Näyttelijä Mikko Leppilampi (keskellä) on uuden Tähdet, tähdet -ohjelman juontaja. Radio Helsingin päätoimittaja Maria Veitola ja Tavastia-klubin toimitusjohtaja Juhani Merimaa istuvat ohjelman tuomaristossa. Kuva Jonna Öhrnberg.
Näyttelijä Mikko Leppilampi (keskellä) on uuden Tähdet, tähdet -ohjelman juontaja. Radio Helsingin päätoimittaja Maria Veitola ja Tavastia-klubin toimitusjohtaja Juhani Merimaa istuvat ohjelman tuomaristossa. Kuva Jonna Öhrnberg.

Näyttelijä-juontaja Mikko Leppilammen korkki on pysynyt kiinni tiiviin työtahdin ja uuden harrastuksen ansiosta.

Näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi, 35, on taas monessa mukana. Hän juontaa maaliskuussa alkavaa Tähdet, tähdet -musiikkiohjelmaa, kilpailee alamäkiluistelussa ja kuvaa parhaillaan pitkää elokuvaa. Myöhemmin keväällä hän aloittaa vielä teatteriharjoitukset ja televisiosarjan kuvaukset.

Tiivis työtahti ja uusi harrastus ovat vaivihkaa parantaneet myös Mikon elämäntapoja. Mies kun ei ole juonut alkoholia yli puoleen vuoteen.

– Minulla on nyt käynnissä sellaisia duuneja, joihin vaaditaan hyvää kondista. En saa missata yhtä ainuttakaan päivää. Minun pitää olla luovassa tilassa ja hoksottimieni pitää olla koko ajan kasassa.

Mikko kuitenkin korostaa, ettei kyse ole elämäntaparemontista.

– Tämä on nyt tällainen vaihe vaan. Olonikaan ei ole tuntunut mitenkään erilaisemmalta kuin aikaisemmin.

Tähdet, tähdet -ohjelmassa kahdeksan tunnettua artistia kilpailevat Suomen parhaan esiintyjän tittelistä tulkitsemalla suorissa lähetyksissä hittejä eri genreistä.

Mukana ovat Stig, Virve Rosti, Olli Herman, Diandra, Irina, Timo Rautiainen, Laura Pyrrö ja Jari Sillanpää. Mikolle pesti ohjelman juontajana on erittäin mieleinen.

– Kun formaatti esiteltiin minulle, ajattelin heti, että tämähän on kuin räätälöity minulle. Minäkin hypin ammatissani tyylilajista toiseen ja pyrin monipuolisuuteen. Se kaikki kiteytyy tässä formaatissa. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa juontaessani minun tekee aina mieli itsekin tanssia, joten nyt haluan varmasti olla bändin kanssa koko ajan lavalla, Mikko nauroi.

Lue myös:

Mikko Leppilampi: "Olen itselleni ankara"

Mikko Leppilampi: Kauhuoppilaasta tähdeksi

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.