Mila ja Ashton ovat seurustelleet vuodesta 2012 alkaen. Kuvat: Reuters
Mila ja Ashton ovat seurustelleet vuodesta 2012 alkaen. Kuvat: Reuters

Toista lastaan odottava Mila Kunis paljasti, ettei hänen ja Ashton Kutcherin suhteen ollut tarkoitus syventyä.

Kaikki rakkaustarinat eivät todellakaan ala samalla kaavalla. Tämän todistaa avioliitossa elävä näyttelijäpari Mila Kunis, 32, ja Ashton Kutcher, 38.

Mila paljasti Howard Stern Show -radio-ohjelman haastattelussaan, että pariskunta oli aluksi pelkästään ystäviä, jotka harrastivat keskenään seksiä. Suhteensa alussa he tekivät asiasta jopa diilin.

– Kättelimme ja sovimme, että pidämme vain hauskaa, Mila kertoi eilisessä haastattelussa.

Tuttava vuosien takaa

Kaksikko tutustui ensimmäisen kerran 70's show -ohjelman kuvauksissa 1990-luvun lopulla. Silloin heidän välillään ei ollut erityistä kipinää.

Kun Mila ja Ashton vuosia myöhemmin tapasivat pitkästä aikaa palkintogaalassa, heillä kummallakin oli takanaan pitkä parisuhde. Mila oli lähtenyt kahdeksan vuotta kestäneestä suhteesta näyttelijä Macaulay Culkinin kanssa. Ashtonin avioliitto Demi Mooren kanssa oli juuri päättynyt eroon.

Gaalan jälkeen Mila päätyi viettämään illan Ashtonin kanssa. Kun he heräsivät samasta sängystä, kumpikin oli ihmeissään.

– Kävimme monta keskustelua siitä, kuinka suuri virhe se oli. Olimme kumpikin sitä mieltä, että haluamme olla sinkkuja.

Kolmen kuukauden kuluttua Mila kuitenkin huomasi, että pelissä oli syvempiä tunteita. Vuoden kuluttua pari kihlautui.

– Olimme kumpikin yllättyneitä. Aloitimme suhteemme siltä pohjalta, ettemme mene koskaan naimisiin, Mila kertoi.

Elokuvasta totta

Mila mielestä parin olisi pitänyt arvata, ettei heidän suhteensa tule pysymään pelkästään seksinä. Vuonna 2011 kumpikin heistä näytteli elokuvissa, jotka kertoivat seksisuhteesta alkaneesta rakkaudesta.

– Minä tein elokuvan Friends with Benefits ja hän teki elokuvan No Strings Attached. Jos olisimme keskittyneet näihin elokuviin, meidän olisi pitänyt huomata, ettei tällainen järjestely toimi oikeassa elämässä, Mila nauroi Howard Sternille.

– Me kirjaimellisesti elimme elokuviemme tarinat!

Näyttelijäpari avioitui viime kesänä. Vuonna 2014 syntyi heidän esikoistyttärensä Wyatt. Viime kuussa pariskunta kertoi odottavansa toista lasta.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...