Taivassalolainen nuorkarjan kasvattaja ja luomuviljelijä löysi uuden rakkaan. "Kaikki loksahti paikoilleen, olen rakastunut", Vilja sanoo. Kuvat MTV3
Taivassalolainen nuorkarjan kasvattaja ja luomuviljelijä löysi uuden rakkaan. "Kaikki loksahti paikoilleen, olen rakastunut", Vilja sanoo. Kuvat MTV3

Maajussille morsian -sarjan Viljan ja Jannen suhde päättyi, mutta Vilja löysi jo uuden miehen.

Maajussille morsian -sarjan Viljan, 33, ja Jannen, 36, suhde ei edennyt tapailua pidemmälle. Tänään esitetyssä päätösjaksossa Vilja kertoi, että se jokin kaikkein tärkein puuttui heidän väliltään.

Me Naisille Vilja kertoo, että hän tapaili Jannea noin kuukauden ajan Pyhällä vietetyn loman jälkeen.

– Jannessa on tuhat hyvää puolta, mutta se jokin, joka vie jalat alta, puuttui väliltämme. Ymmärsin sen siinä vaiheessa, kun huomasin, etten ikävöi häntä tapaamistemme välillä sillä tavalla kuin pitäisi, Vilja sanoo.

Viljan mukaan hän ja Janne erosivat silti hyvissä väleissä ja ovat yhä ystäviä.

– Janne hyväksyi tämän tilanteen kuin mies. Olen onnellinen, että olin tunteistani rehellinen, ja Jannekin arvosti rehellisyyttäni.

Viljan kärkikolmikkoon ohjelmassa selvisivät Juha (vas.), Ari (kesk.) ja Janne (oik,). Kauden kolmanneksi viimeisessä jaksossa Viljalle oli rankka paikka valita yksi miehistä. "Otan varmasti Juhaan ja Ariin yhteyttä sitten kun ohjelma ei tule enää tv:stä ja tilanne rauhoittuu. Se on sitten miehistä itsestään kiinni, haluavatko he olla minuun yhteydesssä ystävinä."

Vilja valitsi sarjassa Jannen yhteiselle Lapin-lomalle, mutta suhde päättyi eroon kuvausten jälkeen.

Uusi mies löytyi läheltä

Vaikka Viljan ja Janne suhde päättyi, Vilja suunnittelee jo yhteistä tulevaisuutta erään toisen miehen kanssa.

– Selasin ohjelman alussa saamaani kirjenivaskaa uudelleen, ja sieltä löytyi yksi kiinnostava kirje.

Kirjeenkirjoittaja ei ikinä päätynyt mukaan ohjelmaan, mutta Vilja otti mieheen yhteyttä sen jälkeen, kun Jannen kanssa oli asiat selvitetty. Varsinais-Suomessa asuva mies on maatilan poikia ja asuu melko lähellä Viljaa. Pari on tapaillut vuodenvaihteesta lähtien.

– Hän on unelmieni mies! On päivän selvää, että nyt voi puhua jo rakastumisesta, olen rakastunut. Kaikki on vaan loksahtanut paikoilleen, ja suunnittelemme yhteistä tulevaisuutta, Vilja sanoo.

Vilja kertoo pitävänsä erityisesti siitä, että miehellä on hyvä itsetunto ja hän ymmärtää, miten paljon työtä ja aikaa maatilan pitäminen vaatii. Viljaa ja miestä yhdistää myös haave perheestä. Lisäksi mies kannustaa Viljaa hänen unelmissaan.

– Meitä yhdistää se, että osaamme molemmat heittäytyä. Hän osaa myös tehdä joitain asioita, jotka eivät minulta onnistu, esimerkiksi korjata traktorin.

Ohjelman aikana katsojille tuli selväksi, että Viljaa viehättävät raamikkaat miehet.

– Hän on pitkä, komea ja miehekäs mies. Pidän siitä, että voin käpetyä miehen kainaloon.

Lue myös:

Maajussille morsian -Vilja joutui salaamaan suhteensa

Testaa treffiseurasi maajussitar-Viljan vinkeillä

Hanna-Maria ja Anssi ovat tehneet häiden jälkeen myös avioehdon.

Entinen MM-kilpauimari Hanna-Maria Seppälä, 33, on avioitunut pitkäaikaisen kumppaninsa, liikemies Anssi Hintsan, 56, kanssa. Hanna-Maria vahvistaa asian Me Naisille puhelimitse.

– Pitää paikkansa, olemme menneet vuoden alussa naimisiin, Hanna-Maria kertoo.

Sen enempää yksityiskohtia häistä Hanna-Maria ei halua paljastaa. Hän haluaa pitää häiden kokoon ja järjestämispaikkaan liittyvät asiat vain lähipiirinsä tiedossa.

Hanna-Marian ja Anssin avioitumisesta kertoi ensimmäisenä Seiska. Lehden maistraatilta saamien tietojen mukaan pariskunta on tehnyt häiden jälkeen avioehdon, joka on rekisteröity maistraattiin elokuun lopulla. Asia vahvistetaan maistraatista myös Me Naisille. Sopimuksen mukaan pariskunta asteli avioon tammikuun 31. päivä.

Pariskunta kihlautui vuonna 2016 Havajilla. He asuvat yhdessä Helsingissä.

Hanna-Marialla ja Anssilla on 23 vuotta ikäeroa. Vuonna 2016 Hanna-Maria kertoi Eeva-lehdelle, että hänen ja Anssin suhde aiheutti aikoinaan monenlaisia reaktioita.

– Ymmärrän, että suhteemme oli monelle yllätys. Itselleni asia on ollut alusta saakka aivan luonnollinen juttu, sillä mielestäni rakkaudessa ikäerolla ei ole merkitystä. Tärkeintä on se, mitä löytyy korvien välistä ja mitä tuntee sydämessään, Hanna-Maria kertoi haastattelussa.

Anssilla on viisi lasta edellisestä liitostaan. Hän on viime vuonna menehtyneen urheilu- ja F1-lääkäri Aki Hintsan veli.

Käyttäjä4631
Seuraa 
Liittynyt31.8.2016

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Itselläni 25 vuotta nuorempi mies. Olen 57-vuotias nuorekas nainen. Olen ollut myös 10 vuotta itseäni 18 vuotta vanhemman miehen kanssa. Olin tuolloin 27 ja mies 45 kun tutustuimme. Oli mies parhaassa iässä ja tietysti hänen itsevarmuutensa iski. Valitettavasti vuosien saatossa hänestä tuli vanha ukko. Itse olin nainen parhaassa iässä. Ero tuli!
Lue kommentti
Anneliga

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Mitä ihmeellistä tässä on. Jos naisella sattuu olemaan nuorenpi mies, pidetään sitä kummajaisena naista puumana, mutta kun miehellä on puolet nuorenpi vaimo, niin sehän onkin hyväksyttävää. Treffisivustot on täynnä ukonrahjuksia, joiden mielestä heillä on velvollisuus hakea nuorta, vaikka omat edelletykset ei ole edes itseä vanhenpaan.
Lue kommentti

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, ahdistuu tilanteissa, joissa ympärillä on paljon vieraita ihmisiä, joiden kanssa pitäisi small talkata.

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, oli varsinkin uransa alussa niin sisäänpäinkääntynyt, että räppäsi lavalla selkä yleisöön päin.

– Vaimokin on sanonut, että olen haastavin hänen tuntemistaan ihmisistä, mutta toisaalta minun kanssani ei ole kuulemma koskaan tylsää.

Mikko on yksi tämän syksyn Vain elämää -tähdistä. Ennen kuvausten alkamista uran alkuajoilta tutut tuntemukset ja jännitys nousivat pintaan.

– Ahdistus tai jännitys eivät liity enää esiintymiseen, vaan ennemmin uusiin sosiaalisiin tilanteisiin. Minulle isot tilaisuudet, joissa pitää moikkailla puolituntemattomia ihmisiä ja käyttäytyä tiettyjen sosiaalisten normien mukaisesti ovat ahdistavia, päivätyönään levy-yhtiön tuotantopäällikkönä työskentelevä Mikko selvittää.

Nuoruudessa ahdistuskohtaukset tuntuivat fyysisinä. Pahimmillaan Mikko pelkäsi saavansa sydänkohtauksen.

– Yritin rauhoittaa mieltä, mutta en saanut fyysisiä oireita kuriin.

Myöhemmin kivikasvoisuudesta ja introverttiydestä on tullut Pyhimyksen tavaramerkkejä. Mikko on pystynyt pysymään tinkimättömänä siinä, että hän pyrkii aina olemaan oma itsensä, vaikka ympäristö asettaisi paineita olla sosiaalinen ja hymyilevä.

– En ole lähtenyt tekemään kaupallista menestyäkseni, enkä esittelemään lavalla itseäni. Kerron tarinoita.

Mies arvelee, että introverttiydestä ei ole ollut läheisimmissä ihmissuhteissa haittaa.

– Olen hyvä ihmistuntija, ja tunnistan kyllä ihmiset, joiden kanssa voin olla oma itseni.

Millainen oli Mikon lapsuus helsinkiläisessä lähiössä? Miten Mikko selätti ahdistuksensa ja miten hän hallitsee sitä nykyään? Mitä Mikko ajattelee isyydestä? Lue Mikon haastattelu kokonaisuudessaan tämän linkin kautta. Voit lukea jutun myös Me Naisten uusimmasta numerosta 38/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.