minut hulluksi. En todellakaan ollut ainoa, miksi ei voi olla oikeita kassoja?

Shoppailit?
Torstaina kävin ostamassa sukkahousuja Venla-gaalaa varten Espoon Tapiolan Stockmannilta. Siellä oli ihana myyjä, joka neuvoi minulle myös oikean rintaliivikoon. Onhan se hyvä, että sopiva koko löytyi viimeistään tässä vaiheessa elämää.

Koit suurta vapautta?
Viime sunnuntaina, kun tanssin ystäväni Janne Ruokosen kanssa Pub Heinähatussa punk-musiikin tahtiin. Kappale oli Kollaa kestää -yhtyeen legendaarinen Jäähyväiset aseille.

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.