Iholla-sarjassa Eskolle tärkeintä oli ystävystyminen muiden miesten kanssa. Lähtisikö hän uudestaan mukaan? Ehdottomasti.

Iholla-sarjan viimeinen jakso esitettiin eilen. Yksi sen viidestä päähenkilöstä oli opettajana työskentelevä Esko. Sarjassa seurattiin Eskon, hänen vaimonsa Karoliinan ja pariskunnan tyttären Fiinun elämää. Sarjan alussa he muuttivat Lahdesta Helsinkiin.

Iholla-Esko kertoo Metro Helsingin haastattelussa, että jos häntä pyydettäisiin uusintakierrokselle, lähtisi hän ehdottomasti mukaan. Jotain hän tekisi kuitenkin toisin.

– Nyt kun tiedän homman, lähtisin heti mukaan astetta rohkeammin. Se voisi olla jopa helpompaa kuin ummikkona.

Aikaisempien kausien tähdistä muun muassa Venla on kertonut katuvansa Iholla-ohjelmassa esiintymistä.

– Se ei ehkä kuitenkaan ollut mun reittini kulkea tässä elämässä. Tän hetkinen tilanne on aika vaikea – mä olen oikeasti elänyt sarjassa nähtävät asiat ja on aika rankkaa elää ne nyt uudestaan, kun mä olen jättänyt kaiken sen jo taakseni, Venla kertoi YleX:n haastattelussa.

Sarjasta ystäviksi

Eskon mielestä tärkeintä Iholla-kokemuksessa oli ystävystyminen ohjelman muiden miesten kanssa.

– Muut jätkät olivat kullanarvoisen tärkeitä. Meistä tuli sikahyviä kavereita. Aina, jos tuntui pahalta, pystyin soittamaan sellaiselle tyypille, joka tiesi, mistä oli kyse, Esko kertoo.

Opettajana työskentelevä Esko pelkäsi aluksi, millaista palautetta saisi oppilailtaan ja heidän vanhemmiltaan, mutta kaikki suhtautuivat asiaan hyvin.

Muut Iholla-miehet olivat Yrjänä, Tero, Patrick ja Jukka. MTV on ilmoittanut, että Iholla-sarjasta tulee neljäs tuotantokausi, jolle etsitään myöhemmin naisia ja miehiä.

Video: Metro Helsinki

Lisää Iholla-miehistä:

Iholla-sarjan Yrjänän kaksosveli lausui lohduttoman toiveen juuri ennen itsemurhaa

Iholla-sarjan Yrjänä kärsii lapsettomuudesta: "Oon niin täynnä Facebookin vauvakuvia"

Tanssijan urasta haaveileva Iholla-Tero: "Haluan olla huomion keskipisteenä"

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.