Me Naiset
|
Jenni Junkala
James Franco. Kuva: Reuters
James Franco. Kuva: Reuters

Näyttelijä James Franco, Hollywoodin lupaava monilahjakkuus, on ollut viime aikoina julkisuudessa "vähän" oudossa valossa.

Aiemmin hengästyttävän lahjakas näyttelijä-ohjaaja James Franco, 36, on ollut otsikoissa lähinnä Oscar-ehdokkuutensa ja kehutun esikoikirjansa Palo Alton takia, nyt aivan muista syistä.

1. Seksiä Lindsayn kanssa?

James Francon nimi löytyi Lindsay Lohaninin, 27, seksilistaksi väitetyltä käsinkirjoitetulta paperilta. Franco kiirehti listan ilmestyttyä kieltämään julkisesti, ettei ole harrastanut seksiä Lohanin kanssa.

– Okei, ehkä me suutelimme, hän kuitenkin myönsi Howard Sternin haastattelussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. 17-vuotiaan vokottelua

Sosiaalisessa mediassa aktivoitunut Franco jäi julkisesti kiinni yritettyään vokotella 17-vuotiasta skotlantilaista teiniä kuvayhteisö Instagramissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Minua hävettää. Olen elävä esimerkki siitä, kuinka sosiaalinen media voi olla hankalaa. Aina ei tiedä, kenen kanssa siellä keskustelee. En osannut käyttää harkintakykyäni, mutta nyt olen oppinut läksyni, hän selitti iskuyrityksen paljastuessa.

3. Alastonkuvia Instagramiin

Iskukohu jälkeen Franco on kehitellyt jo seuraavaa soppaa julkaisemalla paljastelukuviaan Instagramissa. Alta löytyvän sänkykuvansa lisäksi näyttelijä julkaisi roisimman version peilin kautta otettuna, mutta päätti poistaa sen vain pari tuntia myöhemmin.

Lue myös:

Näyttelijä James Franco kirjoitti kirjan

James Francon kiinnostavimmat elokuvat:

An American Crime (2007)

Pineapple Express – ohutta yläpilveä (2008)

Milk (2008)

Eat Pray Love – omaa tietä etsimässä (2010)

127 tuntia (2010). James Franco sai Oscar-ehdokkuuden elokuvasta.

Howl – Huuto (2010)

About Cherry (2012)

Spring Breakers (2012)

Sisältö jatkuu mainoksen alla