Mikael Gabriel ja Triana Iglesias. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg
Mikael Gabriel ja Triana Iglesias. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg

Räppäri ja norjalaismalli ovat seurustelleet vuodesta 2015 lähtien.

Räppäri Mikael Gabriel kertoo Radio Suomipopilla, kuinka hän kosi uutenavuotena tyttöystäväänsä Triana Iglesiasta. Mikael kertoo, että pari oli puhunut kosinnasta jo pitkään.

– Tosin niin, että hän kosisi minua. Tilanne alkoi jo pikkuhiljaa painaa päälle. Ajattelin, että hän jossain vaiheessa kosii mua, ja se olisi maailman nolointa itselleni, Mikael kertoo.

Pari juhlisti vuodenvaihdetta Lapissa revontulten loimutessa. Mikael oli päättänyt, että kosinta tapahtuu lasi-iglussa keskiyöllä. 

– Mutta jo kymmentä yli kymmenen, aloin täristä ja käteni hikoilivat, Mikael kertoo Suomipopilla.

– Sanoin Trianalla, että voit sä pliis hakea mulle rauhoittavia povitaskustani. Etkö näe, että tärisen. Hän sanoi, että ethän sinä edes käytä mitään pillereitä.

Pilleripurkin sijasta taskusta löytyikin sormusrasia. Kumpikin pariskunnasta herkistyi.

– Sain vielä sanottua, että haluaisitko olla mun vaimo, Mikael kertoo.

Spessua ja toimivaa

Mikael ja Triana ovat seurustelleen kesästä 2015 asti. Viime kesänä Mikael kertoi Me Naisille olevansa rakastunut päästä varpaisiin. Kesällä kumpikin oli varsin kiireinen, joten yhteinen aika oli välillä kortilla.

– Olen ollut aina vähän semmoinen, että jos rakastun, sitten mun pitää olla koko ajan sen ihmisen kanssa niin pitkään, että taas kyllästyn, Mikael kertoi tuolloin.

– Nyt en todellakaan pääse olemaan hänen kanssaan niin paljon kuin haluan, niin nyt tässä ei tule ainakaan kyllästymisiä. Sitten kun taas näemme, se on aina spessua. Se on toiminut meille tosi hyvin.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.