Maria Veitola kertoi Kultainen Venla -gaalassa tavanneensa myös Teuvo Hakkaraisen äidin. Kuva: Jonna Öhrnberg
Maria Veitola kertoi Kultainen Venla -gaalassa tavanneensa myös Teuvo Hakkaraisen äidin. Kuva: Jonna Öhrnberg

Mediapersoona Maria Veitola kuvaa parhaillaan uutuussarjaansa.

Radio Helsingin toimitusjohtaja ja mediapersoona Maria Veitola ei olisi itsekään uskonut vielä jokin aikaa sitten, että hän tulisi pian viettämään yönsä Perussuomalaisten kansanedustajan Teuvo Hakkaraisen sängyssä. Joulun alla Maria päätyi kuitenkin kuvaamaan miehen luo uutuussarjaansa, jonka ajatuksena on, että hän yöpyy tunnettujen suomalaisten kodeissa eri puolilla maata.

– Teuvon luona oli ihan mahtavaa, mutta todella absurdia. On ihanaa, miten elämä voikaan joskus yllättää. En olisi ikinä kuvitellut nukkuvani hänen sängyssään – ja vielä Tom of Finland -lakanoissa. Ne olivat kuitenkin omani, Maria naureskeli Kultainen Venla -gaalassa ja kertoi Teuvon viettäneen yönsä sohvalla hänen valloittaessaan miehen sängyn.

Marian mukaan tempaus sai hänet katsomaan kohujenkin riepottelemaa kansanedustajaa aivan uudenlaisessa valossa. Kahden päivän reissun aikana Maria tapasi muun muassa kansanedustajan äidin, mikä oli hänen mukaansa varsin mieltä avartava kokemus.

– Reissu oli ainoastaan yllätyksiä täynnä. Merkittävintä oli Teuvon äidin tapaaminen. Kun hän kertoi heidän perheestään ja sen historiasta, tajusin aivan yhtäkkiä myös Teuvoa, Maria paljasti.

Maria oli pukeutunut Kultainen Venla -gaalaan kullanhohtavaan Acnen jakkupukuun, joka sai hänet itsensäkin näyttämään aivan Venla-patsaalta. Sattumaa vai suunnitelmaako?

–Tämähän on teemapuku! Minulla oli hirveää säätöä ennen gaalaa, ja mietin, mitä laitan päälleni. Sitten löysin tämän vaatekaapistani. Mukana oli siis sattumaa ja suunnittelua, hyväntuulinen nainen kertoili.

Lue myös:

Kultainen Venla -gaalan upeimmat – katso kuvat punaiselta matolta

Maria Veitola: "Tuore rakkaus kantaa yli vauva-arjen"

Voice of Finlandin uutena tähtivalmentajana aloittava Toni Wirtanen nousi Ääni ratkaisee -osiossa laulajakokelaiden suosikkivalinnaksi, mikä sai välillä muut valmentajat hermostumaan tosissaan. Kuva: Jonna Öhrnberg
Voice of Finlandin uutena tähtivalmentajana aloittava Toni Wirtanen nousi Ääni ratkaisee -osiossa laulajakokelaiden suosikkivalinnaksi, mikä sai välillä muut valmentajat hermostumaan tosissaan. Kuva: Jonna Öhrnberg

Voice of Finlandin uusi tähtivalmentaja Toni Wirtanen on viettänyt syksyn koti-isänä, kun vaimo Jannika B kilpaili Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Apulanta-muusikko Toni Wirtanen on pitänyt syksyn aikana sosiaalisessa mediassa yllä näkyvää kampanjaa Tähdet, tähdet -ohjelmassa kilpailleen vaimonsa Jannika B:n puolesta. Joka viikko hän on ylistänyt ylpeänä vaimoaan ja kannustanut häntä eteenpäin.

