Marco Bjurström ei kaipaa erityisesti televisioon. ”Ei ole nyt kyselty mihinkään järkevään. Jos vastaan tulee sellainen juttu, johon minulla oikeasti on annettavaa, niin lähden toki mukaan.”
Marco Bjurström ei kaipaa erityisesti televisioon. ”Ei ole nyt kyselty mihinkään järkevään. Jos vastaan tulee sellainen juttu, johon minulla oikeasti on annettavaa, niin lähden toki mukaan.”

Monitoimimies ohjaa seuraavaksi legendaarisen Grease-musikaalin Valkeakosken kaupunginteatteriin.

Juontaja Marco Bjurström, 49, on monessa mukana: ravintolabisneksessä, erilaisissa teatteriprojekteissa, sekä tanssinopettajana ja yrityskouluttajana. Taannoin Marco teki myös Nelosen uutisissa kymmenen tunnin työpäiviä, kunnes hän sai runsas vuosi sitten potkut.

– Ehdin työskennellä uutisankkurina reilun vuoden. Se oli opettavaista aikaa. Potkut tuntuivat pahalta, mutta tajusin myös, ettei uutisankkurin työ ollut minua varten, Marco muisteli Valkeakosken kaupunginteatterin Grease-musikaalin lehdistötilaisuudessa keskiviikkona.

Yksi syy, miksi työ ei sopinut Marcolle oli se, että hän joutui istumaan kymmenen tuntia päivässä kuutena päivänä viikossa, mikä tuntui koko kehossa.

– Kroppani meni tukkoon ja selkä vinoon, kun istuin niin paljon, hän tunnusti.

Nykyään Marco tuntee voivansa paremmin. Hän opettaa tanssia kolmena iltana viikossa. Ikääntyminen on tuonut kremppoja, mutta myös lisää syvyyttä rakkaaseen ammattiin.

– Verrattuna siihen istumatyöhön tämä on tuhat kertaa parempaa, vaikkei kroppa enää toimikaan kuten nuorena, hän tuumi.

Marco harjoittaa ja opettaa säännöllisesti myös elintärkeää kehonhuoltoa.

– Ilman sitä en varmaan enää kävelisi, hän myönsi.

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.