Mielensäpahoittajan nuorta miniää näyttelevä Mari Perankoski otti mukaan muusikkomiehensä Jouni Hynysen elokuvan tiistaiseen kutsuvierasensi-iltaan. Kuva: Jonna Öhrnberg
Mielensäpahoittajan nuorta miniää näyttelevä Mari Perankoski otti mukaan muusikkomiehensä Jouni Hynysen elokuvan tiistaiseen kutsuvierasensi-iltaan. Kuva: Jonna Öhrnberg

Mielensäpahoittaja-tähti ja Kotiteollisuus-muusikko edustivat hulvattomaan tyyliinsä kutsuvierasensi-illassa.

Mielensäpahoittaja-elokuvassa miniää näyttelevä Mari Perankoski, 44, saapui elokuvan tiistaiseen kutsuvierasensi-iltaan yhdessä puolisonsa, muusikko-kirjailija Jouni Hynysen, 44, kanssa. Jouni pysytteli alkuun taka-alalla ja haukotteli vitsikkäästi, mutta suostui lopulta poseeraamaan Marin kanssa kameroille. Hän uskoi etukäteen puolisonsa olevan hyvä roolissaan.

– Iltamme jatkuu kosteissa ja riitaisissa merkeissä. Armoton perheriita puhkeaa puolenyön jälkeen. Sellaista perinteistä suomalaista meininkiä, Hynynen velmuili illan kulusta kysyttäessä.

Helsingissä asuva Perankoski puolestaan muistutti, ettei ole muuttanut miehensä luo Lappeenrantaan tai edes Joensuuhun, vaikka jotkut lehdet näin ovat uutisoineet. Näyttelijä edusti Guessin näyttävässä pikkumustassa ja toukokuussa New Orleansista hankituissa pääkalloasusteissa. Hän kertoi osallistuvansa kutsuvierasensi-iltajuhliin, sillä leffan karonkka jäi naiselta väliin. Seuraavaksi työrintamalla on luvassa muun muassa kakkoskauden kuvaamista Roba-poliisisarjaan.

– Lottopotti nelikymppiselle naiselle saada näin hieno rooli ja vielä Antti Litja vastanäyttelijäksi, hän hehkutti Mielensäpahoittajaa.

Dome Karukosken ohjaama Mielensäpahoittaja saa ensi-iltansa huomenna perjantaina. Komedia perustuu kirjailija Tuomas Kyrön suursuosittuihin kirjoihin. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Tuomas Kyrö ja Dome Karukoski.

Lue pe 5.9. leffa-arvio Mielensäpahoittajasta Menaiset.fi:stä.

Lue myös:

Mari Perankoski: "Jouni yrittää lihottaa minusta pulleaa karjalaisemäntää"

Katso myös video:

Testissä Mari Perankosken Lappeenranta-tietämys

Rosa Meriläisellä on aina aikaa seksille ja itsetyydytykselle. Kuva: Milka Alanen

Kirjailija Rosa Meriläinen suhtautuu omaan seksuaalisuuteensa mutkattomasti. Hän masturboi päivittäin ja suosittelee sitä muillekin.

Seksistä puhuminen on ollut kirjailija Rosa Meriläiselle aina luonnollista. Nykyään hän pitää Lipstick Mafia -podcastia, jossa seksistä ja seksuaalisuudesta pyritään puhumaan avoimesti ja suoraan – Rosalle tyypilliseen tapaan.

– Olen kotona paljon alasti. Silloin näkee oman kehonsa monesta kulmasta ja oppii pitämään siitä, hän kertoo.

– Olen luonteeltani avoin ja puhelias ja olen pystynyt puhumaan suoraan seksistä miesten kanssa jo teininä. Ikääntyminen auttaa siinä, että toiveistaan osaa kertoa entistä paremmin.

”Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä.”

Rosa erosi juontaja Simo Frangénista alkuvuonna. Nyt hän on kihloissa toimittaja Tuomas Murajan kanssa. Koko aikuisikänsä aikana Rosa ei ole koskaan ollut sinkku.

– Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä ja nukkua toisen kanssa. Ajattelen, että onnellista parisuhdetta on vaikeaa ylläpitää ilman seksiä. Sille pitää löytyä aikaa.

”Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan.”

Myös itsetyydytys on Rosa Meriläisen mukaan tärkeä osa seksuaalisuutta. Hän ottaa sille aikaa päivittäin.

– Ajattelen, että masturbointi on konkreettinen rakkauden teko itseä kohtaan. Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan. Siitä tulee hyvä ja hehkuva olo, hän kuvailee.

Rosa kertoo tietoisesti treenaavansa lantionpohjan lihaksiaan.

– Treenaan vaginapainonnostoa ja nostan esimerkiksi ketsuppipulloa. Olen opiskellut asiaa netistä.

Treenien ansiosta Rosa on oppinut olemaan paremmin läsnä omassa kehossaan.

– Pystyn saamaan orgasmin ajatuksen voimalla sekunneissa. Olen saanut orgasmin myös suudellessa. Pystyn säätelemään sen kestoa ja pitkittämään sitä.

Lue koko Rosan haastattelu torstaina ilmestyvästä Me Naisten numerosta 43/17.

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.