Melania Trump on nykyään päivittäinen puheenaihe amerikkalaismedioissa. Kuva: Reuters
Melania Trump on nykyään päivittäinen puheenaihe amerikkalaismedioissa. Kuva: Reuters

Republikaanipuolueen presidenttiehdokkaan Donald Trumpin vaimo Melania Trump on jälleen keskellä kohua.

Valkosen talon emännäksi pyrkivä Trump kohautti jokin aika sitten plagioidulla puheellaan, ja nyt amerikkalaismedia etsii jälleen aukkoja hänen kertomuksistaan.

Nyt muun muassa Washington Post penää selitystä naisen kertomukselle siitä, miten tämä aikoinaan muutti synnyinmaastaan Sloveniasta Yhdysvaltoihin.

Melania Trump on kertonut julkisuudessa toistamiseen, että hän saapui maahan työviisumilla vuonna 1996.

Hänestä on kuitenkin otettu alastonkuvia New Yorkissa jo vuonna 1995. Kuvat julkaistiin hiljattain uudelleen. Kuvien alkuperäinen julkaisija, ranskalaislehti Max, kertoo Washington Postille, että kuvat ilmestyivät lehdessä helmikuussa 1996, mutta ne kuvattiin New Yorkissa loppuvuodesta 1995.

Tiukka linja laittomaan maahanmuuttoon on yksi Donald Trumpin kampanjan isoja teemoja. Siksi esiin nousseet kysymykset ovat pariskunnan kannalta kiusallisia.

Trump ei ole selittänyt vuonna 1995 otettuja kuvia.

Washington Postin mukaan yksi selitys asiaan voi olla, että Melania vieraili New Yorkissa turistiviisumilla vuonna 1995 ja poseerasi kuvissa ilmaiseksi edistääkseen mallinuraansa. Tässä tapauksessa hän ei olisi rikkonut lakia.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...