Ensitreffit alttarilla -ohjelman Pia ja Jussi ovat pysyneet ystävinä erosta huolimatta. Kuva: Ava
Ensitreffit alttarilla -ohjelman Pia ja Jussi ovat pysyneet ystävinä erosta huolimatta. Kuva: Ava

Pia on julkaissut Instagram-tilillään kuvan lomaseuralaisestaan.

Ensimmäisen kauden Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Pia on julkaissut Instagramissa mystisen kuvan, jossa hän poseeraa miehen kanssa moottoripyöräkypärät päissään.

– Selvisin hengissä! Takana 1200 km maalaismaisemaa ja mutkateitä, Pia on kirjoittanut viikko sitten julkaistuun kuvaan.

Kuvassa olevien kommenttien perusteella mies saattaa hyvinkin olla Pian uusi rakas. Yksi seuraajista on nimittäin kommentoinut, että ”Pia on ansainnut tuon kaiken” ja toinen haluaisi tietää, kuka kuvassa näkyvä mies on.

Kypärään ja aurinkolasien taakse piiloutuneesta miehestä ei näy juuri mitään, mutta mies muistuttaa hieman moottoriurheilua harrastavaa Jussia, jonka kanssa Pia avioitui Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Tosin aikaisemmin tänä kesänä Pia kertoi blogissaan olleensa treffeillä jonkun toisen miehen kanssa.

Menaiset.fi ei tavoittanut Piaa kommentoimaan suhdekuvioitaan, ja Instagramissakin hän tyytyi vastaamaan kuvan prätkämieheen liittyviin uteluihin mystisesti: "Hih, kaikki aikanaan".

Pia ja Jussi olivat Ensitreffit alttarilla -ohjelman ainut pari, jonka suhde päättyi avioeroon. Pia on kuitenkin kertonut blogissaan, että ex-pari on säilynyt ystävinä ja he viettivät yhdessä jopa erojuhlaa.

Suositun ohjelman toinen kausi alkaa Ava-kanavalla 1. syyskuuta.

Nätti nainenhan tuo on

Löysikö Ensitreffit alttarilla -Pia vihdoin rakkauden? Julkaisi kuvan mystisestä prätkämiehestä

Vierailija kirjoitti: Pia: auttaisi, jos poistattaisit noitasyylän naamastasi ja raakkaisit kulmakarvasi. Miehet rakastaa silmillään. Kulmakarvat ovat melko hyvät, pieni ohennus toki voi sopia - mutta ei liikaa, kuten niin monilla suomalaisilla naisilla on tapana eli liiaksi ohennetut ja omiin kasvoluihin sopimattomat, luonnottomat viivat, jotka vain vanhentavat ja tekevät ilmeestä kummallisen. Blondit eivät edes kulmia välttämättä tarvitse, etenkin jos karvat vaan eivät kasva. Hiustyyli voisi...
Lue kommentti

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.