Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Mila Kunis on hurmaantunut tyttärestään Wyatt Isabellestä niin perinpohjaisesti, että on tehnyt uuden aluevaltauksen korusuunnittelijana.

Noin kuukausi sitten äidiksi tulleen Milan äitiyssormukseksi kutsuman smaragdirinkulan tuottojen on tarkoitus mennä hyvään tarkoitukseen: niillä rahoitetaan Gemfields Nkana Health Centre -äitiysneuvolaa Sambiassa, josta smaragdit on louhittu.  

– Lapsen odotus ja uuden elämän tuominen tähän maailmaan merkitsevät uskomattoman matkan alkua, Mila filosofoi britti-Voguen sivustolla, jossa korua myös pääsee ihastelemaan. 

– Kaikkina aikoina jokaisella kulttuurilla on ollut omat tapansa juhlistaa tätä ainutlaatuista tapahtumaa, usein lahjomalla äitiä tai vauvaa. Arvokkaat vihreät smaragdit symboloivat äitiyttä, viisautta, kestävää rakkautta ja toivoa. Ajatukseen sopii, että sormuksen tuotoilla on kestäviä hyötyjä paikalliselle yhteisölle. 

Äitiyssormuksen hankkimalla pääseekin tekemään aika mojovan lahjoituksen, sillä se maksaa noin 4000 euroa.   

Lue myös: 

Ashton Kutcher ja Mila Kunis paljastivat tyttärensä nimen

Ashton Kutcher ja Mila Kunis odottavat ensimmäistä lastaan

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.