Mikko Lemppilampi (toinen vas.) juhli 2000-luvun alussa muun muassa Mehdi Youneksen, Jenni Vartiaisen, Lauri Ylösen, Tea Khalifan ja Jaajo Linnonmaan kanssa. Kuvat: Jonna Öhrnberg ja Sanoma-arkisto / Tuomas Selänne, Joonas Salo, jussi Helttunen
Mikko Lemppilampi (toinen vas.) juhli 2000-luvun alussa muun muassa Mehdi Youneksen, Jenni Vartiaisen, Lauri Ylösen, Tea Khalifan ja Jaajo Linnonmaan kanssa. Kuvat: Jonna Öhrnberg ja Sanoma-arkisto / Tuomas Selänne, Joonas Salo, jussi Helttunen

Näyttelijä-juontaja fiilisteli Instagramissa 13 vuoden takaista kotibilemeininkiä.

Näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi, 37, on ilmeisesti muistellut nuoruutta. Hän julkaisi nimittäin maanantai-iltana Instagramissa vanhan kuvan kotibileistä. Kuvassa juhlivat Leppilammen lisäksi monia julkisuudesta tuttuja ihmisiä, kuten muusikko Jenni Vartiainen, juontaja Jaajo Linnonmaa, muusikko Lauri Ylönen, ravintoloitsija Mehdi Younes, juontaja Tea Khalifa ja Jussi Ahde.

– No nyt on kova throw back! Oisko ehkä 2003, Leppilampi on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Hän on lisännyt aihetunnisteiksi eli hashtägeiksi himabileet, alottelu, vanhajengi ja hesarijengi.

 

No nyt on kova throw back!!😂 Oisko ehkä 2003? #tb #himabileet #alottelut #vanhajengi #hesarijengi

Kuva, jonka Mikko Leppilampi (@mikkoleppilampi) julkaisi

Kuvassa ovat myös managerit Carla Ahonius ja Teja Kotilainen. Ahonius tunnetaan Jenni Vartiaisen, Chisun, Erinin ja Cheekin managerina. Kotilainen tuli tunnetuksi The Rasmuksen, Kwanin ja Killerin managerina.

– Vuotta en muista, mutta oli hyvät saunabileet, Tea Khalifa on kommentoinut kuvaa.

– Oli hurjat ajat. Silloinkin, Mehdi Younes on lisännyt kommentteihin.

Jenni Vartiainen puolestaan muistelee, että kuvassa saatetaan juhlia hänen syntymäpäivään.

– Ei hitto nää saatto olla mun jotkut synttärit. Ja juu veikkaan kans vuotta 2003, se ol hiano vuos se. Joitain samankaltaisia fotoja löytyy arkistoista.

Tea Khalifa tuli aikoinaan tunnetuksi Jyrki-ohjelman juontajana. Sittemmin hänet nähtiin MoonTV:llä ja The Voice of Finlandin back stage -juontajana. Lue täältä, mitä hänelle kuuluu nyt. 

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Leppilammen päivityksestä kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.