Mielensäpahoittajan nuorta miniää näyttelevä Mari Perankoski otti mukaan muusikkomiehensä Jouni Hynysen elokuvan tiistaiseen kutsuvierasensi-iltaan. Kuva: Jonna Öhrnberg
Mielensäpahoittajan nuorta miniää näyttelevä Mari Perankoski otti mukaan muusikkomiehensä Jouni Hynysen elokuvan tiistaiseen kutsuvierasensi-iltaan. Kuva: Jonna Öhrnberg

Mielensäpahoittaja-tähti ja Kotiteollisuus-muusikko edustivat hulvattomaan tyyliinsä kutsuvierasensi-illassa.

Mielensäpahoittaja-elokuvassa miniää näyttelevä Mari Perankoski, 44, saapui elokuvan tiistaiseen kutsuvierasensi-iltaan yhdessä puolisonsa, muusikko-kirjailija Jouni Hynysen, 44, kanssa. Jouni pysytteli alkuun taka-alalla ja haukotteli vitsikkäästi, mutta suostui lopulta poseeraamaan Marin kanssa kameroille. Hän uskoi etukäteen puolisonsa olevan hyvä roolissaan.

– Iltamme jatkuu kosteissa ja riitaisissa merkeissä. Armoton perheriita puhkeaa puolenyön jälkeen. Sellaista perinteistä suomalaista meininkiä, Hynynen velmuili illan kulusta kysyttäessä.

Helsingissä asuva Perankoski puolestaan muistutti, ettei ole muuttanut miehensä luo Lappeenrantaan tai edes Joensuuhun, vaikka jotkut lehdet näin ovat uutisoineet. Näyttelijä edusti Guessin näyttävässä pikkumustassa ja toukokuussa New Orleansista hankituissa pääkalloasusteissa. Hän kertoi osallistuvansa kutsuvierasensi-iltajuhliin, sillä leffan karonkka jäi naiselta väliin. Seuraavaksi työrintamalla on luvassa muun muassa kakkoskauden kuvaamista Roba-poliisisarjaan.

– Lottopotti nelikymppiselle naiselle saada näin hieno rooli ja vielä Antti Litja vastanäyttelijäksi, hän hehkutti Mielensäpahoittajaa.

Dome Karukosken ohjaama Mielensäpahoittaja saa ensi-iltansa huomenna perjantaina. Komedia perustuu kirjailija Tuomas Kyrön suursuosittuihin kirjoihin. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Tuomas Kyrö ja Dome Karukoski.

Lue pe 5.9. leffa-arvio Mielensäpahoittajasta Menaiset.fi:stä.

Lue myös:

Mari Perankoski: "Jouni yrittää lihottaa minusta pulleaa karjalaisemäntää"

Katso myös video:

Testissä Mari Perankosken Lappeenranta-tietämys