– Olen työskennellyt oikeiden ihmisten kanssa ja ollut ystävällinen muille. Se on poikinut lisää hommia, Linda Wiklund arvelee. Kuva: Jonna Öhrnberg
– Olen työskennellyt oikeiden ihmisten kanssa ja ollut ystävällinen muille. Se on poikinut lisää hommia, Linda Wiklund arvelee. Kuva: Jonna Öhrnberg

Linda Wiklundin elämään on tullut Mikko Nousiaisen mukana myös hänen lapsensa. – Olen pojalle aikuisystävä, Linda kuvailee.

Viime kesänä näyttelijä Mikko Nousiaisen kanssa avioitunut Linda Wiklund, 29, tähdittää Kingin toista tuotantokautta.

Vuonna 2015 Teatterikorkeakoulusta valmistunut näyttelijä on iloinen, että asiat ovat menneet sekä yksityis- ja työelämässä parhain päin.

– Opiskelin kuusi vuotta, sillä pelkäsin, että valmistun työttömäksi. Olen järkyttävän tyytyväinen työtilanteeseeni.

Nelisen vuotta sitten työn merkeissä Linda tapasi myös Mikon.

– Hän valloitti minut heti. Mikko oli kaikille ystävällinen ja hänen ympärillä oli hyvä aura. Olen aina ollut seurustelevaa tyyppiä, ennen Mikkoakin seurustelin pitkään. Olen ikionnellinen, että rakkaus voi hyvin. Se rikastuttaa elämääni.

”Meillä on pojan äidin kanssa oikein hyvät välit. Vietämme yhdessä syntymäpäivät ja muut lapsen juhlat.”

Mikon myötä Lindan elämään tuli Mikon kouluikäinen poika tämän edellisestä liitosta näyttelijä Petra Karjalaisen kanssa.

– Olen pojalle aikuisystävä. Hänellä on aivan ihana äiti ja ihana isä, ja sitten on meitä aikuisystäviä. Hän näytteli viime kesänä elokuvassa ja teatterissa Mikon kanssa, joten hän on myös pikkukollegani. Olemme hurjan ylpeitä hänestä.

Linda on Mikkoa 13 vuotta nuorempi ja oli heidän tavatessaan 24-vuotias. Miltä uusiperhekuvio tuntui tuossa vaiheessa?

– Maailman luonnollisimmalta! Toki kuvio vaatii rakkautta ja hyväksyntää kaikkia osapuolia kohtaan, mutta meillä on pojan äidin kanssa oikein hyvät välit. Vietämme yhdessä syntymäpäivät ja muut lapsen juhlat, Linda kertoi tänään Kingin lehdistötilaisuudessa. 

Ohjelma alkaa 17.3 MTV3 -kanavalla.