Tähtivalmentajat Elastinen ja Michael Monroe odottavat jännityksellä live-lähetysten alkua. ”Jäljellä on pelkkää timanttia”, he kehuvat kilpailijoita. Kuva Jonna Öhrnberg.
Tähtivalmentajat Elastinen ja Michael Monroe odottavat jännityksellä live-lähetysten alkua. ”Jäljellä on pelkkää timanttia”, he kehuvat kilpailijoita. Kuva Jonna Öhrnberg.

Rokkilegenda ja The Voice of Finland -valmentaja Michael Monroe omistautuu suojateilleen niin täysin, ettei malta nukkua öisin.

Suositun The Voice of Finland -ohjelman live-lähetykset alkavat perjantaina Turun Logomossa. Jäljellä on 16 laulajaa, ja taso on kova.

Kaikki kolme kautta mukana ollut tähtivalmentaja Michael Monroe kertoo yllättyneensä, kuinka paljon Suomesta löytyy osaavia artisteja.

– Taso on kauttaaltaan korkeampi kuin koskaan aikaisemmin! Laulajat ovat huomanneet, että tässä ohjelmassa ei pelleillä tai nolata ketään – mukaan haki tänä vuonna mielettömiä lahjakkuuksia, hän kiittelee.

Michael kertoo ottavansa valmentajan ja kannustajan roolinsa vakavasti.

– Laulajat ovat aina etusijalle. Tunnen vastuuni, pelissä ovat kilpailijoiden urat ja elämät. Koitan parhaani mukaan tuoda esiin heidän parhaita puoliaan ja antaa hyvät eväät jatkoon. Yksi palkitsevimmista tunteista on, kun huomaan onnistuneeni jonkun kohdalla.

Rokkikukko on niin innostunut asiastaan, ettei malta edes nukkua öisin.

– Yöunet ovat tässä vaiheessa vieras konsepti. Saan kuitenkin laulajista energiaa. Yritän olla ajan hermoilla: en halua juuttua toistamaan samoja kuvioita. Erilaisiin musiikkityyleihin ja nykyartisteihin tutustuminen tuo minullekin uutta ja pitää elämän kiintoisana.

Michaelilla on selvä näkemys, millainen esiintyjä voittaa ohjelman.

– Se laulaja pärjää, joka on mukana oikealla asenteella. Jokainen esitys on tärkeä ja käyntikortti ulkomaailmaan. Tätä suurempaa ja parempaa kanavaa ei voi olla jos haluaa esitellä taitojaan. Näkyvyys on aivan muuta kuin että juoksisi kujilla jakamassa lehtisiä, että tulkaa keikalle jonnekin pikku luolaan, hän virnistää.

The Voice of Finland -ohjelman live-lähetykset alkavat perjantaina 28.3. Turun Logomossa. Ensimmäisessä lähetyksessä vierailevana artistina nähdään viime vuoden voittaja Antti Railio.

Brittilehdistön saamien tietojen mukaan pari on kertonut raskaudesta läheisilleen viime viikolla, ja kaikki ovat uutisesta innoissaan.

Brittiläismediat kertovat, että Cambridgen herttuataren Catherinen pikkusisko Pippa Middleton, 34, on raskaana. Tuleva pienokainen on Pippan ja hänen aviomiehensä James Matthewsin, 42, esikoinen.

The Sun -lehden mukaan lapsen laskettu aika on lokakuussa. Raskaus on siis jo toisella kolmannekselle. Lehden saamien tietojen mukaan pari on kertonut raskaudesta läheisilleen viime viikolla, ja kaikki ovat perheenlisäyksestä innoissaan.

Tulevalla syysvauvalla riittää lähipiirissä leikkikavereita. Herttuatar Catherinella ja prinssi William odottavat kolmatta lastaan. Pian syntyvän pienokaisen lisäksi kuningasparilla on tytär ja poika: 4,5-vuotias prinssi George ja pian 3-vuotias prinsessa Charlotte.

Myös Jamesin velipoika Spencer Matthews odottaa puolisonsa kanssa esikoista.

Pippa ja James avioituivat viime toukokuussa 2017. He menivät kihloihin kesällä 2016 vuosien yhdessäolon jälkeen. 

Jukka Poika ja Teija Stormi ovat olleet jo pitkään yhdessä.

Suomalaislaulaja Jukka Poika (oik. Jukka Rousu), 37, on mennyt naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Teija Stormin kanssa. Jukka kertoi asiasta eilen illalla hurmaavalla hääkuvalla, jonka julkaisi Instagram-tilillään. Kuvan kommenttikenttä on täyttynyt Jukan seuraajien onnitteluista.

 

❤️

A post shared by Jukka Poika (@jukkapoikaofficial) on

Jukka ja Teija ovat olleet yhdessä yli seitsemän vuotta. He menivät kihloihin vuoden 2016 lopulla. Pariskunta kertoi myös kihlauksestaan Instagramissa – viikkoja itse tapahtuman jälkeen.

 

5 viikkoa sitten. J 💍 T

A post shared by Teija Stormi (@teijaeevatuulikki) on

Jukka ja Teija nähtiin ensimmäistä kertaa julkisuudessa yhdessä vuoden 2013 itsenäisyyspäivän juhlissa.

Jukalla on kolme lasta, Onerva, Eila ja Hampus, ex-vaimonsa Sandran kanssa. Vuonna 2015 Jukka kertoi Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, että häntä harmitti huhut, joiden mukaan hän olisi vaihtanut ”Sandran nuorempaan, 15-vuotiaaseen siideripissikseen”. Jukan Siideripissis-hitti kertoo Teijasta, ja Teijan lempinimi tulee siitä, että Teija esitteli itsensä aikoinaan Jukalle siideripissiksenä.

– Ei se nyt ihan niinkään mennyt. Siinä vaiheessa minut oli jo vaihdettu nuorempaan.

– Mutta ei siinä, tilanne oli tavallaan jo selvitetty ensin ja siirrytty eteenpäin, Jukka kertoi tuolloin.

Vuonna 2012 Jukka Poika kertoi Me Naisten haastattelussa, että ero edellisestä liitosta oli hänelle kasvun paikka. Sen jälkeen hän ymmärsi, millainen haluaa olla.

– Avioero ei ollut helppo, mutta samalla se oli myös tosi inspiroiva. Sitä mietti, millainen on seuraava vaihe elämässäni ja mitä kaikkea pystyn itse tekemään, etten möhlisi enempää.