”Mahtava olo. Tästä on hyvä jatkaa”, Mari Perankoski hehkutti ensimmäisen Putous-lähetyksen jälkeen. Kuva: Jonna Öhrnberg
”Mahtava olo. Tästä on hyvä jatkaa”, Mari Perankoski hehkutti ensimmäisen Putous-lähetyksen jälkeen. Kuva: Jonna Öhrnberg

Putous-sketsihahmo Karjalan Kandalfi on yksi yhteen näyttelijä Mari Perankosken puolison Jouni Hynysen kanssa.

Yksi uusista Putous-hahmoista on Karjalan laulumailta kotoisin oleva Karjalan Kandalfi. Hahmo on kuin ilmetty peilikuva esittäjänsä Mari Perankosken puolisosta, Kotiteollisuus-muusikko Jouni Hynysestä.

– Mitä, onko heissä muka jotain samaa? Hahmoni syntyi elämää tarkkailemalla, Mari veisteli Me Naisille ensimmäisen suoran Putous-lähetyksen jälkeen.

Näyttelijä ei suostunut paljastamaan, harjoitteliko hahmoaan kotona ennen h-hetkeä, tai arvasiko Jouni etukäteen, mitä tuleman pitää.

– Kyllä se varmaan….koko juttu on varmaan aika tahatonta. Kun kuuntelee paljon toista, voi jotain vahingossa tarttua mukaan, Mari kierteli.

Kamerat tallensivat Jounin ilmeikkäitä reaktioita suorassa lähetyksessä: Hän kiemurteli tuolillaan ja naureskeli makeasti Karjalan Kandalfin esiintymisen aikana. Mari totesi lähetyksen jälkeen, ettei ole vähään aikaan vilkaissut laukkuunsa.

– En ole uskaltanut katsonut puhelimesta, millaisia tekstiviestejä sinne on tullut,  hän nauroi.

Joka tapauksessa nainen oli helpottunut ja onnellinen ensimmäisen suoran Putous-lähetyksen päätyttyä kunnialla. Matka jatkui studioilta syömään puolison ja ystävien kanssa.

– Olen viettänyt koko viikon Putous-studioilla aamusta iltaan ja muut esitykset päälle, joten unta ei varmaankaan tarvitse kauaa illallisen jälkeen odottaa. Puoliltaöin olen valmista kauraa, hän veikkasi.

Lue lisää:

Tässä ovat Putouksen uudet sketsihahmot

Mari Perankoski: "Jouni yrittää lihottaa minusta pulleaa karjalaisemäntää"

Mari Perankoski ja Jouni Hynynen: Perheriita puhkeaa keskiyöllä

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.