Taivassalolainen nuorkarjan kasvattaja ja luomuviljelijä löysi uuden rakkaan. "Kaikki loksahti paikoilleen, olen rakastunut", Vilja sanoo. Kuvat MTV3
Taivassalolainen nuorkarjan kasvattaja ja luomuviljelijä löysi uuden rakkaan. "Kaikki loksahti paikoilleen, olen rakastunut", Vilja sanoo. Kuvat MTV3

Maajussille morsian -sarjan Viljan ja Jannen suhde päättyi, mutta Vilja löysi jo uuden miehen.

Maajussille morsian -sarjan Viljan, 33, ja Jannen, 36, suhde ei edennyt tapailua pidemmälle. Tänään esitetyssä päätösjaksossa Vilja kertoi, että se jokin kaikkein tärkein puuttui heidän väliltään.

Me Naisille Vilja kertoo, että hän tapaili Jannea noin kuukauden ajan Pyhällä vietetyn loman jälkeen.

– Jannessa on tuhat hyvää puolta, mutta se jokin, joka vie jalat alta, puuttui väliltämme. Ymmärsin sen siinä vaiheessa, kun huomasin, etten ikävöi häntä tapaamistemme välillä sillä tavalla kuin pitäisi, Vilja sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viljan mukaan hän ja Janne erosivat silti hyvissä väleissä ja ovat yhä ystäviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Janne hyväksyi tämän tilanteen kuin mies. Olen onnellinen, että olin tunteistani rehellinen, ja Jannekin arvosti rehellisyyttäni.

Viljan kärkikolmikkoon ohjelmassa selvisivät Juha (vas.), Ari (kesk.) ja Janne (oik,). Kauden kolmanneksi viimeisessä jaksossa Viljalle oli rankka paikka valita yksi miehistä. "Otan varmasti Juhaan ja Ariin yhteyttä sitten kun ohjelma ei tule enää tv:stä ja tilanne rauhoittuu. Se on sitten miehistä itsestään kiinni, haluavatko he olla minuun yhteydesssä ystävinä."

Vilja valitsi sarjassa Jannen yhteiselle Lapin-lomalle, mutta suhde päättyi eroon kuvausten jälkeen.

Uusi mies löytyi läheltä

Vaikka Viljan ja Janne suhde päättyi, Vilja suunnittelee jo yhteistä tulevaisuutta erään toisen miehen kanssa.

– Selasin ohjelman alussa saamaani kirjenivaskaa uudelleen, ja sieltä löytyi yksi kiinnostava kirje.

Kirjeenkirjoittaja ei ikinä päätynyt mukaan ohjelmaan, mutta Vilja otti mieheen yhteyttä sen jälkeen, kun Jannen kanssa oli asiat selvitetty. Varsinais-Suomessa asuva mies on maatilan poikia ja asuu melko lähellä Viljaa. Pari on tapaillut vuodenvaihteesta lähtien.

– Hän on unelmieni mies! On päivän selvää, että nyt voi puhua jo rakastumisesta, olen rakastunut. Kaikki on vaan loksahtanut paikoilleen, ja suunnittelemme yhteistä tulevaisuutta, Vilja sanoo.

Vilja kertoo pitävänsä erityisesti siitä, että miehellä on hyvä itsetunto ja hän ymmärtää, miten paljon työtä ja aikaa maatilan pitäminen vaatii. Viljaa ja miestä yhdistää myös haave perheestä. Lisäksi mies kannustaa Viljaa hänen unelmissaan.

– Meitä yhdistää se, että osaamme molemmat heittäytyä. Hän osaa myös tehdä joitain asioita, jotka eivät minulta onnistu, esimerkiksi korjata traktorin.

Ohjelman aikana katsojille tuli selväksi, että Viljaa viehättävät raamikkaat miehet.

– Hän on pitkä, komea ja miehekäs mies. Pidän siitä, että voin käpetyä miehen kainaloon.

Lue myös:

Maajussille morsian -Vilja joutui salaamaan suhteensa

Testaa treffiseurasi maajussitar-Viljan vinkeillä

Sisältö jatkuu mainoksen alla