Dita Von Teese tutussa tyylissään. Kuva: Reuters
Dita Von Teese tutussa tyylissään. Kuva: Reuters

Rusketusta ja vaaleita hiuksia ei heti tulisi mieleen yhdistää burleskitähti Dita Von Teeseen.

Amerikkalainen burleskitähti, alusvaatesuunnittelija ja rokkari Marilyn Mansonin ex-vaimo Dita Von Teese, 41, julkaisi kuvapalvelu Instagramissa vanhan kuvan itsestään.

Nykyään Dita tunnetaan naisellisesta klassikkotyylistään, eli kalpeasta ja virheettömästä ihosta, punaisista huulista ja tummista kutreista, mutta kuvanottohetkellä 16-vuotiaana hän oli vielä ruskettunut blondi.

"Löysin kuvan itsestäni ottamassa aurinkoa 16-vuotiaana. Rakastan edelleen rantoja, mutta nykyään suojaan itseni aurinkovoiteilla tai kylven kuunvalossa", Dita kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Hän paljastaa muissa tuoreissa kuvissa pohtivansa siirtymistä tummasta hiustyylistä takaisin punaiseen, jossa hänet nähtiin 90-luvun alussa.

Naisellisia ja ylellisiä asuja käyttävän Ditan yllä on nähty myös suomalaisten suunnittelijoiden Tiia Vanhatapion ja Minna Parikan luomuksia.

Dita seurusteli viimeksi ranskalaisen aristokraatin ja muotisuunnittelijan Louis-Marie De Castelbajacin kanssa, mutta on ollut jo muutaman vuoden ajan sinkku. Hän kertoi vuonna 2012 BANG-lehdelle nauttivansa vapaasta deittailusta.

Dita Von Teese tunnettiin 16-vuotiaana nimellä Heather Renée Sweet. Kuva: Instagram

Lue myös:

Tunnistatko kymmenen vuotta vanhalla musiikkivideolla joraavan farkkuhametytön?

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio