Taivassalolainen nuorkarjan kasvattaja ja luomuviljelijä löysi uuden rakkaan. "Kaikki loksahti paikoilleen, olen rakastunut", Vilja sanoo. Kuvat MTV3
Taivassalolainen nuorkarjan kasvattaja ja luomuviljelijä löysi uuden rakkaan. "Kaikki loksahti paikoilleen, olen rakastunut", Vilja sanoo. Kuvat MTV3

Maajussille morsian -sarjan Viljan ja Jannen suhde päättyi, mutta Vilja löysi jo uuden miehen.

Maajussille morsian -sarjan Viljan, 33, ja Jannen, 36, suhde ei edennyt tapailua pidemmälle. Tänään esitetyssä päätösjaksossa Vilja kertoi, että se jokin kaikkein tärkein puuttui heidän väliltään.

Me Naisille Vilja kertoo, että hän tapaili Jannea noin kuukauden ajan Pyhällä vietetyn loman jälkeen.

– Jannessa on tuhat hyvää puolta, mutta se jokin, joka vie jalat alta, puuttui väliltämme. Ymmärsin sen siinä vaiheessa, kun huomasin, etten ikävöi häntä tapaamistemme välillä sillä tavalla kuin pitäisi, Vilja sanoo.

Viljan mukaan hän ja Janne erosivat silti hyvissä väleissä ja ovat yhä ystäviä.

– Janne hyväksyi tämän tilanteen kuin mies. Olen onnellinen, että olin tunteistani rehellinen, ja Jannekin arvosti rehellisyyttäni.

Viljan kärkikolmikkoon ohjelmassa selvisivät Juha (vas.), Ari (kesk.) ja Janne (oik,). Kauden kolmanneksi viimeisessä jaksossa Viljalle oli rankka paikka valita yksi miehistä. "Otan varmasti Juhaan ja Ariin yhteyttä sitten kun ohjelma ei tule enää tv:stä ja tilanne rauhoittuu. Se on sitten miehistä itsestään kiinni, haluavatko he olla minuun yhteydesssä ystävinä."

Vilja valitsi sarjassa Jannen yhteiselle Lapin-lomalle, mutta suhde päättyi eroon kuvausten jälkeen.

Uusi mies löytyi läheltä

Vaikka Viljan ja Janne suhde päättyi, Vilja suunnittelee jo yhteistä tulevaisuutta erään toisen miehen kanssa.

– Selasin ohjelman alussa saamaani kirjenivaskaa uudelleen, ja sieltä löytyi yksi kiinnostava kirje.

Kirjeenkirjoittaja ei ikinä päätynyt mukaan ohjelmaan, mutta Vilja otti mieheen yhteyttä sen jälkeen, kun Jannen kanssa oli asiat selvitetty. Varsinais-Suomessa asuva mies on maatilan poikia ja asuu melko lähellä Viljaa. Pari on tapaillut vuodenvaihteesta lähtien.

– Hän on unelmieni mies! On päivän selvää, että nyt voi puhua jo rakastumisesta, olen rakastunut. Kaikki on vaan loksahtanut paikoilleen, ja suunnittelemme yhteistä tulevaisuutta, Vilja sanoo.

Vilja kertoo pitävänsä erityisesti siitä, että miehellä on hyvä itsetunto ja hän ymmärtää, miten paljon työtä ja aikaa maatilan pitäminen vaatii. Viljaa ja miestä yhdistää myös haave perheestä. Lisäksi mies kannustaa Viljaa hänen unelmissaan.

– Meitä yhdistää se, että osaamme molemmat heittäytyä. Hän osaa myös tehdä joitain asioita, jotka eivät minulta onnistu, esimerkiksi korjata traktorin.

Ohjelman aikana katsojille tuli selväksi, että Viljaa viehättävät raamikkaat miehet.

– Hän on pitkä, komea ja miehekäs mies. Pidän siitä, että voin käpetyä miehen kainaloon.

Lue myös:

Maajussille morsian -Vilja joutui salaamaan suhteensa

Testaa treffiseurasi maajussitar-Viljan vinkeillä

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!