Malla Malmivaara tekee myös musiikkia nimellä Belle Who.
Malla Malmivaara tekee myös musiikkia nimellä Belle Who.

Näyttelijä tunnetaan kolmella nimellä. Yksi on ristimänimi, toinen näyttelijäminälle ja kolmas laulajanuralle.

Näyttelijä Laura Malmivaara on pikkuserkkusi ja sinunkin ristimänimesi on Laura Malmivaara. Mistä nimi Malla putkahti?

Malmivaaran Laura on yhtä kuin Malla! Ystäväni ovat kutsuneet minua pitkään Mallaksi, joten on luontevaa tehdä töitäkin sillä nimellä.

Viime syksynä näyttelin ensimmäistä kertaa Lauran kanssa tv-sarjassa Espoo, Espoo, joka tulee ulos myöhemmin. Yhdessä työskentely tuntui hyvältä.

Näyttelet elokuvassa Kielletty hedelmä lestadiolaisperheen tytärtä, joka on jättänyt yhteisön ja tullut perheensä hylkäämäksi. Kuinka tuttu aihepiiri sinulle on?

Lapista kotoisin oleva saamelainen ukkini oli Lars Levi Laestadiuksen asioiden puolestapuhuja. Lisäksi yksi ystäväni on lähtenyt lestadiolaisesta perheestä, koska hän harrasti kilpaurheilua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aihe on mielettömän kiinnostava, ja yritin ajatella sitä omalta kannaltani. Ihmisten reaktiot elokuvasta eivät kuitenkaan jännitä, sillä leffassa ei tuomita kenenkään aatteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Milloin olet viimeksi itse tehnyt jotain kiellettyä?

En ole pitkään aikaan tuntenut niin. Oma päähän sen määrää, minkä kokee kielletyksi. Muistan kyllä jotain ekoista kielletyistä tekemisistä, esimerkiksi alkoholikokeiluistani.

Kielletty hedelmä kertoo hienosti siitä, miten iso asia on esimerkiksi maistaa ensimmäinen kulauksensa alkoholia. Se on sillä hetkellä nuorelle maailman isoin ja jännittävin asia.

Teet sivuosan myös maaliskuisessa leffassa Kid&Killer. Miltä sivuosien tekeminen maistuu?

Tykkään sivuosista tosi paljon, sillä niiden roolihenkilöt ovat usein varsin värikkäitä. Sivurooleista uskalletaan tehdä voimakkaampia.

Sinulta ilmestyy keväällä soololevy. Oletko mieluummin laulaja?

Totuus on, etten voi olla ilman musiikkia. Oman levyni musiikki on hyväntuulista ja veikeää poppia.

Malla Malmivaara

- 10.12.1982 syntynyt näyttelijä ja muusikko. Asuu Helsingissä. Harrastaa pilatesta ja käsitöitä.

- Opiskelee Teatterikorkeakoulussa. Esiintynyt useissa tv-sarjoissa ja elokuvissa kuten Tyttö sinä olet tähti. Päätyi Kiellettyyn hedelmään ohjaaja Dome Karukosken kutsusta.

- Käyttää musiikkiuralla taiteilijanimeä Belle Who. Esikoisalbumi Can’t whistle when you smile ilmestyy keväällä, sen tuottaa The Rasmuksen Lauri Ylönen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla