– Olen työskennellyt oikeiden ihmisten kanssa ja ollut ystävällinen muille. Se on poikinut lisää hommia, Linda Wiklund arvelee. Kuva: Jonna Öhrnberg
– Olen työskennellyt oikeiden ihmisten kanssa ja ollut ystävällinen muille. Se on poikinut lisää hommia, Linda Wiklund arvelee. Kuva: Jonna Öhrnberg

Linda Wiklundin elämään on tullut Mikko Nousiaisen mukana myös hänen lapsensa. – Olen pojalle aikuisystävä, Linda kuvailee.

Viime kesänä näyttelijä Mikko Nousiaisen kanssa avioitunut Linda Wiklund, 29, tähdittää Kingin toista tuotantokautta.

Vuonna 2015 Teatterikorkeakoulusta valmistunut näyttelijä on iloinen, että asiat ovat menneet sekä yksityis- ja työelämässä parhain päin.

– Opiskelin kuusi vuotta, sillä pelkäsin, että valmistun työttömäksi. Olen järkyttävän tyytyväinen työtilanteeseeni.

Nelisen vuotta sitten työn merkeissä Linda tapasi myös Mikon.

– Hän valloitti minut heti. Mikko oli kaikille ystävällinen ja hänen ympärillä oli hyvä aura. Olen aina ollut seurustelevaa tyyppiä, ennen Mikkoakin seurustelin pitkään. Olen ikionnellinen, että rakkaus voi hyvin. Se rikastuttaa elämääni.

”Meillä on pojan äidin kanssa oikein hyvät välit. Vietämme yhdessä syntymäpäivät ja muut lapsen juhlat.”

Mikon myötä Lindan elämään tuli Mikon kouluikäinen poika tämän edellisestä liitosta näyttelijä Petra Karjalaisen kanssa.

– Olen pojalle aikuisystävä. Hänellä on aivan ihana äiti ja ihana isä, ja sitten on meitä aikuisystäviä. Hän näytteli viime kesänä elokuvassa ja teatterissa Mikon kanssa, joten hän on myös pikkukollegani. Olemme hurjan ylpeitä hänestä.

Linda on Mikkoa 13 vuotta nuorempi ja oli heidän tavatessaan 24-vuotias. Miltä uusiperhekuvio tuntui tuossa vaiheessa?

– Maailman luonnollisimmalta! Toki kuvio vaatii rakkautta ja hyväksyntää kaikkia osapuolia kohtaan, mutta meillä on pojan äidin kanssa oikein hyvät välit. Vietämme yhdessä syntymäpäivät ja muut lapsen juhlat, Linda kertoi tänään Kingin lehdistötilaisuudessa. 

Ohjelma alkaa 17.3 MTV3 -kanavalla.

Sirpa Suutari-Jääskö ja Jukka Haapalainen ovat tehneet koreografiat UIT:n Tuhansien ämpäreiden maa -kevätrevyyseen. Kuva: Jonna Öhrnberg
Sirpa Suutari-Jääskö ja Jukka Haapalainen ovat tehneet koreografiat UIT:n Tuhansien ämpäreiden maa -kevätrevyyseen. Kuva: Jonna Öhrnberg

Jukka Haapalainen ryöstettiin maaliskuussa Lontoon-kotinsa portailla, kun hän oli tulossa vaihtamasta rahaa. Ryöstäjät veivät kännykän ja rahat sekä hakkasivat Haapalaisen.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari Jukka Haapalainen ja tanssijapuoliso Sirpa Suutari-Jääskö eivät ole juuri viettäneet aikaa Lontoossa sijaitsevassa kodissaan maaliskuussa tapahtuneen ryöstön jälkeen.

Jukka oli tuolloin vaihtamassa rahaa ulkomaan työmatkan jälkeen. Neljä miestä näki tilanteen ja seurasi tätä kotiovelle.

– He ryöstivät rahat ja kännykän. Jouduin siinä vähän hakatuksikin, Jukka kertoo.

– Miehiä oli neljä ja Jukka taisteli vielä vastaan, Sirpa kertoo päätään pudistellen.

Sirpa kuuli ulkoa miehensä huutoa ja tilasi paikalle ambulanssin. Verta vuotava Jukka paikattiin. Fyysiset vammat ovat parantuneet, mutta perusturvallisuuden tunteeseen tapahtunut vaikutti.

– Perusturvallisuuden tunne on edelleen järkkynyt, eikä se varmaan koskaan palaudu täysin ennalleen. Tämä tapahtui vielä oman kodin portailla. Asumme turvallisella alueella, Lontoon keskustassa, jota olen pitänyt aina mukavana alueena. Tämän jälkeen olen ollut varuillani.

Episodin jälkeen pari suuntasi Suomeen tekemään koreografiat UIT:n Tuhansien ämpäreiden maa -kevätrevyyseen.

– Emme ole päässeet oikein mittaamaan, miltä Lontoon-kodissa oleminen tuntuu, Sirpa sanookin.

”Pelosta ja vihasta pitää pyrkiä pääsemään kaikin keinoin.”

Jukka painottaa, ettei ole antanut pelolle liikaa valtaa, vaikka luottamus toisiin ihmisiin on järkkynyt.

– Pelosta ja vihasta pitää pyrkiä pääsemään kaikin keinoin ja yrittää löytää jotain ihmeellistä ymmärrystä näitä tekijöitä kohtaan. Onneksi on paljon töitä, joista saan positiivista virtaa, Jukka sanoo.

Pari on matkustellut ympäri maailmaa koko 20 vuotta kestäneen uransa ajan, mutta ei ole joutunut aikaisemmin vaarallisiin tilanteisiin.

– Tietysti matkustaessa olemme pyrkineet välttämään turvattomia paikkoja, Sirpa kertoi tänään Linnanmäen lehdistöpäivässä, jossa esitettiin myös UIT: kauden esiintyjät.

UIT:n ensi-illan jälkeen pari palaa kuitenkin Lontooseen, jossa heillä on esiintymis- ja luennointitehtäviä British open -tanssikilpailuissa.

Veikka ja Henna Gustafsson menivät naimisiin vuonna 2010.

Vuorikiipeilijä Veikka Gustafsson, 50, ja hänen puolisonsa Henna Gustafsson, 43, (o.s. Meriläinen) ovat eronneet. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudesta vahvistetaan Me Naisille, että pari on jättänyt yhdessä avioerohakemuksen 17.10.2017.  Toisen vaiheen hakemusta Gustafssonit eivät käräjäoikeuden mukaan ole jättäneet.

Veikka ja Henna menivät naimisiin vuonna 2010. Heillä on kaksi lasta, jotka ovat 8- ja 5-vuotiaita.

Henna Meriläinen tuli julkisuuteen vuonna 1994, kun hänestä tuli Miss Suomi. Kuva: Sanoma-arkisto / Erkki Laine
Henna Meriläinen tuli julkisuuteen vuonna 1994, kun hänestä tuli Miss Suomi. Kuva: Sanoma-arkisto / Erkki Laine

Avierosta uutisoi ensimmäisenä Seiska. Lehden mukaan Henna on muuttanut pois parin yhteisesta kodista, joka sijaitsee Kirkkonummella.