Ja sitä Wirtanen todella on – ylpeä. Jannika kertoi kesällä kamppailleensa uupumusta ja väsymystä vastaan. Siitä huolimatta hän päätti lähteä haastamaan itsensä vaativiin suoriin lähetyksiin – ja tuli kilpailussa lopulta toiseksi.

”Jokaisesta karikosta on olemassa väylä pois,”

– Pidän häntä sen ohjelman ehdottomana kaikkien aikojen henkisenä voittajana juuri siksi, että hän voitti itsensä niin monin kerroin siinä. Toivon, että ihmiset, jotka käyvät samoja asioita läpi, ottaisivat sen ikään kuin majakaksi. Jokaisesta karikosta on olemassa väylä pois, Wirtanen kuvailee.

Jannikan keskittyessä kilpailuun Toni vietti aikaa pariskunnan kaksivuotiaan Martta-tyttären koti-isänä. Seuraavaksi on kuitenkin isän vuoro hypätä jälleen television maailmaan, kun hän aloittaa yhtenä tammikuussa alkavan uuden Voice of Finland -kauden tähtivalmentajista.

Ottaako Jannika nyt roolin perheen somevastaavana?

– Jonkinlaista roolinvaihtoa tässä varmasti tapahtuu. Sen näkee sitten livelähteyksissä. Uskon kyllä, että saan hyvin Twitter-tukea, sillä rouva on kova twiittaamaan, Wirtanen pohdiskeli ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Hän kertoo löytäneensä itse television katselun uudestaan sosiaalisen tv:n nousun myötä.

– Vitsi, miten paljon enemmän sai esimerkiksi Vain elämäästä irti, kun kävi vetojen välissä katsomassa Twitteristä, mitä niistä puhuttiin. Onhan se tavallaan sellaista oman egon buustausta, mutta toisaalta siellä voisi olla myös jotain ihan muuta. Se on kaksiteräinen miekka, hän miettii.

”Ensimmäistä kertaa elämässäni olen tilanteessa, että haluan pysähtyä aloilleni”, Antti kertoo.

Laulaja Antti Tuisku avaa tuoreessa Apu-lehden numerossa tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Muusikko kertoi marraskuun alussa jäävänsä tauolle kevään 2018 areenakiertueen ja Provinssi Rockin keikan jälkeen. Syystä hän on kuitenkin vaiennut.

Nyt hän paljastaa, että aikoo hankkia tauon aikana hyvinvointivalmentajan pätevyyden.

– Ensimmäistä kertaa elämässäni olen tilanteessa, että haluan pysähtyä aloilleni. Musiikkia haluan tehdä seuraavan kerran vasta sitten, kun itselläni on oikeanlainen kipinä ja visio siitä, mitä todella haluan tehdä, hän kertoo Apulle.

”Olo on äärimmäisen kiitollinen, mutta myös haikea.”

Kun Antti marraskuussa ilmoitti tauostaan, hän kertoi tuntevansa ristiriitaisia fiiliksiä.

– Sen jälkeen aloitankin sitten määrittelemättömän pituisen keikkatauon. Olo on äärimmäisen kiitollinen, mutta myös haikea. Kiertueen päättävän festarivedon jälkeen on aika pistää pillit pussiin ja miettiä elämää muiltakin kanteilta. Ja ladata akkuja tulevaa varten – milloin ikinä sen uuden tulemisen aika sitten onkaan, hän kertoi.

Kesällä Antti kertoi Me Naisten haastattelussa, että haluaa panostaa omaan ja läheistensä hyvinvointiin. Hän rakennutti kotiinsa suolahuoneen, vei äitinsä viime talvena lomalle Los Angelesiin ja siskonsa miehineen Berliiniin Céline Dionin keikalle.

– Olen halunnut satsata siihen, että jaksan tehdä työni mahdollisimman hyvin. Mutta haluan tarjota elämyksiä myös läheisilleni. Hiljattain mökillä yritin sanoa sukulaisille, että kertokaa, jos tarvitsette tänne jotakin, hän kertoi.