Jalkapalloilija Mikael Forssell ja hänen Metti-vaimonsa nauttivat Gloria Fashion Show’n kansainvälisestä tunnelmasta. Kuva: <span class="photographer">Jonna Öhrnberg</span>
Jalkapalloilija Mikael Forssell ja hänen Metti-vaimonsa nauttivat Gloria Fashion Show’n kansainvälisestä tunnelmasta. Kuva: Jonna Öhrnberg

Jalkapalloilija Mikael Forssell tuli Gloria Fashion Show’n kutsuvierasnäytökseen Metti-vaimonsa kanssa. – Tällainen juhlailta tuo ihanaa piristystä kotiäidin arkeen, Metti sanoi.

Jalkapalloilija Mikael Forssell katsoi Gloria Fashion Show’n 10-vuotiskutsuvierasnäytöksen Helsingin Suvilahden Kattilahallissa Metti-vaimonsa kanssa.

Viime vuoden elokuussa avioituneella parilla on vuoden ja neljän kuukauden ikäinen Lilia-tytär.

Bloggarina tunnettu Metti kertoi viettävänsä mukavaa kotiäidin arkea.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Pieni tytär pitää kiireisenä. Lilia on vilkas tyttö – ihan selvästi äitinsä tyttö. Hän on sellainen pikkuprinsessa, käsilaukut ja kaikki löytyy, Metti naurahti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hän jutteli pariskunnan lähteneen hyvällä fiiliksellä muotinäytökseen.

– Tällainen juhlailta tuo ihanaa piristystä äidin arkeen. On hauskaa välillä laittautua kunnolla. Päädyin tänään Sandin mekkoon, sillä pidän merkin vaatteista: ne ovat klassisen tyylikkäitä. Mekossa ei ole liikaa härpäkkeitä, mutta se ei ole myöskään tylsä.

Metti paljasti parin toivovan jossain vaiheessa perheenlisäystä.

– Haaveissa on, että perhe kasvaa, mutta vielä ei ole toisen lapsen aika. Nautin nyt kivasta perusarjesta. Käymme Lilian kanssa puistossa, vaunulenkeillä ja kaupungilla. Harrastan mammatreffejä, sillä monilla ystävilläni on pieniä lapsia.

Lue kaikki Gloria Fashion Show -jutut täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla