Uutta Transformers-elokuvaa tähdittävä Mark Wahlberg ei enää välitä ulkonäöstään – mutta tulee toistuvasti sekoitetuksi toiseen tähteen.

Parhaillaan uutta Transformers: Tuhon aikakausi -elokuvaansa markkinoiva Mark Wahlberg on herättänyt huomiota GQ-lehdelle antamallaan lausunnolla. Lehden haastattelussa 43-vuotias näyttelijä kertoo, ettei hän enää välitä ulkonäöstään.

Erityisesti toimintaelokuvarooleistaan tunnettu mies ihmetteli myöhemmin lausahduksensa keräämää huomiota. Hänen mielestään kyseistä kommenttia ei ollut tarkoitettu miksikään kannanotoksi vaan lähinnä toteamukseksi.

– Olen 43-vuotias, se on sitä, mitä se on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ikääntyminen ei ole ainoa huomio, jonka Mark on tehnyt ulkonäöstään. Nimittäin Markin mukaan hänet sekoitetaan harva se päivä näyttelijä Matt Damoniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mark Wahlbergin (yllä) mukaan hän ja näyttelijä Matt Damon (alla) sekoitetaan jatkuvasti toisiinsa.

– Jos joku sanoo "Hei, Matt, pidin sinusta Meduusan verkko -elokuvassa", sanon vain kiitos. Ja jos joku kysyy minulta "Matt, saanko ottaa sinusta valokuvan", vastaan, että totta kai. Ja Matt tekee samoin.

Mutta ei tämä tähän lopu. Vai mitä mieltä olette? Leonardo DiCapriosta löytyy yllättävän tuttuja piirteitä. Veistetäänkö Hollywood-miehet samasta puusta?

Transformers: Tuhon aikakausi -elokuvan Suomen ensi-ilta on 27.6.2014.

Sisältö jatkuu mainoksen alla