Miley Cyrus'n Wrecking Ball voitti VMA-gaalassa vuoden musiikkivideon palkinnon. Kuvat: Reuters
Miley Cyrus'n Wrecking Ball voitti VMA-gaalassa vuoden musiikkivideon palkinnon. Kuvat: Reuters
Jesse-niminen koditon nuorukainen oli gaalassa Mileyn puhemies.
Jesse-niminen koditon nuorukainen oli gaalassa Mileyn puhemies.
Kiitospuheessa My Friend's Place -järjestön edustaja Jesse jakoi tarinansa kodittomuudesta.
Kiitospuheessa My Friend's Place -järjestön edustaja Jesse jakoi tarinansa kodittomuudesta.

Muusikko Miley Cyrusin tuore tempaus sai musiikkigaalayleisön kyyneliin.

Rivoilla esityksillään paheksuntaa herättävä Miley Cyrus, 21, voitti MTV:n  videomusiikkigaalassa vuoden musiikkivideon palkinnon. Hänen kavaljeerinaan VMA-gaalassa ei nähty ketään Hollywoodin menestyneistä miehistä, vaan Los Angelesin kaduilla asuva koditon Jesse.

Jesse oli gaalassa Mileyn puhemies ja pokkasi tämän palkinnon. Samalla hän kertoi tarinansa.

– Minun nimeni on Jesse ja hyväksyn palkinnon kaikkien niiden 1,6 miljoonaan nuoren puolesta, jotka ovat karanneet kotoaan ja ovat kodittomia Yhdysvalloissa. He näkevät nälkää, ovat eksyksissä ja pelkäävät elämänsä puolesta. Tiedän tämän, koska olen yksi heistä, Jesse kertoi liikuttavassa puheessaan.

– Vaikka kaduilla olen teille näkymätön, meillä on silti paljon yhteisiä unelmia, hän jatkoi.

Tempauksellaan Miley kerää rahaa My Friend's Place -järjestölle, joka auttaa kodittomia nuoria. Los Angelesin kaduilla asuva Jesse oli mukana gaalassa järjestön edustajana.

Lue myös:

Onko Miley Cyrus uhri vai esitaistelija? Mediatutkija vastaa

Kiistanalainen Miley Cyrus taitaa myös muodin – kopioi tyyli

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!