Miley Cyrus on kuvaillut itseään panseksuaaliksi, joka voi rakastua keneen tahansa. Kuva: Reuters
Miley Cyrus on kuvaillut itseään panseksuaaliksi, joka voi rakastua keneen tahansa. Kuva: Reuters

Poppari Miley Cyrus riisui jälleen kaikki vaatteensa.

Miley Cyrus, 22, on tunnettu kohahduttavista asuistaan – tai vaatteiden puuttumisesta kokonaan. Pääsemme jälleen todistamaan tapahtumista jälkimmäistä, sillä poppari poseeraa Candy-lehden tuoreissa kuvissa niin niukoissa asuissa kuin ilman rihman kiertämääkin.

Seksikkäistä otoksistaan tunnetun valokuvaaja Terry Richardsonin ottamat kuvat ovat kenties laulajan uran tähänastisista rohkeimmat. Daily Mail julkaisi sivullaan osan kuvista sensuroituina versioina, ja Candy-lehden sivuilla niitä on nähtävissä myös ilman kriittisiä paikkoja peittäviä tähtikuvioita.

Kuvissa Miley poseeraa esimerkiksi poliisiunivormussa ilman yläosaa ja hänen eleensä ja ilmeensä viittaavat suoraan seksin harrastamiseen. Osassa kuvista hän on täysin alasti.

Daily Mailin mukaan Candy-lehti ylistää muun muassa transvestisuutta ja transseksuaalisuutta. Miley on puhunut viime aikoina avoimesti seksuaalisuudestaan ja kertonut muun muassa, ettei määrittele itseään tytöksi tai pojaksi. Seksuaalisuudestaan hän on käyttänyt termiä panseksuaali, jolla hän viittaa siihen, että voi rakastua keneen tahansa sukupuolesta välittämättä.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.