Tähtivalmentajat Elastinen ja Michael Monroe odottavat jännityksellä live-lähetysten alkua. ”Jäljellä on pelkkää timanttia”, he kehuvat kilpailijoita. Kuva Jonna Öhrnberg.
Tähtivalmentajat Elastinen ja Michael Monroe odottavat jännityksellä live-lähetysten alkua. ”Jäljellä on pelkkää timanttia”, he kehuvat kilpailijoita. Kuva Jonna Öhrnberg.

Rokkilegenda ja The Voice of Finland -valmentaja Michael Monroe omistautuu suojateilleen niin täysin, ettei malta nukkua öisin.

Suositun The Voice of Finland -ohjelman live-lähetykset alkavat perjantaina Turun Logomossa. Jäljellä on 16 laulajaa, ja taso on kova.

Kaikki kolme kautta mukana ollut tähtivalmentaja Michael Monroe kertoo yllättyneensä, kuinka paljon Suomesta löytyy osaavia artisteja.

– Taso on kauttaaltaan korkeampi kuin koskaan aikaisemmin! Laulajat ovat huomanneet, että tässä ohjelmassa ei pelleillä tai nolata ketään – mukaan haki tänä vuonna mielettömiä lahjakkuuksia, hän kiittelee.

Michael kertoo ottavansa valmentajan ja kannustajan roolinsa vakavasti.

– Laulajat ovat aina etusijalle. Tunnen vastuuni, pelissä ovat kilpailijoiden urat ja elämät. Koitan parhaani mukaan tuoda esiin heidän parhaita puoliaan ja antaa hyvät eväät jatkoon. Yksi palkitsevimmista tunteista on, kun huomaan onnistuneeni jonkun kohdalla.

Rokkikukko on niin innostunut asiastaan, ettei malta edes nukkua öisin.

– Yöunet ovat tässä vaiheessa vieras konsepti. Saan kuitenkin laulajista energiaa. Yritän olla ajan hermoilla: en halua juuttua toistamaan samoja kuvioita. Erilaisiin musiikkityyleihin ja nykyartisteihin tutustuminen tuo minullekin uutta ja pitää elämän kiintoisana.

Michaelilla on selvä näkemys, millainen esiintyjä voittaa ohjelman.

– Se laulaja pärjää, joka on mukana oikealla asenteella. Jokainen esitys on tärkeä ja käyntikortti ulkomaailmaan. Tätä suurempaa ja parempaa kanavaa ei voi olla jos haluaa esitellä taitojaan. Näkyvyys on aivan muuta kuin että juoksisi kujilla jakamassa lehtisiä, että tulkaa keikalle jonnekin pikku luolaan, hän virnistää.

The Voice of Finland -ohjelman live-lähetykset alkavat perjantaina 28.3. Turun Logomossa. Ensimmäisessä lähetyksessä vierailevana artistina nähdään viime vuoden voittaja Antti Railio.

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!