Mary-Kate Olsen ja Olivier Sarkozy ovat seurustelleet vuodesta 2012. Kuva REUTERS/Andrew Kelly
Mary-Kate Olsen ja Olivier Sarkozy ovat seurustelleet vuodesta 2012. Kuva REUTERS/Andrew Kelly

Mary-Kate Olsenin arvellaan kihlautuneen miesystävänsä Olivier Sarkozyn kanssa.

Näyttelijä ja muotisuunnittelija Mary-Kate Olsenin, 27, kerrotaan menneen kihloihin miesystävänsä, ranskalaispankkiiri Olivier Sarkozyn, 44, kanssa. Mary-Kate ja Olivier ovat seurustelleet vuodesta 2012.

Jo aiemmin tänä vuonna Mary-Kate kuvattiin uusi sormus nimettömässään, ja nyt pari on US Weeklyn haastattelemien lähteiden mukaan menossa naimisiin. Olivier erosi vaimostaan ja kahden lapsensa äidistä Charlotte Bernardista vuonna 2011.

Olivier on Ranskan entisen presidentin Nicolas Sarkozyn velipuoli. Mary-Kate puolestaan tuli tunnetuksi lapsitähtenä, kun hän näytteli kaksossiskonsa Ashleyn kanssa tv-sarjassa Full House. Kaksosten ympärille rakentui myös elokuva Kaksin aina kaunihimpi (It takes two), joka sai ensi-iltansa vuonna 1995. Nykyään Mary-Kate ja Ashley pyörittävät yhdessä The Row -muotimerkkiään.

Lue myös:

Näillä julkkiksilla on kaksosveli tai -sisko

Asusteiden hinnat karkasivat käsistä – 14 000 euroa kengännauhoista!

Kihlat vai jekku – huijaako Katy Perry taas mediaa?

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.