Tältä näyttelijä Blake Livelyn vatsanseuru näytti lokakuussa 2014. Kuva: Debby Wong / Shutterstock
Tältä näyttelijä Blake Livelyn vatsanseuru näytti lokakuussa 2014. Kuva: Debby Wong / Shutterstock

Näyttelijät Blake Lively ja Ryan Reynolds saivat esikoisensa hieman ennen vuoden vaihtumista.

Näyttelijä Blake Lively, 27, kertoi raskaudestaan julkisuudessa lokakuun alussa, mutta siitä odotuksesta ei ehditty nauttia kovinkaan pitkään. Page Six kertoo, että Blake ja hänen aviomiehensä, näyttelijä Ryan Reynolds, 38, saivat esikoisensa hieman ennen vuoden vaihtumista.

Lapsi syntyi etuajassa, mutta lehden saamien tietojen mukaan kaikki voivat hyvin.

Blake näytti vatsansa kanssa upealta koko sen lyhyen ajan, joka hänen artesaaniraskauttaan ehdittiin seurata. Nainen on onneksi kertonut, että haaveilee isosta perheestä, joten todennäköisesti tämä kerta raskaustyylin kiistattomana kuningattarena ei ollut viimeinen. Tästä maailman parhaasta (tai ainakin parhaiten puetusta) raskausvatsasta saimme nauttia aivan liian vähän aikaa!

Us Weeklyn mukaan vauva on tyttö. Sairaalan työntekijäksi itseään väittänyt henkilö twiittasi, että tytön nimeksi olisi annettu Violet, mutta twiitti on poistettu, ja pariskunta on toistaiseksi vain vahvistanut lapsen syntymän.

Ryan vitsaili aiemmin miettineensä lapselle hurjiakin nimiä.

– En halua nimeä, joka on millään lailla mahtaileva tai hollywoodmainen. Joten hänestä tulee Excalibur Anaconda Reynolds… jos se on tyttö, mies kertoi kanadalaisessa eTalk-ohjelmassa.

Lue myös:

Miksi olisit raskaana, kun voit olla artesaaniraskaana?

Gossip Girl -tähti haastaa lifestyle-guru Gwyneth Paltrow'n

Maailman täydellisin juurikasvu – tässä se on

”Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja”, Katariina kertoo Ilta-Sanomille.

Kirjailija Katariina Souri, 49, sai vuosi sitten psykiatrilta diagnoosiksi persoonallisuushäiriön ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön. Hän kertoi asiasta ensimmäisen kerran viime viikon lopulla Instagramissa julkaisemassaan kuvassa, jossa kuvaillaan hänen tulevaa omaelämäkerrallista Sarana – tunnustuksia taitekohdassa -kirjaansa.

Kirjan kuvauksessa kerrotaan, että Katariina järkyttyi diagnoosia ja esimerkiksi sitä, miten psyykelääke vaikuttaa häneen

Katariina kertoo tilanteestaan myös Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Ajattelin että hetkinen, mitä tapahtuu luovuudelleni, Katariina kertoo IS:lle.

Kirjaa kuvailevassa otteessa kerrotaan, että Katariina mietti diagnoosin saatuaan uskaltaako alkaa syödä lääkkeitä ja mitä jos diagnoosi onkin väärä. Iltalehdelle Katariina kertoo, ettei alkanut syödä lääkkeitä, vaikka saikin kaksi eri reseptiä. Sen takia hän ei myöskään päässyt terapiaan.

– Ymmärrän, että jotkut tarvitsevat lääkitystä. Itse en sitä koe tarvitsevani, koska en esimerkiksi ole milloinkaan ollut psykoosissa tai itsetuhoinen.

”Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat.”

Katariinalla on aiemmin todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö, ja hän on kertonut avoimesti myös kokemistaan paniikkihäiriöistä. Kirjassa hän kertoo myös ongelmistaan alkoholin kanssa. Kirjailija ei pelkää leimautumista mielenterveyspotilaaksi.

– Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja. Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat, hän kertoo IS:lle.

Timon ja hänen puolisonsa Maikin ensimmäinen yhteinen lapsi on poika. 

Timo Lavikaisen, 43, perheessä eletään jännittäviä aikoja.

Timo valmistautuu parhaillaan Putoukseen ja kuvaa sketsejä tammikuussa alkavaa ohjelmaa varten. Samaan aikaan on puhelimen oltava lähettyvillä, sillä Timon puolison Maikin laskettu aika on näillä hetkillä.

– Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen, Timo totesi, kun hän saapui 95-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Espoon kulttuurikeskukseen.

Timolla on niin sanotun ”tavallisen kansalaisen rooli” kaikkien aikojen suurimmassa suomalaisessa jääkiekkoelokuvassa. Elokuvaan liittyy jo nyt muitakin tärkeitä muistoja, Timo kertoo.

”Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen.”

– Kun minulla oli tässä viimeinen kuvauspäivä, vaimo teki positiivisen raskaustestin. Jouluvauvaa meille odotetaan.

Timolla on parikymppinen tytär, ja Maikilla on 10-vuotias tytär. Pian syntyvä lapsi on parin ensimmäinen yhteinen. Näyttelijä kertoo, että hartaasti odotettu vauva on poika.

– Meillä ehti olla useampi, kolme keskenmenoa ja sitten lopulta tärppäsi näin. Ne olivat kovia paikkoja.

Timo luottaa, että vauvan hoito palailee mieleen vanhasta muistista.

– Suhtaudun luottavaisesti. Uskon, että kasvattajana olen rennompi, kun kaikki ei ole ihan uutta.