Martina Aitolehti ja Stefan Therman ovat olleet yhdessä kuutisen vuotta. Heillä on yksi yhteinen tytär, Isabella, 4. Esko Eerikäisen kanssa Martinalla on 7-vuotias Victoria-tytär. Kuva: Jouni Harala
Martina Aitolehti ja Stefan Therman ovat olleet yhdessä kuutisen vuotta. Heillä on yksi yhteinen tytär, Isabella, 4. Esko Eerikäisen kanssa Martinalla on 7-vuotias Victoria-tytär. Kuva: Jouni Harala

Myös Stefan Therman vahvisti Me Naisille, että pari on yhä yhdessä.

Yrittäjä Martina Aitolehti, 34, tyrmää häntä ja puolisoaan Stefan Thermania koskevat erohuhut maanantaina julkaisemassa blogipostauksessaan. 

”Se mitä Stefanin toilailuihin tulee, en kommentoi.”

– Minä ja Stefan ei olla erottu, ja minulla ja lapsilla on kaikki hyvin.

– Se, mitä Stefanin toilailuihin tulee, en kommentoi. Jokaisen oma asia ja toisekseen hän on yksityishenkilö ja asiat ei kuulu kenellekään, Martina kirjoittaa blogissaan

Erohuhut saivat alkunsa, kun Seiska uutisoi erosta perjantaina. Lehti perusti väitteensä Stefanin yksityisellä Facebook-sivulla olleeseen päivitykseen. Martina myöntää kirjoituksessaan, että jokaisessa suhteessa on omat ongelmansa, mutta ne ovat vain hänen ja Stefanin välisiä asioita.

Myös Stefan Therman vahvisti Me Naisille, että ero ei pidä paikkaansa. Hän ei halunnut kommentoida asiaa enempää.

Martinakin kirjoittaa blogissaan, ettei aio kommentoida suhdettaan enää julkisuudessa.

– Keskityn töihin, lapsiin ja tulevaan Gladiaattorit-ohjelmaan.

Vierailija

Martina Aitolehti tyrmää erohuhut – ”Se, mitä Stefanin toilailuihin tulee, en kommentoi”

Martina tuo jatkuvasti miestään ja parisuhdettaan julkisuuteen. Julkaisee kuvia kodistaan ja miehestään, sekä kertoo kyllästymiseen saakka miehensä omaisuudesta. Sitten kun parisuhteesta ei uutisoida positiivisesti, niin se onkin yksityisasia ja vedetään herneet nenään. Stefan piti eropäivitystään julkisena koko päivän, ja tiesi sen tasan tarkkaan päätyvän lehtiin. Selkeästi tässä on ollut tarkoitus nöyryyttää/näpäyttää Martinaa, ei kovin terveellä pohjalla tuo suhde.Sääli lapsia.
Lue kommentti
Sitä saa mitä tilaa

Martina Aitolehti tyrmää erohuhut – ”Se, mitä Stefanin toilailuihin tulee, en kommentoi”

"Ei kuulu kellekään"? No kyllä se kuuluu ja näkyy kun Rouva Tyrkky ihan itse yksityisasioitaan tuo julkisuuteen. Vois oikeesti poistua jo. Jopa Tuksu ja Kalinainen ovat sen tehneet käsittääkseni, mutta ei aitolehti! Eikä se nyt mikään uutinen ole, että hänen "miehensä" on pettänyt jatkuvalla syötöllä Martinaa. Edes hän itse ei voi olla nin tyhmä,ettei tätä olisi ymmärtänyt. Liekö syy taloudellisissa asioissa...
Lue kommentti

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaani personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne oli hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavotteita, jotka saavutettua repsahdan. 

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensiviikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.

 

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Juttua muokattu 19.1.2018 klo 8.28: Korjattu sitaattia, jossa Niklas puhuu flimmeristä.