Maajussille morsian -sarjan Vilja kertoi lauantaina tv:ssä uuden suhteen muuttaneen häntä. "Nyt voin olla myös se heikompi. Yksin ollessa sitä joutui olemaan sekä isäntä että emäntä", taivassalolainen nuorkarjankasvattaja ja luomuviljelijä iloitsi. Kuva: MTV3
Maajussille morsian -sarjan Vilja kertoi lauantaina tv:ssä uuden suhteen muuttaneen häntä. "Nyt voin olla myös se heikompi. Yksin ollessa sitä joutui olemaan sekä isäntä että emäntä", taivassalolainen nuorkarjankasvattaja ja luomuviljelijä iloitsi. Kuva: MTV3

Maajussille morsian -sarjan Vilja esitteli kameroille uuden miehensä, Esan. Parin suhde on edennyt vauhdilla: kihlat on jo vaihdettu, ja perheenlisäystäkin suunnitteilla.

Viime vuonna Maajussille morsian -sarjasta tuttu Vilja löysi uuden miehen pian kuvausten jälkeen. Hänen ja sarjassa mukana olleen Jannen suhde päättyi kuukauden tapailun jälkeen.

– Selasin ohjelman alussa saamaani kirjenivaskaa uudelleen, ja sieltä löytyi yksi kiinnostava kirje, Vilja kertoi Me Naisille huhtikuussa.

Kirjeenkirjoittaja ei ikinä päätynyt mukaan ohjelmaan, mutta Vilja otti mieheen yhteyttä myöhemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Hän on unelmieni mies! On päivän selvää, että nyt voi puhua jo rakastumisesta, olen rakastunut. Kaikki on vaan loksahtanut paikoilleen, ja suunnittelemme yhteistä tulevaisuutta, Vilja sanoi keväällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tänään lauantaina esitetyssä Maajussit – missä he ovat nyt? -jaksossa Vilja esitteli kameroille uuden miehensä, Esan. Pari kertoi, että he ovat yhä yhdessä, ja että kihlat vaihdettiin kesä-heinäkuun vaihteessa.

Merkittävä reissu kyläkauppaan

Vilja ja Esa kertoivat jaksossa, että he joutuivat salaamaan suhteensa, sillä he tapasivat ennen kuin ohjelma oli esitetty televisiossa.

– Hän (Esa) otti sen hyvin, ja ymmärsi, ettei me voitu mennä ihan minne vaan julkisesti, Vilja sanoi jaksossa.

Pari seurasi tv:stä Viljan vaiheita sulhasehdokkaisen kanssa, mikä oli tietynlainen testi myös Esalle.

– Se, että katottiin mun rakkauselämää ihan muiden miesten kanssa telkkarista, lujitti meidän suhdetta tietyllä tavalla. Ajattelin, että jos se mies (Esa) tämän kaiken tästä sivusta kattoo ja kestää, niin kyllä se siihen jää, Vilja kertoi ohjelmassa.

– Ohjelmassa oli tietysti herkempiäkin hetkiä, ja ajattelin, että kuinkahan tässä mahtaa käydä. Mutta silloin hän (Esa) viimeistään lunasti paikan mun sydämessä. Hänen henkinen vahvuutensa, hyvä itsetunto ja tietynlainen realismi elämän asioihin on 10+, Vilja kehui Esaa jaksossa.

Kun ohjelma lopulta esitettiin tv:ssä, pari oli helpottunut, että pystyi viimein liikkumaan myös julkisesti parina.

– Ensimmäinen yhteinen reissu oli kyläkauppaan, Esa nauroi jaksossa.

– Joo, me käytiin ruokakaupassa. Se oli aika merkittävää, oli semmonen olo, että nyt tehdään pariskuntana yhteisiä ruokaostoksia, Vilja sanoi.

Viljan ja Esan yhteisiin tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu nuorkarjankasvatusta ja tilan kunnostamista. Molemmat haluaisivat myös perheenlisäystä.

– Jos olis vähän enemmän jalkoja tepsuttelemassa täällä, Esa visioi.

Lue myös:

Maajussille morsian -Vilja: "Janne hyväksyi suhteen päättymisen kuin mies"

Testaa treffiseurasi maajussitar-Viljan vinkeillä

Älä tee näitä Love Connectionista tuttuja virheitä ihmissuhteissasi

Sisältö jatkuu mainoksen alla