Dita Von Teese tutussa tyylissään. Kuva: Reuters
Dita Von Teese tutussa tyylissään. Kuva: Reuters

Rusketusta ja vaaleita hiuksia ei heti tulisi mieleen yhdistää burleskitähti Dita Von Teeseen.

Amerikkalainen burleskitähti, alusvaatesuunnittelija ja rokkari Marilyn Mansonin ex-vaimo Dita Von Teese, 41, julkaisi kuvapalvelu Instagramissa vanhan kuvan itsestään.

Nykyään Dita tunnetaan naisellisesta klassikkotyylistään, eli kalpeasta ja virheettömästä ihosta, punaisista huulista ja tummista kutreista, mutta kuvanottohetkellä 16-vuotiaana hän oli vielä ruskettunut blondi.

"Löysin kuvan itsestäni ottamassa aurinkoa 16-vuotiaana. Rakastan edelleen rantoja, mutta nykyään suojaan itseni aurinkovoiteilla tai kylven kuunvalossa", Dita kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Hän paljastaa muissa tuoreissa kuvissa pohtivansa siirtymistä tummasta hiustyylistä takaisin punaiseen, jossa hänet nähtiin 90-luvun alussa.

Naisellisia ja ylellisiä asuja käyttävän Ditan yllä on nähty myös suomalaisten suunnittelijoiden Tiia Vanhatapion ja Minna Parikan luomuksia.

Dita seurusteli viimeksi ranskalaisen aristokraatin ja muotisuunnittelijan Louis-Marie De Castelbajacin kanssa, mutta on ollut jo muutaman vuoden ajan sinkku. Hän kertoi vuonna 2012 BANG-lehdelle nauttivansa vapaasta deittailusta.

Dita Von Teese tunnettiin 16-vuotiaana nimellä Heather Renée Sweet. Kuva: Instagram

Lue myös:

Tunnistatko kymmenen vuotta vanhalla musiikkivideolla joraavan farkkuhametytön?