Ike on nyt Voice of Finland -valmentajansa, Elastisen, tallissa Rähinä Recordsilla. Kuva vuodelta 2013. Kuva: Sanoma-arkisto
Ike on nyt Voice of Finland -valmentajansa, Elastisen, tallissa Rähinä Recordsilla. Kuva vuodelta 2013. Kuva: Sanoma-arkisto

Vieläkö muistat pehmeä-äänisen Iken?

Ikenna ”Ike” Ikegwuonu yllätti kolme vuotta sitten The Voice of Finlandissa ja pääsi neljän parhaan joukkoon.

Iken valmentaja Elastinen povasi suojatilleen lupaavaa uraa, mutta lkestä ei ole juurikaan kuulunut ohjelman jälkeen.

– Voicen jälkeen tajusin, etten oo valmis. Tulin kisaan mukaan ilman mitään musiikkitaustaa. Siinä kesti kolme vuotta, että löysi oman juttunsa, Ike kertoi Radio Suomipopin haastattelussa.

2577248

Voicen jälkeen Ike on elättänyt itsensä it-alan yrityksessä, sillä on koulutukseltaan tradenomi. Esiintymiskokemusta hän on hankkinut keikkailemalla räppäri Jontte Valosaaren mukana.

– Oon erittäin kiitollinen Jontelle, sillä oon saanut itsevarmuutta ja rutiinia esiintymiseen.

Iken ensimmäinen oma sinkku Kaikki sanat (Rähinä) julkaistiin torstaina 14. huhtikuuta, ja se löytyy Spotifystä. Iken mukaan biisi on omakohtainen ja kertoo tärkeän suhteen loppumisesta. 

2577255
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...