Poliisi selvittää Bobbi Kristina Brownin miesystävän Nick Gordonin osuutta tapahtumiin. Kuva: Reuters
Poliisi selvittää Bobbi Kristina Brownin miesystävän Nick Gordonin osuutta tapahtumiin. Kuva: Reuters

Keskiviikkona 11. helmikuuta Whitney Houstonin kuolemasta on kulunut tasan kolme vuotta.

Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina Brown, 21, saattaa kuolla samana päivänä kuin hänen äitinsä kolme vuotta sitten. Page Six -lehti väittää, että Bobbin perhe on päättänyt irrottaa hänet hengityskoneesta huomenna. Lehden mukaan tätä ehdotti Bobbin isoäiti Cissy Houston.

Daily Mailin mukaan Bobbi irrotettiin hengityskoneesta jo viime viikolla, mutta hän ei ole vielä menehtynyt. Bobbin isä Bobby Brown totesi myöhemmin, ettei tämä väite ole totta.

Äidin kohtalo?

Whitney Houston löydettiin tasan kolme vuotta sitten helmikuun 11. päivänä kuolleena hotellin kylpyammeesta. Kuolinsyytutkijat varmistivat syyksi kokaiinin, alkoholin ja lääkkeiden yliannostuksesta johtuneen sydänkohtauksen ja hukkumisen.

Bobbi Kristina löydettiin tajuttomana kotinsa kylpyammeesta tammikuun viimeisenä päivänä. Bobbia on pidetty sairaalan teho-osastolla keinotekoisessa koomassa ja hengityskoneessa jo yli viikon. Heti tapahtumien jälkeen poliisit tekivät kotietsinnän, jossa ei löydetty huumeita. Monen median mukaan Bobbin miesystävän Nick Gordon olisi kuitenkin siivonnut pariskunnan kotona jossain välissä.

Viime viikonloppuna ulkomaiset mediat kertoivat poliisien tutkivan Gordonin osallisuutta tapahtumiin. TMZ-lehden mukaan pariskunnan suhde on ollut väkivaltainen, ja Bobbin vartalosta löytyi sairaalassa outoja ruhjeita.

Lue lisää tapahtumista:

Whitney Houstonin tyttärellä ei toivoa – poliisi tutkii miesystävän osuutta

Bobbi Kristina Brown taistelee elämästään – tähdet twiittaavat myötätuntoa

Whitney Houstonin tytär Bobbi koomassa teho-osastolla – kokiko äitinsä kohtalon?

”Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja”, Katariina kertoo Ilta-Sanomille.

Kirjailija Katariina Souri, 49, sai vuosi sitten psykiatrilta diagnoosiksi persoonallisuushäiriön ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön. Hän kertoi asiasta ensimmäisen kerran viime viikon lopulla Instagramissa julkaisemassaan kuvassa, jossa kuvaillaan hänen tulevaa omaelämäkerrallista Sarana – tunnustuksia taitekohdassa -kirjaansa.

Kirjan kuvauksessa kerrotaan, että Katariina järkyttyi diagnoosia ja esimerkiksi sitä, miten psyykelääke vaikuttaa häneen

Katariina kertoo tilanteestaan myös Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Ajattelin että hetkinen, mitä tapahtuu luovuudelleni, Katariina kertoo IS:lle.

Kirjaa kuvailevassa otteessa kerrotaan, että Katariina mietti diagnoosin saatuaan uskaltaako alkaa syödä lääkkeitä ja mitä jos diagnoosi onkin väärä. Iltalehdelle Katariina kertoo, ettei alkanut syödä lääkkeitä, vaikka saikin kaksi eri reseptiä. Sen takia hän ei myöskään päässyt terapiaan.

– Ymmärrän, että jotkut tarvitsevat lääkitystä. Itse en sitä koe tarvitsevani, koska en esimerkiksi ole milloinkaan ollut psykoosissa tai itsetuhoinen.

”Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat.”

Katariinalla on aiemmin todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö, ja hän on kertonut avoimesti myös kokemistaan paniikkihäiriöistä. Kirjassa hän kertoo myös ongelmistaan alkoholin kanssa. Kirjailija ei pelkää leimautumista mielenterveyspotilaaksi.

– Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja. Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat, hän kertoo IS:lle.

Mt-hoitaja

Katariina Souri järkyttyi psykiatrin diagnoosista – kertoo IL:lle kieltäytyneensä lääkityksestä

Terapiaan pääsee, vaikka kieltäytyisi lääkkeistä. MUTTA, Kelan korvausta ei saa silloin. Terapiatunti maksaa noin 70-120,-/h. Joten jos varaa on ja apua ajattelee saavansa, niin kannattaa miettiä kokonaan itse maksettavan terapian vaihtoehtoa. Paniikkihäiriö ei ole osa kaksisuuntaista. Tiukan tulkinnan mukaan paniikkihäiriö ei edes ole mielenterveysongelma/-häiriö/-sairaus, vaan tilapäinen ahdistuskohtaus.
Lue kommentti

Timon ja hänen puolisonsa Maikin ensimmäinen yhteinen lapsi on poika. 

Timo Lavikaisen, 43, perheessä eletään jännittäviä aikoja.

Timo valmistautuu parhaillaan Putoukseen ja kuvaa sketsejä tammikuussa alkavaa ohjelmaa varten. Samaan aikaan on puhelimen oltava lähettyvillä, sillä Timon puolison Maikin laskettu aika on näillä hetkillä.

– Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen, Timo totesi, kun hän saapui 95-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Espoon kulttuurikeskukseen.

Timolla on niin sanotun ”tavallisen kansalaisen rooli” kaikkien aikojen suurimmassa suomalaisessa jääkiekkoelokuvassa. Elokuvaan liittyy jo nyt muitakin tärkeitä muistoja, Timo kertoo.

”Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen.”

– Kun minulla oli tässä viimeinen kuvauspäivä, vaimo teki positiivisen raskaustestin. Jouluvauvaa meille odotetaan.

Timolla on parikymppinen tytär, ja Maikilla on 10-vuotias tytär. Pian syntyvä lapsi on parin ensimmäinen yhteinen. Näyttelijä kertoo, että hartaasti odotettu vauva on poika.

– Meillä ehti olla useampi, kolme keskenmenoa ja sitten lopulta tärppäsi näin. Ne olivat kovia paikkoja.

Timo luottaa, että vauvan hoito palailee mieleen vanhasta muistista.

– Suhtaudun luottavaisesti. Uskon, että kasvattajana olen rennompi, kun kaikki ei ole ihan uutta.