Mick Jagger on löytänyt uuden rakkaan. Kuva: Reuters
Mick Jagger on löytänyt uuden rakkaan. Kuva: Reuters
Balettitanssija Melanie Hamrick lavalla ranskalaisen Alex Hammoudin kanssa. Kuva: Reuters
Balettitanssija Melanie Hamrick lavalla ranskalaisen Alex Hammoudin kanssa. Kuva: Reuters

70-vuotias Mick Jagger on löytänyt uuden rakkaan 27-vuotiaasta huippuballerinasta.

Rolling Stones -rokkari Mick Jagger, 70, on löytänyt uuden rakkaan vain muutama kuukausi pitkäaikaisen tyttöystävänsä L'Wren Scottin, 49, kuoleman jälkeen. Jaggerin uusi rakas on newyorkilainen 27-vuotias huippuballerina Melanie Hamrick.

Jaggerin edustajat vahvistivat Sun-lehdelle, että Jagger ja Hamrick tapasivat maaliskuussa 2014 Rolling Stonesin konsertoidessa Tokiossa. Aluksi pariskunnan välit olivat kaverilliset, mutta Scottin menehdyttyä, ystävyyssuhde muuttui romanttiseksi.

Ulkomaalaisten medioiden mukaan Hamrickin ja Jaggerin suhteessa ei ole kyse mistään vakavasta.

L'Wren Scott kuoli äkillisesti maaliskuussa 2014. Viranomaiset vahvistivat Scottin kuoleman itsemurhaksi. Pariskunta seurusteli vuodesta 2001.

Lue myös:

Tällaista elämää Mick Jaggerin kuolleena löydetty naisystävä eli

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.