”Mahtava olo. Tästä on hyvä jatkaa”, Mari Perankoski hehkutti ensimmäisen Putous-lähetyksen jälkeen. Kuva: Jonna Öhrnberg
”Mahtava olo. Tästä on hyvä jatkaa”, Mari Perankoski hehkutti ensimmäisen Putous-lähetyksen jälkeen. Kuva: Jonna Öhrnberg

Putous-sketsihahmo Karjalan Kandalfi on yksi yhteen näyttelijä Mari Perankosken puolison Jouni Hynysen kanssa.

Yksi uusista Putous-hahmoista on Karjalan laulumailta kotoisin oleva Karjalan Kandalfi. Hahmo on kuin ilmetty peilikuva esittäjänsä Mari Perankosken puolisosta, Kotiteollisuus-muusikko Jouni Hynysestä.

– Mitä, onko heissä muka jotain samaa? Hahmoni syntyi elämää tarkkailemalla, Mari veisteli Me Naisille ensimmäisen suoran Putous-lähetyksen jälkeen.

Näyttelijä ei suostunut paljastamaan, harjoitteliko hahmoaan kotona ennen h-hetkeä, tai arvasiko Jouni etukäteen, mitä tuleman pitää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kyllä se varmaan….koko juttu on varmaan aika tahatonta. Kun kuuntelee paljon toista, voi jotain vahingossa tarttua mukaan, Mari kierteli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kamerat tallensivat Jounin ilmeikkäitä reaktioita suorassa lähetyksessä: Hän kiemurteli tuolillaan ja naureskeli makeasti Karjalan Kandalfin esiintymisen aikana. Mari totesi lähetyksen jälkeen, ettei ole vähään aikaan vilkaissut laukkuunsa.

– En ole uskaltanut katsonut puhelimesta, millaisia tekstiviestejä sinne on tullut,  hän nauroi.

Joka tapauksessa nainen oli helpottunut ja onnellinen ensimmäisen suoran Putous-lähetyksen päätyttyä kunnialla. Matka jatkui studioilta syömään puolison ja ystävien kanssa.

– Olen viettänyt koko viikon Putous-studioilla aamusta iltaan ja muut esitykset päälle, joten unta ei varmaankaan tarvitse kauaa illallisen jälkeen odottaa. Puoliltaöin olen valmista kauraa, hän veikkasi.

Lue lisää:

Tässä ovat Putouksen uudet sketsihahmot

Mari Perankoski: "Jouni yrittää lihottaa minusta pulleaa karjalaisemäntää"

Mari Perankoski ja Jouni Hynynen: Perheriita puhkeaa keskiyöllä

Sisältö jatkuu mainoksen alla