Maajussille morsian -sarjan Vilja kertoi lauantaina tv:ssä uuden suhteen muuttaneen häntä. "Nyt voin olla myös se heikompi. Yksin ollessa sitä joutui olemaan sekä isäntä että emäntä", taivassalolainen nuorkarjankasvattaja ja luomuviljelijä iloitsi. Kuva: MTV3
Maajussille morsian -sarjan Vilja kertoi lauantaina tv:ssä uuden suhteen muuttaneen häntä. "Nyt voin olla myös se heikompi. Yksin ollessa sitä joutui olemaan sekä isäntä että emäntä", taivassalolainen nuorkarjankasvattaja ja luomuviljelijä iloitsi. Kuva: MTV3

Maajussille morsian -sarjan Vilja esitteli kameroille uuden miehensä, Esan. Parin suhde on edennyt vauhdilla: kihlat on jo vaihdettu, ja perheenlisäystäkin suunnitteilla.

Viime vuonna Maajussille morsian -sarjasta tuttu Vilja löysi uuden miehen pian kuvausten jälkeen. Hänen ja sarjassa mukana olleen Jannen suhde päättyi kuukauden tapailun jälkeen.

– Selasin ohjelman alussa saamaani kirjenivaskaa uudelleen, ja sieltä löytyi yksi kiinnostava kirje, Vilja kertoi Me Naisille huhtikuussa.

Kirjeenkirjoittaja ei ikinä päätynyt mukaan ohjelmaan, mutta Vilja otti mieheen yhteyttä myöhemmin.

– Hän on unelmieni mies! On päivän selvää, että nyt voi puhua jo rakastumisesta, olen rakastunut. Kaikki on vaan loksahtanut paikoilleen, ja suunnittelemme yhteistä tulevaisuutta, Vilja sanoi keväällä.

Tänään lauantaina esitetyssä Maajussit – missä he ovat nyt? -jaksossa Vilja esitteli kameroille uuden miehensä, Esan. Pari kertoi, että he ovat yhä yhdessä, ja että kihlat vaihdettiin kesä-heinäkuun vaihteessa.

Merkittävä reissu kyläkauppaan

Vilja ja Esa kertoivat jaksossa, että he joutuivat salaamaan suhteensa, sillä he tapasivat ennen kuin ohjelma oli esitetty televisiossa.

– Hän (Esa) otti sen hyvin, ja ymmärsi, ettei me voitu mennä ihan minne vaan julkisesti, Vilja sanoi jaksossa.

Pari seurasi tv:stä Viljan vaiheita sulhasehdokkaisen kanssa, mikä oli tietynlainen testi myös Esalle.

– Se, että katottiin mun rakkauselämää ihan muiden miesten kanssa telkkarista, lujitti meidän suhdetta tietyllä tavalla. Ajattelin, että jos se mies (Esa) tämän kaiken tästä sivusta kattoo ja kestää, niin kyllä se siihen jää, Vilja kertoi ohjelmassa.

– Ohjelmassa oli tietysti herkempiäkin hetkiä, ja ajattelin, että kuinkahan tässä mahtaa käydä. Mutta silloin hän (Esa) viimeistään lunasti paikan mun sydämessä. Hänen henkinen vahvuutensa, hyvä itsetunto ja tietynlainen realismi elämän asioihin on 10+, Vilja kehui Esaa jaksossa.

Kun ohjelma lopulta esitettiin tv:ssä, pari oli helpottunut, että pystyi viimein liikkumaan myös julkisesti parina.

– Ensimmäinen yhteinen reissu oli kyläkauppaan, Esa nauroi jaksossa.

– Joo, me käytiin ruokakaupassa. Se oli aika merkittävää, oli semmonen olo, että nyt tehdään pariskuntana yhteisiä ruokaostoksia, Vilja sanoi.

Viljan ja Esan yhteisiin tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu nuorkarjankasvatusta ja tilan kunnostamista. Molemmat haluaisivat myös perheenlisäystä.

– Jos olis vähän enemmän jalkoja tepsuttelemassa täällä, Esa visioi.

Lue myös:

Maajussille morsian -Vilja: "Janne hyväksyi suhteen päättymisen kuin mies"

Testaa treffiseurasi maajussitar-Viljan vinkeillä

Älä tee näitä Love Connectionista tuttuja virheitä ihmissuhteissasi

Muusikko Jouni Hynynen on uudessa Facebook-profiilikuvassaan siilitukkainen. Parta sentään on jäljellä.

Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja-kitaristi Jouni Hynynen on pitkään tunnettu pitkästä heviletistään. Nyt kuitenkin näyttää uhkaavasti siltä, että Jouni on luopunut kutreistaan. Hän vaihtoi julkisen Facebook-profiilikuvansa otokseen, jossa tukkaa on jäljellä vain muutaman millimetrin verran.

Kuvan kommenteissa muutosta ihmetellään ja epäillään. Osa kommentoijista ei ole meinannut tunnistaa Jounia, eikä ihme. 

”Joskus pitää aloittaa alusta,” Jouni on vastannut yhdelle kommentoineista. 

Jouni Hynynen vaihtoi Facebook-profiilikuvakseen tämän otoksen.

Vuonna 2011 Jouni kertoi televisiossa ajavansa hiuksensa pois, mikäli suomalainen kestävyysurheilu saadaan nousemaan entiseen loistoonsa. Tuolloin hän kertoi, että hänen tyttärensä oli alkanut itkemään kuullessaan isän mahdollisesta hiustenlähdöstä.

Ei tiedetä, johtuuko Jounin kuontalon lyhentyminen tällä kertaa suomalaisesta kestävyysurheilusta vai jostakin ihan muusta. Sitäkään mahdollisuutta ei voi sulkea pois, etteikö kyse olisi erittäin taidokkaasta maskeerauksesta.

Parta sentään näyttää olevan entisellään.

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto
Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto

 

– Olen kokenut epäasiallisia tilanteita, Miss Universum -kisoihin valmistautuva Michaela Söderholm toteaa.

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa levinnyt Me too -kampanja on saanut naisia tuomaan esille heihin kohdistunutta seksuaalista häirintää. 

Myös tuore Miss Suomi Michaela Söderholm, 25, pitää kampanjaa herättävänä.

– Olen kokenut elämässäni tilanteita, jotka mielestäni eivät ei ole olleet asiallisia. Miss Suomena tilanteet ovat olleet lähinnä yhteiskuvatilanteissa, jossa ihailijan käsi on saattanut mennä liian alas tai puristaa liian kovaa. Olen selvinnyt näistä huomauttamalla napakasti asiasta.

– Pitää muistaa, että myös miehet voivat kokea tällaisia tilanteita. Olen lukenut viikon aikana paljon kertomuksia asian ympäriltä. Niihin verrattuna olen päässyt elämässä aika vähällä.

Stoppi suhdehuhuille

Tämän viikon 7 päivää -lehdessä kerrotiin huhuista, joiden mukaan Tähdet, tähdet -ohjelmasta suljetulla Tomi Metsäkedolla, 47, ja Michaelalla olisi orastava suhde.

Michaela kumoaa väitteet.

– Olin viime sunnuntaina Tähdet tähdet -ohjelmassa Marko Björsin kutsumana. Ohjelman jälkeen menimme koko ryhmän kanssa ulos syömään. Samassa pöydässä istui muitakin ohjelman tähtiä, kuten Erja Lyytinen. Jostain syystä se, että istuimme samassa pöydässä isommassa porukassa, nousi uutiseksi. Minä en ole saanut Tomilta mitään viestejä.

Tällä hetkellä Michaela keskittyy Miss Universum -kilpailuihin, jonne hän lähtee jo reilun kahden viikon kuluttua. Treffailulle ei ole tällä hetkellä aikaa.

– On minulle tullut jonkun verran viestejä miehiltä, mutta keskitytään nyt Universumeihin. Katsotaan sen jälkeen, onko aikaa nähdä ihmisiä.

”Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia.”

Personal trainerin avulla kisoihin

Käytännössä valmistautuminen alkoi jo maaliskuussa. Michaelan jalkapöytä murtui vuoden alussa, mutta hän halusi pitää kroppansa tanssikisoja varten muuten kunnossa. Siksi Michaela palkkasi personal trainerin.

Saman valmentajan kanssa hän on valmistautunut Universumeihin.

– Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia. Treenien lisäksi käyn hypoxissa ja yritän varata aikaa unelle ja palautumiselle.

Lue myös: Tyyliä metsästämässä -bloggaaja Veera testasi, onko hypoxista hyötyä, jos ei laihduta