Iholla-sarjassa Eskolle tärkeintä oli ystävystyminen muiden miesten kanssa. Lähtisikö hän uudestaan mukaan? Ehdottomasti.

Iholla-sarjan viimeinen jakso esitettiin eilen. Yksi sen viidestä päähenkilöstä oli opettajana työskentelevä Esko. Sarjassa seurattiin Eskon, hänen vaimonsa Karoliinan ja pariskunnan tyttären Fiinun elämää. Sarjan alussa he muuttivat Lahdesta Helsinkiin.

Iholla-Esko kertoo Metro Helsingin haastattelussa, että jos häntä pyydettäisiin uusintakierrokselle, lähtisi hän ehdottomasti mukaan. Jotain hän tekisi kuitenkin toisin.

– Nyt kun tiedän homman, lähtisin heti mukaan astetta rohkeammin. Se voisi olla jopa helpompaa kuin ummikkona.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aikaisempien kausien tähdistä muun muassa Venla on kertonut katuvansa Iholla-ohjelmassa esiintymistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Se ei ehkä kuitenkaan ollut mun reittini kulkea tässä elämässä. Tän hetkinen tilanne on aika vaikea – mä olen oikeasti elänyt sarjassa nähtävät asiat ja on aika rankkaa elää ne nyt uudestaan, kun mä olen jättänyt kaiken sen jo taakseni, Venla kertoi YleX:n haastattelussa.

Sarjasta ystäviksi

Eskon mielestä tärkeintä Iholla-kokemuksessa oli ystävystyminen ohjelman muiden miesten kanssa.

– Muut jätkät olivat kullanarvoisen tärkeitä. Meistä tuli sikahyviä kavereita. Aina, jos tuntui pahalta, pystyin soittamaan sellaiselle tyypille, joka tiesi, mistä oli kyse, Esko kertoo.

Opettajana työskentelevä Esko pelkäsi aluksi, millaista palautetta saisi oppilailtaan ja heidän vanhemmiltaan, mutta kaikki suhtautuivat asiaan hyvin.

Muut Iholla-miehet olivat Yrjänä, Tero, Patrick ja Jukka. MTV on ilmoittanut, että Iholla-sarjasta tulee neljäs tuotantokausi, jolle etsitään myöhemmin naisia ja miehiä.

Video: Metro Helsinki

Lisää Iholla-miehistä:

Iholla-sarjan Yrjänän kaksosveli lausui lohduttoman toiveen juuri ennen itsemurhaa

Iholla-sarjan Yrjänä kärsii lapsettomuudesta: "Oon niin täynnä Facebookin vauvakuvia"

Tanssijan urasta haaveileva Iholla-Tero: "Haluan olla huomion keskipisteenä"

Sisältö jatkuu mainoksen alla