Marja Hintikka odottaa kolmatta lastaan. Kuva: Jouni Harala
Marja Hintikka odottaa kolmatta lastaan. Kuva: Jouni Harala

Raskaana oleva Marja Hintikka julkaisi Instagramissa myös tuoreen kuvan itsestään.

Omaa nimeään kantavaa talk show’ta vetävä Marja Hintikka kertoi tänään odottavansa kolmatta lastaan. Marjan ja radiojuontaja Ilkka ”Ile” Uusivuoren perheeseen kuuluu ennestään kaksi pientä lasta.

– Koko perhe on onnesta ymmyrkäisenä! Isoveljet ovat tulokkaasta innoissaan ja hokevat sata kertaa päivässä ”vauva vauva, äidin masussa on vauva” ja yrittävät antaa hänelle pusuja. On tämä vaan joka kerta yhtä ihmeellistä! Marja kirjoittaa Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

 

Haikara tulossa kylään! Perheemme uusi jäsen syntyy ensi keväänä ❤️❤️❤️. Koko perhe on onnesta ymmyrkäisenä! Isoveljet ovat tulokkaasta innoissaan ja hokevat sata kertaa päivässä “vauva vauva, äidin masussa on vauva” ja yrittävät antaa hänelle pusuja. On tämä vaan joka kerta yhtä ihmeellistä! ❤️✨💑🍼🎉🎈 Syksystä tulee varmasti unohtumaton ja myös vaativa ohjelman teon kannalta. Marja Hintikka Live käsittelee kolmannella kaudella vanhemmuuden pahimpia pelkoja - kuoleman kohtaamista, eroa ja kiusaamista. Toteutamme katsojien toiveet erityislapsen vanhemmuuden, yksinäisyyden ja teini-ikäisen vanhemmuuden käsittelystä teemoinamme. Jokainen raskaus nostaa pintaan vanhoja ja uusia huolia - miten jaksan, miten selviydyn, riitänkö? On siis mielenkiintoista ja samalla vähän hurjaakin olla näiden teemojen keskiössä juuri nyt, uuden elämäntilanteen äärellä. Odotan innolla maanantai-iltoja @yletv2 ja tiistai-iltapäiviä @ylepuhe ! Liityhän joukkoomme 17.10. alkaen! Myös studioyleisöön ehtii vielä ilmoittautua mhl@yle.fi MHL syksy: 17.10. Häpeisit, läski äiti 24.10. Ero pelastaa perheen 31.10. Lapsi teki minusta yksinäisen 7.11. Väärässä iässä vanhemmaksi 14.11. Kuolemaa ei ole olemassa 21.11. Älä tuijota, lapseni on erityinen 28.11. Kiusaaja on kuningas 5.12. Mun rahat ei oo sun 12.12. Kyllä teini tietää 19.12. Unelmien joulu ❤️ #blessed #happy #ylemhl

Kuva, jonka Marja Hintikka Live (@marjahintikka) julkaisi

Marja kertoo raskaudestaan myös Ylen verkkosivuilla.

– ”Oliko se vahinko?” on kenties yleisin kysymys, johon olen saanut viime päivinä vastata, hän kirjoittaa.

Uuden tulokkaan laskettu aika on keväällä, joten ikäeroa edelliseen lapseen ehtii tulla kaksi vuotta ja kolme kuukautta. Marja Hintikan mukaan tänä alhaisen syntyvyyden aikana halu saada kolme lasta neljän vuoden sisään kääntyy ihmisten silmissä ehdottomasti vahingoksi.

– Kolmenkympin jälkeen aloin salaa haaveilla suuresta perheestä, mutta en uskaltanut sanoa asiaa ääneen. Joskus nuorempana julistin nimittäin suureen ääneen, ettei minusta ole äitihahmoksi, ja vuosien varrella ainakin puolet tuttavapiiristäni on kärsinyt eriasteisesta lapsettomuudesta. Eikä isompaa lapsikatrasta oikein uskaltanut toivoakaan, kun ensimmäisen rakkauden hedelmän saadessaan oli jo kolmevitonen.

”Kolmenkympin jälkeen aloin salaa haaveilla suuresta perheestä.”

Marja epäilee, että syksystä tulee vaativa, sillä edessä ovat myös oman talk show'n livelähetykset. Marja Hintikka Liven kolmannella tuotantokaudella käsitellään pelkoja ja niistä vapautumista. Aiheina ovat niin kuoleman kohtaaminen, ero kuin kiusaaminenkin.

Toisen lapsensa saamisen jälkeen Marja kertoi blogikirjoituksessaan, kuinka rankka vauva-arki oli romahduttaa hänet, sillä perheellä ei ole lastenhoitoapunaan esimerkiksi isovanhempia.

Vuosi sitten julkaistussa haastattelussamme Marja kuitenkin kertoi, että yhteiset vuodet ovat liimanneet hänet ja Ilkan tiukasti yhteen.

– Vaikeiden hetkien yli kantaa kuitenkin ajatus, että me molemmat olemme halunneet tätä, Marja totesi.

Saimme Marjan tuoreeseen kuvaan tänään MHL:n kolmannen kauden julkistustilaisuudessa.

Juttua muokattu 3.10.2016 klo 19.39: lisätty toinen Instagram-kuva Marjasta.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...